Раждане в Окръжна болница-София - 2009 г.

• 72 993
  • 1 502
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз освен, че се записвам да следя темата имам и друг въпрос. Д-р Жекова само в Окръжна болница ли преглежда?

Въпреки че живея доста далече (общо взето на другия край на София  Crazy), такива суперлативи сте написали за болницата, ремонта, а и за самата докторка, а и също имам препоръки от приятелки, които са раждали при нея, че сериозно започнах да се замислям. За това питам - докато тече ремонта д-р Жекова къде приема?

До днес никъде, защото беше в болнични.
Иначе има частен кабинет в центъра на ул. "Панайот Волов", но там е само в петък между 15 и 18 часа.
През останалото време преглежда в Окръжна болница бременните, които са избрали да родят при нея. Но самата тя не води ЖК.

# 346
  • София
Здравей, nana77 !
Понеже ти си най-запозната се обръщам към теб. Какво би ме посъветвала да направя. Искам да се срещна с д-р Жекова и да говорим за раждане при нея. Въпроса ми е дали да си уговоря час с нея в частния кабинет и тогава да й кажа за намерението си да я избера или още по телефона да уточня това си намерение. Предполагам, че тя ще иска и да ме прегледа.

# 347
  • София
Здравей, nana77 !
Понеже ти си най-запозната се обръщам към теб. Какво би ме посъветвала да направя. Искам да се срещна с д-р Жекова и да говорим за раждане при нея. Въпроса ми е дали да си уговоря час с нея в частния кабинет и тогава да й кажа за намерението си да я избера или още по телефона да уточня това си намерение. Предполагам, че тя ще иска и да ме прегледа.

Обади се първо по телефона, за да ти каже кога и къде да отидеш. Дали в ОБ или в частния й кабинет.

# 348
  • София
nana77 - Благодаря!  Peace Аз се интересувам за уговорка за раждане като Zlatna_g и ще постъпя, както си посъветвала и нея.  Simple Smile

# 349
  • София
Здравей  nana77 , искам да те попитам знае ли се вече с колко ще поскъпне избора на екип.

# 350
  • София
Здравей  nana77 , искам да те попитам знае ли се вече с колко ще поскъпне избора на екип.

Не още. Има една проектоцифра, но тя трябва да бъде одобрена от директора.
Няма да е много по-висока цената от сегашните 550 лева и епидуралната упойка при нормалното раждане ще си остане в цената, както и досега.

# 351
  • София
благодаря за бързият отговор Hug

# 352
nana , чудех се дали след като приключи ремонта ще има "отворени врати" за да поразгледаме какви са новостите, изобщо условията!?

# 353
  • София
nana , чудех се дали след като приключи ремонта ще има "отворени врати" за да поразгледаме какви са новостите, изобщо условията!?

Не знам. Новост е всичко реално. Отделението беше сринато до бетон.

# 354
Очакванията ми са много големи, поне от това което прочетох тук, което ти разказа, а и от другите мами. Ще ми е много любопитно да видя новото родилно. Е ще трябва да потърпим до март.

# 355
бих искала да попитам, ако не се избере екип каква е цената на епидуралната упойка при нормално раждане?

# 356
  • София
бих искала да попитам, ако не се избере екип каква е цената на епидуралната упойка при нормално раждане?

Епидурална упойка се ползва само при избор на екип.

# 357
   Наистина екип ли си избираш или само лекаря? Thinking

# 358
И аз се включвам с молба да ми препоръчате лекар за раждане в Окръжна болница - изискването ми е да не е фен на секциото, когато не се налага. Иска ми се, ако може да родя без упойка, окситоцин и епизомизия, освен ако не е необходимо.  Peace
Моля тези от вас, които имат добри впечетления/ отзиви за лекари в ОБ да ми пишат тук или на лични!  Praynig  bouquet

# 359
  • София
   Наистина екип ли си избираш или само лекаря? Thinking

Избор на екип означава да си избереш израждащ лекар. Санитарката, акушерката и анестезиологът са си негова грижа.

Общи условия

Активация на акаунт