''Парфюмни размисли и страсти'' 45

• 27 956
  • 705
  •   1
Отговори
# 615
имаш ли ? за даване ли ти е ?   smile3501   love001
имам остатък от едничко,поръчала съм си от франгрантикс още едно,споко. Утре ще ти го пратя  bouquet

# 616
  • Враца
Ре, мерси!!!

# 617
# 618
Според мен и на сляпо да я поръчаш, с този сериозен фен-клуб все ще има кой да те отърве Wink от нея Simple Smile

# 619
  • Враца
е да ама , никой няма да ми предложи алиен, ейнджъл, адикт, а аз за тези пари мога да си купя тях - поне ги познавам , харесвам ги и си ги повтарям редовно.
(току що си поръчах линстан) Wink

чудя се да взема нещо и на моят мъж ??
- това не го познавам, но флаконът е бонбон!

- в това бях влюбена преди, ама сега онлайн има само това:
- Live Jazz , и пирамидите им са доста различни Sad

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 22:30 от vmarinska

# 620

vmarinska, първия само го знам и е  Sick. Свейър ми има такъв който е на N на брой години и дали от това или просто си мирише така, но на мен ми става лошо от него. Направо ми смърди ужасно. Моичкия го беше привлякъл, ноооо бързо-бързо го експедирах обратно.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 23:19 от maria_m

# 621
maria_m, може да не цитираш пост, в който са публикувани такива големи изображения, още повече, че пишеш веднага след него. Спокойно се разбира за какво говориш и без цитат. Така два поста заемат една страница. Също така можеш да редактираш цитата и в него да останат само текст и линкове към изображенията.
Надявам се да ме разбереш правилно и да не се засегнеш от репликата. Hug

# 622
  • Бургас
е да ама , никой няма да ми предложи алиен, ейнджъл, адикт, а аз за тези пари мога да си купя тях - поне ги познавам , харесвам ги и си ги повтарям редовно.
(току що си поръчах линстан) Wink

кой от всички

# 623
Бижу, в никакъв случай не се засягам. Просто не съобразих. Поправих го.   bouquet

# 624
  • Враца
ga_aMa_He, какво кой ?
Кой Линстан ли ?
Ето този:

ППък аз обичам картинки  Blush и имената на парфюмите да са изписани правилно  на латиница, за да се вижда , за какво иде реч.
Досадни ли са ви картинките ?  Cry

# 625
  • Варна
Кажете нещо за J'adore Le Jasmin.

Много е приятен и романтичен Jadore le Jasmin. За мен е цветно-зелен. Ако търсиш нещо на бели цветя и обичаш жасмин може да ти допадне. Аз бях поръчала Innocent Illusion но не го харесах и го върнах. Вместо него си купих по-късно Jadore cologne florale. Той също е цветно-зелен, бели цветя, подобен на Jadore le Jasmin но с магнолия а не жасмин. Но в цяло си приличат като направление. Аз лично не мога да му се нарадвам на моя. Откъм трайност Jasmin  по-траен от cologne но колко по-траен не си спомням  Simple Smile 
Много ти благодаря,мацка!   bouquet  Hug
Обожавам жасмин и бели цветя също.Задължително ще го пробвам.Дали го има в БЗ?

# 626
Досадни ли са ви картинките ?  Cry
Не, разбира се, но когато едни и същи се цитират в един или няколко поста подред, просто само това ес вижда на страницата. Май не ме разбрахте правилно Tired

maria_m , благодаря ти! Hug

# 627
  • Враца
Аз разбрах
и знам много добре за какво иде реч, ама реших да попитам и за самите картинки
защото ме дразни ,
и без картинки, е така , цитат в цитат, в цитат, в цитат,
и когато са така - не ги чета Simple Smile

# 628
  • Варна
Аз те разбрах.  Mr. Green И аз много обичам картинки ,но не знам как се слагат.  Blush

# 629
  • Варна
Пробвах днес Kenzo parfum d'ete и не го усетих като едно време,а много го харесвах тогава.

vmarinska,злато си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт