Раждане в Окръжна болница-София - 2009 г.

• 73 021
  • 1 502
  •   1
Отговори
# 300
  Хммм..... Thinking В Тина Киркова няма този проблем,поне във ВИП отделението.Близките си влизат безпрепятствено по всяко време на деня.

# 301
  • София
Вероятно и сега няма да има проблем с изключение на това, че се очаква втора вълна на свинския грип. Със сигурност тогава няма да пускат никого в отделението.

# 302
 Хммм..... Thinking В Тина Киркова няма този проблем,поне във ВИП отделението.Близките си влизат безпрепятствено по всяко време на деня.

Селма, не зная дали си влизала в родилното на ОБ, но за да го направиш, трябва да минеш през входа до приемния кабинет, вратата на неонатологията и коридора към родилна зала. Вип-ове и обикновени стаи- всичко е накуп в един коридор.
Проблемът на старото родилно беше, че току-що роденото ти бебе, изведено от родилна зала, трябва да мине покрай приемния кабинет, за да стигне до неото, където чакат.
А. Бременни, приемани за раждане.
Б. Бременни, чакащи за прегледи и запис на тонове
В. Роднини на бременни, родилки....някои, от които със съмнителна чистота и здраве.

# 303
Франческа Салиери,не съм влизала в родилното на ОБ. no

Цитат
Проблемът на старото родилно беше, че току-що роденото ти бебе, изведено от родилна зала, трябва да мине покрай приемния кабинет, за да стигне до неото,..........
    Дано това бъде решено по друг начин сега след ремонта,защото никак не ми звучи добре... Confused

# 304
Мерси! Таткото е важен! Simple Smile
Дано наистина оправят входа newsm78

# 305
  • София

Не мисля, че би могло да бъде оправено. Просто няма откъде да бъде направен друг вход за неонатологията.

# 306
the_light питах още вчера Крио-сейф.Трябва договор, иначе управата на ОБ не ги допуска.
И те ми обясниха, че нямам  договор с тях, понеже до сега нито една родилка не е изявила желание да замрази ств.клетки и да ражда в О.Б
Дискретно намекнаха, че там раждали предимно циганки и жени с ниски доходи и не е желана болница.Както и да е.
Явно няма е тук, но въпреки всичко ще следя темата.
EliMeli моят мъж идваше да ни вижда всеки ден и никога не са го връщали.
Ти тук ли реши все пак да раждаш?

# 307
  • София
На мен това ще ми е първо раждане, българка съм и имаме средни за страната доходи. sladkish4e , зная че само цитираш изказването на консултантите от Крио-сейфа, но не мога да си замълча. Нали и циганките трябва някъде да родят. Не ми се сърди sladkish4e , ти не си виновна просто аз не одобрявам дискриминацията, а и аз лично съм се насочила към окръжна първо заради д-р Жекова и после заради условията, които ще се предлагат там след около 20 дни. Мисля, че много скоро ОБ ще стане една от най-предпочитаните за раждане. И само още нещо. Преди година и половина пак в ОБ роди моя приятелка, която е много заможна и с възможности да роди ако поиска и в най-скъпарската и лъскава болница. Така че всеки има право на избор и не трябва това право да му бъде отнемано.

# 308
Преди година и половина пак в ОБ роди моя приятелка,.........
   При кой лекар е раждала,ако не е тайна?

# 309
  • София
Дискретно намекнаха, че там раждали предимно циганки и жени с ниски доходи и не е желана болница.Както и да е.

Дискретно ще кажа и аз, че отдавна е ясно кой пуска подобни слухчета и защо...

# 310
  • София
Не мисля, че би могло да бъде оправено. Просто няма откъде да бъде направен друг вход за неонатологията.
И аз съм на мнението на Нана. Освен да приемат през входа на болницата /поликлиниката, ама оттам се минава през спешното, минава се целия коридор на родилното и става доста тегаво особено за спешни случаи.  newsm78
Подкрепям и zlatna_g - навсякъде раждат всякакви жени, е може би в частните болници раждат циганки само от родата на Цар Киро - майтап. Mr. Green А и не вярвам за услугата на Крио сейф да са се изтрепали от другите родилни домове, все още не е толкова разпространено, а и инфото какво може да се лекува със стволови склетки е доста противоречиво. Sladkish4e, ти си прецени къде ще се чувстваш най-спокойна предвид сбора от обстоятелства при вас и вземи малко ги натисни тези от банката, разпитай и в б-цата, поне да знаеш, че си направила възможното. Мисля, че ще кандисат, щото няма да изпуснат паричките ви - за вас е шанс и здраве, за тях и бизнес  Hug

# 311
Zlatna_g абсолютно съм съгласна с теб.
И аз раждах там 1-вото си дете, при положение че на Ж.К по З.К ходих тогава в Токуда и имах право на избор.
Просто родих в ОБ заради АГ, която ме следеше на частно.
Аз и сега се бях навила на родя пак при същата АГ, но за съжаление обстоятелствата ме притискат.
Много ми е интересно как ли са преустроили АГ отделението, понеже знам каква мизерия беше 2007г.
А днес една приятелка ми каза, че е родила в "Шейново" и цената на секциото е скочила на 1200лв.... #Crazy #Crazy #Crazy
Какви са тези цени в държавни б-ци? #Crazy
А като е секцио, ти е задължително избора на екип.....не можеш да минеш като при нормалното раждане....
Дали и в ОБ няма да вдигнат цената?

# 312
  • София
Ох, ще ви излъжа за името... Беше един мъж мисля че със буквата С започваше фамилията му. Тя имаше тежка и рискова бременност и се наложи доста да полежи там за задържане, а за секциото е избрала въпросния лекар от наблюдения и отзиви докато е лежала там. Мога да попитам и да ти кажа.

# 313
  • София
Ремонтът включва изграждането на самостоятелен санитарен възел към всяка стая, като единствено за осма стая - понеже функционално няма пространство къде да бъде изграден такъв - тя ще ползва досегашната баня и тоалетна от другата страна на коридора. Т.е пак ще има самостоятелна такава.
Сменени изцяло са подовите настилки. Ще се купят нови легла, нови родилни легла - въобще обзавеждането и оборудването на родилна зала ще е ново.

# 314
  • София
Като чета и вече ми се ражда  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт