''Парфюмни размисли и страсти'' 45

• 27 987
  • 705
  •   1
Отговори
# 195
Самсара-та още е в косите ми...едни малини, къпини и леекичко крем.
Невероятен е!

За оригиналната Самсара ли става въпрос или за Shine, защото имам страхотен спомен от първата, а втората не я познавам?

# 196
Става дума за Шайн...по-мека и доста по-вкусна версия на оригинала...
Взех я, защото обожавам оригиналната Самсара Heart Eyes
Този вариант обаче, е доста по-носим.

# 197
Здравейте мацки! Държа в ръцете си любимото си списание и гледкам новите парфюмчета.Повечето си ги знаем вече,но ето това прикова погледа ми Si Lolita вижте и представянето и тук:
http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/Si-Lolita-6433.html
пикантен розов пипер,бергамот,мандарина,шибой,сладък грах,хелиотроп,смола,амбър,тонка и пачули.Звучи обещаващо Peace
Другото е това Ricci Ricci Дали го има вече за душкане?
Както и това Гарленче ,което ми е безкрайно интересно но е на жестока цена от 227 лв за 100 мл.Пише,че това е аромат на съблазняването,който притежавал хапеща свежест
Изненада са подготвили и от аромата Coco Madmoiselle ,тоалетната вода е в златен лакиран флакон с 3 пълнителя.ЕДП-то е с нови нотки ,има също нов гел за тяло със златни частици.

# 198
  • виртуално
А каква е разликата между Самсара в плътно червено шише и тази

# 199
тази лолита! егати шишенцата, уникални са всеки път! много ми е любопитно да я душна!

# 200
  • София
Миши, тези и трите отдавна ги чакам, ама нещо няма още никъде.... Много ми се ще да ги пробвам, особено Идили....

# 201
Ихааа, Ноар, пробва значи Паризиен - усеща ли се ''виниловата'' нота, въпреки, че как точно мирише винилът? Супер, много ми стана интересен Heart Eyes Heart Eyes

Да, да, има един такъв пластмасов нюанс по някое време....Абе интересен е... Наистина има нещо от Париж, нещо от Бейбидол... ама и нещо свое си...

Ето ме и мен с едно виалче (гепих си от от Noir) на Паризиен. като го пробвам ще споделя аз как го усещам. Сега мириша на 10 нещаSimple Smile
И да се похваля- най-накрая съм горд собственик на D&G Anthology L`Imperatrice 3. Гушнах си с такъв кеф едно от тези грозни шишенца - 100 мл  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green   Heart Eyes

# 202
Рееениииии честитоооо newsm18

# 203
...аз съм пропуснала скандала  Tired (и по-добре) ....:

момичета- СКАНДАЛ не е имало  Naughty Имаше само различни мнения за един и същ парфюм. Това е.не го правете в нещо грозно,моля ви Hug нека си продължим темичката и да забравим.Разбрали сме се,че всеки си има лично мнение и може спокойно да си го споделя  Hug

# 204

мерсииииииииииии:)а как мириша-ужас,това е много силно и тайно нещо  newsm44

# 205
Дай малко писание плийз Praynig

# 206

И да се похваля- най-накрая съм горд собственик на D&G Anthology L`Imperatrice 3. Гушнах си с такъв кеф едно от тези грозни шишенца - 100 мл  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green   Heart Eyes

а на мен пък мноооого ми харесват шишетата  Blush точно мой тип - правилни, без много джаджки  Laughing - жалко че не съм ги душкала още тази серийка

мама има пък има ето това странно нещо, много особен аромат е (сетих се заради формата на шишенцето)
http://www.fragrantica.com/perfume/Marc-Jacobs/Splash-The-Basil-2008-2570.html

# 207
Ре, честито! Много са ми интересни тия Антологии, а тях кога ли ще дочакам да душна  Crazy Решила съм, че №10 ще ми хареса най-много по описанието на съставките и нямам търпение да проверя.
Опиши императрицата, плиииийз  Praynig

# 208
Гага Мага кой е този - Сплеш Котън или?, като стана дума за Марк Джейкъбс, ето този флакон ме разбива - някой познава ли ароматът, мнооого ми е интересен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 209
Ре, честито! Много са ми интересни тия Антологии, а тях кога ли ще дочакам да душна  Crazy Решила съм, че №10 ще ми хареса най-много по описанието на съставките и нямам търпение да проверя.
даSimple Smileинтересни са и много различни една от друга Simple SmileМоята е плодова,като плодова дъфка с пъпешов аромат  Mr. Green (тези дъфки ще ме погубят-всичко хубаво ми е дъфка,хахаха)

Общи условия

Активация на акаунт