Отговори
Любители на виното има ли тук във форума по колко пият и кой са им любимите вина.
Хайде мами петък е аз със моето мъжле си сипваме всяка вечер със вечерята 2 до 3 чаши вино.
Има ли и други като нас?

# 1
Да и аз харесвам виното. Мелнишкото ми харесва.

# 2
Червено вино-любимото е от Чили, 1842.
Бяло вино- Хардис
Розета- предимно италиански...

# 3
Много обичам, но уви сега заради режима, на който съм не пия. Бих препоръчала но..
Май не трябва да се казват марки ? Или ?  newsm78

# 4
  • София
Fragolino bianco  Mr. Green , не много често, но направо ме разтапя  Shocked

# 5
Зимно време съм любител на виното.
Повечето бели френски вина,които
съм пила имат страхотен вкус, със
изключение на един Ризлинг,май беше,
който е доста гаден.Едно отлюбимите
ми е Siouvette Le Clos 2006.
Не си падам много по червени вина,но сега е
моментът да се похваля,че от три години насам
мъжът ми прави страхотно червено вино-купува
грозде след много внимателен подбор-а виното
става много добро.Само първата година не стана,
но тогава му беше дебютът.

# 6
Да любители сме и на бялото и на червеното сухо вино. Сега в есенно-зимния сезон всяка вечер пием по чаша - две.
Най-много обичам вината на моя свекър - страхотни успешни експерименти с различни плодове прави. Напимер последното вино, което пихме негово производство беше от череши - страхотен аромат, цвят, вкус. Прави вино и от  ябълки, дренки, шипки , а също и от грозде.

# 7
Сега, ако  тази тема не отиде още днес при отчетните, с бираджийките ще вдигнем бунт.  Mr. Green
Нищо против вас, мацки. Наздраве!

# 8
По принцип съм любителка на бирата, но зимата пия само червено вино!Това ми е любимото:

# 9
Червено - вината на "Тера Тангра".
Бяло - харесвам токайските.

# 10
  • София
Не разбирам от вина, но пък това е единствения алкохол, който пием в къщи(навън понякога и бира на високосна година  Mr. Green). Пием смешни количества, около 1/2 бутилка двамата. Сега съм си харесала едно чилийско розе.

# 11
  • Варна
Последните две години целогодишно пием розе, зимата понякога Мавруд. Обикновено двамата изпиваме около бутилка.  Убедих се, че има много хубави български розета.

# 12
  • София
 Ежедневното ни вино е Мерло на Телиш. За по-специални случаи си доставяме удоволствието да четем и опитваме различни вина и истината е, че българските си държат първенството засега. Има една бутикова серия на Тодорофф - мерлото им е страхотно; също харесваме и сирата на Вила Любимец.

# 13
Не знам но ако пиете всеки ден не е ли сорт алкохолизъм.

# 14
Оожавам черврно вино - мерло. И по-конкретно мерло от Стамболово. Обожавам това вино и мога да го пия всеки ден. Една бутилка ни стига на двамата с мъжът ми.

Общи условия

Активация на акаунт