Раждане в Окръжна болница-София - 2009 г.

• 72 985
  • 1 502
  •   1
Отговори
# 390
   Още една добра новина! Grinning
   Нана! Hug

# 391
Благодаря за отговора Simple Smile

# 392
  • София
Страхотни новини Нана, благодаря. Аз обаче искам да попитам още нещо. Има ли някакъв списък какво трябва да носи за себе си майката и какво за бебето като отиде да ражда в ОБ. Гледах, че за другите болници има разни списъци, но за ОБ не открих такъв. Благодаря предварително

# 393
  • София
Страхотни новини Нана, благодаря. Аз обаче искам да попитам още нещо. Има ли някакъв списък какво трябва да носи за себе си майката и какво за бебето като отиде да ражда в ОБ. Гледах, че за другите болници има разни списъци, но за ОБ не открих такъв. Благодаря предварително

Не, няма. Разрови се по назад в тази и предишната тема, писала съм какво се носи.

# 394
  • София
Нана и аз благодаря за хубавите новини!   bouquet

И аз вече започнах да се притеснявам, че като тръгна да раждам такъв наплив ще има, че няма да има места.  Joy Но поне се успокоих, че няма да ме върнат... Grinning

# 395
IvAs,ако откриеш списъка,постни го тук отново,много те моля! Praynig
Аз нямам никакво време да се ровя из темите... Confused

# 396

Нощници
Чехли
Джапанки за бяната
Хавлиена кърпа за ръце/лице
Хавлия за тяло
Жилетка или нещо подобно
Дамски превръзки за родилки
тоалетни принадлежности
мокри кърпи за бебето
памперси за бебето

И каквото още се сетите, че ще ви бъде необходимо.

Пригответе си и монети за телевизор от 5 ст. до 1 лв. всички стават.
24 часа телевизия- 3,5 лв.

# 397
  • София

Нощници
Чехли
Джапанки за бяната
Хавлиена кърпа за ръце/лице
Хавлия за тяло
Жилетка или нещо подобно
Дамски превръзки за родилки
тоалетни принадлежности
мокри кърпи за бебето
памперси за бебето

И каквото още се сетите, че ще ви бъде необходимо.

Пригответе си и монети за телевизор от 5 ст. до 1 лв. всички стават.
24 часа телевизия- 3,5 лв.

Прибори за хранене
Чаша
зарядно за телефон

# 398
   МНого благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

Нана,искаш ли да постнеш списъка на заглавната страница?Така ще е лесно откриваем за всички. Simple Smile

# 399
  • София
   МНого благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

Нана,искаш ли да постнеш списъка на заглавната страница?Така ще е лесно откриваем за всички. Simple Smile

Ще пробвам.

# 400
  • София
Към списъка да добавя - пила за нокти и ластик за коса. Влудих се предишния път, че си ги бях забравила. На мен ми трябваха и крем за зърна и помпа, но ми ги донесоха впоследствие.
Нана, знаеш ли кое кога се плаща (интересувам се, ако имам насрочена дата за секцио дали ще мога да платя предварително за избор на екип, че мъжът ми е малко сбъркан), аз ще питам и моя док, но той вече е приходящ там, т.е. ходи само когато има родилки, а е и малко над тия неща. Grinning

# 401
  • София
здравейте,

Да се включа и аз и да доразширя въпроса на bibi - интересуваме чисто организационно как става заявавянето на избор на екип и респективно плащането ? Трябва ли предварително да се обяви на някого кого съм избрала, да се издаде или подпише някакъв документ или това става при приемането в болницата ??? Също и за заплащането - предварително или след раждането, при изписването от болницата? Предполагам, че при плановото секцио нещата са по-ясни, но как стои въпросът при нормално раждане?

# 402
При постъпването за раждане ти се дават куп документи за подпис- за информирано съгласие, видовете интервенции, които може да ти се наложи да ти направят. Сред тези токументи е и този, чрез който заявяваш, че избираш д-р Х, на когото ще платиш 000 лв. Това е.
Плащането става след раждането. Без фактура от касата на болницата няма епикриза и изписване.  Laughing

# 403
Здравейте и от мен!
Нана имаш големи благодарности за тези чудесни новини за болницата.Сега вече съм спокойна след като окончатерно се убедих че Окръжна е моята болница. Нямам търпение да я видя- дано има "отворени врати" скоро та да я разгледаме и ние. Дано и цената се задържи до юни! newsm78.
 Да ви кажа вземете си и:
-помпа за изстискване
-сутиени и еднократни подплънки за гърдите- аз течах като река
-биберони залъгалки-мойта дъщеря ми изсмука пръста първата нощ-направо си ме заболя, толкова силно дърпат тези бебоци.

# 404
  • София
MimiBo не знам дали до юни ще се задържи цената от 550 лева, но и да бъде увеличена тя ще е с не повече от 200 лева може би. Така че на фона на цените в ТК и Шейново - пак ще е по-малка.

Общи условия

Активация на акаунт