Новите ви книги - 4 част

• 53 690
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Аз вчера пазарувах без чип, само си казах тел. номер и те веднага провериха чип-а дали съществува  newsm78

# 436
  • Ямбол
Добре де, смятате ли, че тази книга чрез онлайн поръчка ще я получа за 5.50 или ще ме таксуват 22 лв?  newsm78
http://www.helikon.bg/books/108/145583_zagadkite-na-neobiasnimoto.html

Това е обявена цена и никъде не пише чип или не... просто намаление...

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 16:07 от maria.4

# 437
  • София
И аз това исках да питам, този чип важи ли за онлайн пазаруване или е само на място в книжарницата?

# 438
  • Пловдив
Добре де, смятате ли, че тази книга чрез онлайн поръчка ще я получа за 5.50 или ще ме таксуват 22 лв?  newsm78

Да, на тази цена би трябвало да я получиш  Peace Ето това е тел. на който можеш да питаш -  0700 10 333
А това са промоциите, които със или без промо-чип мисля, че са си актуални  http://promochip.bg/promotions.php
Най-добре по телефона питайте, за да не стане грешка...

# 439
  • Ямбол

Да, на тази цена би трябвало да я получиш  Peace Ето това е тел. на който можеш да питаш -  0700 10 333
А това са промоциите, които със или без промо-чип мисля, че са си актуални  http://promochip.bg/promotions.php
Най-добре по телефона питайте, за да не стане грешка...
*Бубето*, искрено ти благодаря!   bouquet

# 440
Очаквам другата седмица да ми доставят "Селестинското пророчество" и "Десетото откровение на селестинското пророчество". Ще помоля за отзиви, ако някой ги е чел вече.
Също така за малките взех "Приключенията на Пинокио" и "Алиса в страната на чудесата" - твърди корици с илюстрации, които с удоволствие ще им прочета  Simple Smile. Бард имат промоция 2 детски книжки за 18 лв. И въобще доста от книгите им са с намаления на техния сайт.

# 441
Айде стига с малоумните примоции на издателство Хеликон, молим. Това е готина тема, не я смарангясвайте.

# 442
За "Писма до Клаудия" не бих казала, че е най-слабата книга на Хорхе Букай, а най-трудносмилаема.

# 443
Очаквам другата седмица да ми доставят "Селестинското пророчество" и "Десетото откровение на селестинското пророчество". Ще помоля за отзиви, ако някой ги е чел вече.
Също така за малките взех "Приключенията на Пинокио" и "Алиса в страната на чудесата" - твърди корици с илюстрации, които с удоволствие ще им прочета  Simple Smile. Бард имат промоция 2 детски книжки за 18 лв. И въобще доста от книгите им са с намаления на техния сайт.
Преди години четох и двете книги. Малко сектантски ми дойдоха, но има над какво да се замисли човек. Някои неща си харесах и си ги спазвам и до днес.  Ако те увлича такъв тип литература, горещо препоръчвам "Приказки за боговете" на Беа Нади

# 444
Преди години четох и двете книги. Малко сектантски ми дойдоха, но има над какво да се замисли човек. Някои неща си харесах и си ги спазвам и до днес.  Ако те увлича такъв тип литература, горещо препоръчвам "Приказки за боговете" на Беа Нади

Приключенията на Пинокио" и "Алиса в страната на чудесата"[/ сектантски?

# 445
Минзухар ставаше въпрос за книгите, свързани със Селестинското пророчество  Grinning Жалко, ако са написани като сектантски проповеди  Confused. По-скоро ме интересуваше  какво се знае за него и защо Църквата  крие - особено за третото.

# 446
Добре де, смятате ли, че тази книга чрез онлайн поръчка ще я получа за 5.50 или ще ме таксуват 22 лв?  newsm78

Maria.4, имам я книгата, но си я купих от книжарницата с чип-а. Предполагам, че намалението важи само ако имаш такъв.  Минзухар не мисля, че Хеликон имат малоумни примоции..., но щом ти казваш

Последните ми книги от там са: На Дейл Карнеги и от поредицата "Dummies"-Отглеждане и възпитаване на деца"/Хелън Браун/

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 21:46 от helena.1982

# 447
Минзухар ставаше въпрос за книгите, свързани със Селестинското пророчество  Grinning Жалко, ако са написани като сектантски проповеди  Confused. По-скоро ме интересуваше  какво се знае за него и защо Църквата  крие - особено за третото.
Не, не, не! Изобщо не са написани като проповеди. Има сюжет, има герои, има завръзка, има всичко. Дори бих казала, че се четат леко и приятно. Напомнят на "Едно на Бах. На места наистина звучат като проповед, но аз явно имам алергия към всички, които размахват Любовта на всички страни и възторжено казват "Обичам те!" на всеки срещнат "брат" или "сестра", виждат аури и тнт.  Според мен това са изключително сериозни неща, към които трябва да се подхожда с уважение, задълбочено и с нужното знание, а не да се популяризират на общо основание.  Но това си е мое мнение , разбира се и никого не ангажирам с него.

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 22:15 от chevroleta

# 448
  • Belgium
За "Писма до Клаудия" не бих казала, че е най-слабата книга на Хорхе Букай, а най-трудносмилаема.

За мен е най-слабата. Очевидно още не намерил стила си като писател, все пак му е първата книга, нищо че тук е издадена трета. Но като цяло аз не съм почитателка на Букай.

# 449

Общи условия

Активация на акаунт