Бебешката количка - цяла наука за второ висше - 2.

• 97 848
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Durango   hahaha hahaha hahaha rotfImbo яко хилеш ме обзе Simple Smile
иначе има очарование количката Simple Smile

# 76
  • Варна
Изглежда добре, но някой неща ме притесняват:

1. шасито остава доста обемно в сгънато състояние
2. седалката като гледам е твърда, което значи няма сгъване и няма позиция на облегалката, ще ляга целия кош

мисля, че не е количка за града, освен ако не живееш до Ф.К. във Варна  Laughing

# 77
Ииии верно
забравих 2 много важни въпроси
Това ще влезе ли в моя асансьор
и дали ще се побере в багажника на Toyota Yaris (Opel Corsa, Smart) с газова бутилка

# 78
Durango ,
точно щях да те смъмря и обвиня в дискриминация.  Mr. Green

# 79
Привет!
Рано ми е още,но се оглеждам.  Wink
Слабост са ми тези колички.Със синът имах 3  Mr. Green Последната е Giro на АВС design и още  я ползваме за спане.Супер лека и удобна лятна количка.

Много се радвам да видя мъжко присъствие в темичката ни.Аз вече знам какво искам и то е комбинирана количка тип бъги,без кош за новородено и кошница.С чувалче и дъждобран е достатъчно.Да има легнало положение на гръбчето.Май месец ще раждам.Спряла съм се засега на Джордани Стролер,Пег Перего Плико Комплете,Бебе комфорт Стрийти дали отговаря на моите изисквания  как мислите Thinking

# 80
Renito Jane Nomad, Concord Fusion

# 81
Durango Благодаря ти за отговорът.Забравих да пиша че не искам триколки.8кг са ми добре като тежест +/– 1кг.Сега ще ги погледна тези моделчета.
Ти да не си представител на JANE  Mr. Green

П.П.Отпадат и двете  Sick
Какво ще кажеш за Zippy Inglesina?

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 09:52 от Ренито

# 82
Да, на Jane, Dorel, Chicco, и още 40-50 марки
zippy то според мен е твърде подценена количка. Мисълта ми е всичко си и е наред, функции ама хич не е популярна. Една от малкото марки които си се прави в Италия. Може би заради малко по-високата цена остава недоотценена. Не мисля че има комбинирана количка 8 кг. Най-малко 10

# 83
  • София
Zippy Inglesina  за мен е по-добрият избор от всяка от горните посочени от теб. що бе...зипито и перегоно са по 8-8,5 кг точно.

# 84
.. що бе...зипито и перегоно са по 8-8,5 кг точно.

Абсолютно  Peace Под комбинирана имам предвид да става за новородено и да има чувалче.Това ми е напълно достатъчно за лятно бебе.Отделно ще си взема кошница за кола,която не мисля да използвам в/у количката, а в колата  Wink

# 85
Да, на Jane, Dorel, Chicco, и още 40-50 марки

Това сериозно ли? Ако е така, би ли споделил, къде се подвизаваш? Предпочитам да си купя количка от някой, който да е достатъчно компетентен в областта и да ми даде адекватен съвет.  Peace

# 86
От друга страна Peregoto вече има нова колекция, другата седмица ще е тук новите цветове на Uno, a за останалото - по късно
Durango,
Дойде ли вече новата колекция на Пег Перего или поне къде могат да се видят новите цветове? Беше споменал нещо и за нова колекция на Бебе Конфорт - кога да я чакаме?
Бебока ми е на 1 месец и е крайно време да купувам количка, но ако скоро се очаква нещо по-добро - ще устискаме още малко.

За сега съм се двоумя между Лола с коша за новородено и Peg Perego Pliko P3 Modular Sistem, но май клоня към Лолата заради варианта й в бяло - Oxygen Creem - страхотен е просто. Въобще обикновено ставам жерва на цветовете, та затова очаквам с интерес новите колекции.

# 87
  • Варна
От друга страна Peregoto вече има нова колекция, другата седмица ще е тук новите цветове на Uno, a за останалото - по късно
Durango,
Дойде ли вече новата колекция на Пег Перего или поне къде могат да се видят новите цветове? Беше споменал нещо и за нова колекция на Бебе Конфорт - кога да я чакаме?
Бебока ми е на 1 месец и е крайно време да купувам количка, но ако скоро се очаква нещо по-добро - ще устискаме още малко.

За сега съм се двоумя между Лола с коша за новородено и Peg Perego Pliko P3 Modular Sistem, но май клоня към Лолата заради варианта й в бяло - Oxygen Creem - страхотен е просто. Въобще обикновено ставам жерва на цветовете, та затова очаквам с интерес новите колекции.

Ще си позволя да отговоря вместо Durango, без да го лишавам от възможността и той да се включи с подробности.

Peg Perego Pliko P3 Modular Sistem 2010 вече е налично в България.
Каталога за 2010 може да разгледате на страницата на Peg Perego.
http://www.pegperego.com
Между другото има промяна в коша за новородено, по - голям е и има възможността както да се корегира положението на гръбчето, така и положението на крачетата.

Що се отнася до Loola цвета Oxygen cream няма да се произвежда през 2010 година, заменен е с нещо подобно (между бяло и сиво) с наименование Lifestyle grey, за сега няма конкретна дата за новите цветова на Bebe Confort с изключение на KidArt (вече е налична).
Новите цветова на Bebe Confort може да видите на страницата им
http://www.bebeconfort.com/

Успех в избора !

# 88
Неее не съм, пошегувах се .........
Бебе Конфорт края на месеца
Пег Перегото май пристигна ама Рошко да каже той се занимава с тях и дали вече има магазини които са ги заредили

# 89
а той вече отговорил ....

Общи условия

Активация на акаунт