Отговори
# 15
  • София
DiDika - и ние предпочитаме Мерло. Не сме пробвали това, благодаря за жокера  Peace

# 16
  • София
Обикновено петък или събота си пийваме,в последно време отхвърлихме българските и минахме на чилийски Гато негро,от МЕТРО веднъж Лос Пагос и от магазина Саsa vino имаме невероятни попадения,които не е задължително да са скъпи.Любими са ни розетата.
Маврута,от снимката е любим на баща ми,та пийвам по чашка като му ходя на гости или той ни подарява понякога.

# 17
Реклама в руско спинание: Виното е полезно за здравето! А здравето е необходимо, за да се пие водка!

# 18
Не знам но ако пиете всеки ден не е ли сорт алкохолизъм.
Аха, такива сме си!

# 19
Разбира се,че е алкохолизъм.
Но темата не е за това колко често пием,
а за това какво предпочитаме да пием.

# 20
  • София
Реклама в руско спинание: Виното е полезно за здравето! А здравето е необходимо, за да се пие водка!
По повод алкохолизма в Русия ми стана смешно,че Медведев е въвел забрана- бирата да е само в опаковки до 330мл/така се бори с алкохолизма в държавата/,а сигурно водката в минимум литър разфасовка. Mr. Green

# 21
  • Казанлък of all places
Разбира се,че е алкохолизъм.
Но темата не е за това колко често пием,
а за това какво предпочитаме да пием.
Изказване на лаик е първото . Алкохолизмът е болест, способността да оцениш хубавото вино е дарба.
Хората в темата са вид естети до един.

# 22
Много обичам сирената, които вървят с виното.

# 23
Бяло - Мускат Търговище
Червено- Каберне Телиш  bouquet  bouquet  bouquet
На изба Тодоров също са хубави вината.
На Свищов има също добри попадения!

# 24
Лятото пия бяло вино, зимата червено, пролет и есен - розе  Mr. Green
От белите предпочитам Шардоне и Траминер, от червените Каберне Совиньон за ежедневна употреба.
В по-специални случаи консумирам Мерло и Мавруд, по-тежки са ми.

# 25
Да, харесваме червените вина на Дамяница - http://www.bgwineshop.com/aueaaonee-aeia/-aeiaoia-aeaiyieoea.html
No man`s land, Uniqato, Еригоне, също и мерлото на Телиш.

# 26
  • София
Много обичам сирената, които вървят с виното.

О, да, аз също  Peace Особено синьото  Wink

# 27
Пия бяло вино целогодишно.Предпочитам го пред всякакъв друг алкохол.Харесвам различни марки, но ежедневно - Търговище Шардоне и Траминер.Страхотна тема.С удоволствие ще ви чета. Wine Glass /няма с бяло/

# 28
Различните сиренца, носят различен вкус на виното. Не разбирам много от тези неща, но бих искала да се науча. Много ми е интересно, а и както казах обожавам червено вино. Колкото и да е странно, не обичам бяло вино. Мога да се напия от половин чаша. Но не това е причината. Просто не ми харесва като вкус. Странна работа newsm78
Най-хубавото вино, което съм пила до момента е Мерло Стамболово - 1984г. и едно италианско - пак мерло, от едно малко шато край Римини.

П.С. Имам си една мечта - един ден да имам малко шато. И собствени лозя!

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 16:38 от DiDika

# 29
  • Варна
Отначало имах желание да пиша за вино, но като видях любимите вина на повечето списващи, се отказах.

Общи условия

Активация на акаунт