''Парфюмни размисли и страсти'' 45

• 27 981
  • 705
  •   1
Отговори
# 120
  • In The Middle Of Nowhere
ga_aMa_He, на мен и без да съм бременна ми се гади от зелената ябълка  Laughing

# 121
Ехе май тука някаква чистка е минала ли какво.
Аз не знам кой е "чистача", но и не разбирам какво пък толкова е казано, та се чисти!?
Изобщо, имам нужда от отпуска от това място, май! Твърде много "авторитети" се сблъскват на едно място. Crossing Arms

# 122
Да_ама_не, не съм била  Embarassed , но когато стане дано не ми става лошо от парфюми  Praynig

# 123
Аз минах през Скай Център да видя какво ново и на входа две сладурки раздаваха блотери на Бруно Банани, дамския и мъжкия:)Напръскаха ме и ми дадоха виалчета и на двата  Mr. Green Не ми харесаха,миришат ефтино и масово,дамския е толкова сладък,че ми стана лошо  Sick Също са и нетрайни! Вече почти ги няма на кожата ми Peace
Май Жаки скоро писа нещо за него  newsm78

http://www.fragrantica.com/perfume/Bruno-Banani/Pure-Woman-963.html
Все по-често се подписвам под твои мнения. Thinking
Изказах се неласкаво за някой от дамските Бруно Банани в една от старите теми, още преди да почнат да ги рекламират. Тази вечер и аз бях в Ская, но дори не дадох шанс на рогатите девойки да ме приближат.

# 124
Ехе май тука някаква чистка е минала ли какво.
Аз не знам кой е "чистача", но и не разбирам какво пък толкова е казано, та се чисти!?
Изобщо, имам нужда от отпуска от това място, май! Твърде много "авторитети" се сблъскват на едно място. Crossing Arms
Ами и аз не разбрах изобщо какво е станало  Rolling Eyes

# 125
Голяма драма стана  Embarassed  Пояснявам, че нищо не е станало.
Просто така съм преценила за себе си. И аз си изтрих писанията, защото с тях би станало едно голямо коментиране и някои неща може да се разберат погрешно (което не искам да става).

# 126
 Peace край на спама  Peace

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 22:57 от fata_morgana

# 127
Ехо, като сте оспамили, да не направя изключение и аз.

Наистина не разбирам този род дискусии, девойки. Ако някой не иска да пише или иска да поразреди писанията, просто не го прави и толкоз. Ако пък му се пише, пише. Толкова е просто.
Какви са тези заричания, няма да пиша, имам си причини. После се почва (и е ясно, че така ще стане), "ама защо, ама недей така", въпроси, молби.
Правете си каквото намерите за добре и на никой не обяснявайте. Който си държи на някого и го познава лично, има си начини да си контактува с него и да си сподели ще пише ли, няма ли да пише и защо.
Нищо лично към всяка от вас, но превръщате иначе веселата и разтоварваща за мен тема в кокошарник.

Дотук бях със спама, дано някой не се сърди.

По анкетата: гласувах за правото на личен избор относно ароматите. Съпруг, гадже, майки, бащи, да си гледат работата. Аз нося аромата и искам на мен да си ми харесва. Съдейки по себе си, не мога да избягвам или да спра да обичам човек, само заради неподходящия му (според мен) избор на парфюм. Хората са това, на което миришат, но все пак са и нещо много повече, нали?

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 23:01 от Анонимен

# 128
  • In The Middle Of Nowhere
venush, много точно казано. Малко спам и от мен, но има случаи и когато някой каже, че няма да пише повече или за дълго време, а след 1-2 дена отново прописва  Rolling Eyes

# 129
Аз забравих да кажа, че гласувах с първа опция.  Sunglasses

# 130
  • Враца
Цитат
vmarinska, кажи най-накрая как усещаш двата от най-любимите ми аромати...?

E, Noir, нали казах:

Цитат
А Маората, има типичната Герленска мухливост, която много ми допада, но смятам , че се повтаря навсякъде в ароматите на този бранд.
Така ли е ?

Днес разнесох кокоса из града, аз лично бях много доволна, някой от приятелките ми - не.
Синът ми каза:
"Мамо, миришеш на някакъв сладолед дето съм го ял!" Simple Smile
Харесва ми, ще си се пръскам пак. Флакончето дето е 20 милилитра ще ми стигне за още 3 пръскания. Демек по 5 мл на излизане използвам. Simple Smile Мисля, че съм рекордъор! Simple Smile До сега не си бях засичала с големите флакони, но с този малкият беше лесно.

Имах възможността да изпробвам - впечатлена съм, искам го!

Скоро коментирахме този: - днес си го припомних, някога ми се струваше бомбастично силен, сега ми хареса, ароматът е същия, но възприятията ми някак са по-притъпени от някога и ми хареса, траен , готин, осезаем , оопределено нарушава личното пространство на хората .
И цената му суперска: 30мл - 12 лв!

# 131
  • при морето
Аз също гласувах с първа опция-досега не ми се е случвало някой да се подразни от парфюма ми,като се замисля.Спомням си само за Бляк кашмир на Дона Карън преди година-две -бях на едно парти и един нафукан доктор до мен на масата ми направи нещо като забележка от сорта:"Ей,маце,с много силен парфюм си,става ми лошо направо!"При което ние с ММ се спогледахме и аз му отвърнах:"Миличък,премести се ,на мен си ми е комфортно!"
Не мисля,че Бляк  кашмир е лесен за харесване,но и чак пък да ти става лошо-е,не!Беше брутално казано.Но това май ми е единственият случай и то с непознат,с външен човек.Иначе близките ми харесват всичко,което нося. Peace
Между другото,получих щедра отливка от една парфюмна вещица,на която пращам целувки Heart Eyes,тя си знае коя е,за великолепния
L`arte di Gucci-страхотен аромат,висока класа,абсолютно размазана съм от кеф!Жалко,че толкова трудно се намира,всъщност почти не се намира май! Thinking

# 132

Добро утро! Лек последен работен ден от седмицата и много слънце на всички!

# 133
Маринска, бялото Фере и аз го пробвах на скоро, но паралелно с МаДам на Готие. В началото ми хареса, но после Мадамата така го засенчи, че не му обърнах никакво внимание.

# 134
  • виртуално
Добро утро,
днес за първи път съм с Versace Signature - преди полович час се полях с него и вече не го усещам  newsm78
Ако това значи, че се е слял с мене - не го искам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт