ЮНСКИ бебета- тема № 92

• 22 611
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
 Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Бих искала да напиша, че и моето бебе Пламена е юнско бебе, родено на 19 юни, с термин 27 юни. Grinning baby_neutral Hug

# 616
  • София
anna_zdr, здравей  Hug Да ти е жива и здрава рожбата! Добре дошла при нас Simple Smile

# 617
  • София
LEILA BEL, май и аз съм от тази група. На мен лично ми е липсвало други минали по този път да споделят с мен, защото само на педиатрите не може да се вярва, но явно други хора се дразнят от това.

# 618
Аяс, след като намалиш дължината на косата косопадът няма да спре, но това е първата стъпка към намаляването му. Късата коса по-лесно се храни от дългата и съответно по-малко пада.
За теб специално споделям на какво попаднах в нета и какво правя за косата си:
http://nai-krasiva.com/54/bilki-protiv-kosopad-i-parhot/

Също така и маска с жълтък и мед- страшно ефективно средство против косопад.
На мен толкова ми пада косата, че направо оплешивявам.  ooooh!

А как сте с желанието за секс? При мен е на приливи и отливи, но по-често хич го няма.  Laughing

# 619
Франчи при мен четвърта година го чакам туй нещо ама го немааааааа Laughing

# 620

А как сте с желанието за секс? При мен е на приливи и отливи, но по-често хич го няма.  Laughing

И при мен е така и аз тъкмо днес си мислех да питам

Иначе и моята коса пада доста и нищо не помага

Гъди и аз от твои пост за пюретата реших да ги правя в къщи иначе мислех да ги купувам,
но като ти прочетох поста и се замислих че си много права и така ще правя и аз Peace

# 621

И при мен е на приливи и отливи, за съжаление - когато придойде, таткото го няма  Sad

1-ви ден съвсем сама - засгеа се справям отлично Simple Smile

# 622
За желанието-изключително  рядко се появява.Притеснявам се че няма скоро да се възстанови хормоналния баланс,и желанието за секс...А все обвинявам мъжа ми (мислено) че правим рядко секс.
Имам желание да ме провокира,но на мен не ми се занимава да се правя на съблазнителка-там ми е проблема newsm78

Домашни пюрета ще бъркам,но рядко.

# 623
  • Варна
О, сръдня в отчетната! Чак ми се дописа.  Grinning
Така. Моето бебе, разбира се, е най-хубаво  Flutter . Винаги е облечено с Бенетон, Mexx, H&M, GAP - всичките от секъндхенд.
Спокойно, добро и дебело - на 3 месеца беше 7 кила. Това е защото кърмя като разпрана, но смятам да го отбия по-рано от сестра му, която сука 3 години. Спирам, за да не ви потискам с истории за успешно кърмене. И чудесната си фигура няма да спомена  Blush  Мразя да готвя (Петя, сцепи се от торти бе, жена!), затова най-много да му сваря един картоф и после почвам да благославям индустрията на пюряните производители. У нас почти винаги е разхвърляно, неизмито и незабърсано, защото повисявам доста на компа, но във форума винаги мога да напиша, че ми е сготвено, изпрано и подредено, а и бебето спи, пък аз си изправям косата с преса, да речем. Бебето ми още не дава боц, не знае английската азбука и не смята корен квадратен.
Тук, на местно ниво, ми се струва, че Франческа и Петя не могат да се разберат коя е по-адекватно съветваща младите майчета. Франческа е предвидима с нейното "Всичко е въпрос на личен избор", но и се възхищавам за търпението и спокойствието да обяснява. Петя малко хипохондрична ми идва, но пък блеснах пред една приятелка с един неин лаф за "концентрираната плодова киселина".  Laughing
Въобще, мили мами, нашите бебета са най-хубави и всяка майка знае най-добре за своето дете! Цунки и гунки!  Hug

# 624
О, сръдня в отчетната! Чак ми се дописа.  Grinning
Така. Моето бебе, разбира се, е най-хубаво  Flutter . Винаги е облечено с Бенетон, Mexx, H&M, GAP - всичките от секъндхенд.
Спокойно, добро и дебело - на 3 месеца беше 7 кила. Това е защото кърмя като разпрана, но смятам да го отбия по-рано от сестра му, която сука 3 години. Спирам, за да не ви потискам с истории за успешно кърмене. И чудесната си фигура няма да спомена  Blush  Мразя да готвя (Петя, сцепи се от торти бе, жена!), затова най-много да му сваря един картоф и после почвам да благославям индустрията на пюряните производители. У нас почти винаги е разхвърляно, неизмито и незабърсано, защото повисявам доста на компа, но във форума винаги мога да напиша, че ми е сготвено, изпрано и подредено, а и бебето спи, пък аз си изправям косата с преса, да речем. Бебето ми още не дава боц, не знае английската азбука и не смята корен квадратен.
Тук, на местно ниво, ми се струва, че Франческа и Петя не могат да се разберат коя е по-адекватно съветваща младите майчета. Франческа е предвидима с нейното "Всичко е въпрос на личен избор", но и се възхищавам за търпението и спокойствието да обяснява. Петя малко хипохондрична ми идва, но пък блеснах пред една приятелка с един неин лаф за "концентрираната плодова киселина".  Laughing
Въобще, мили мами, нашите бебета са най-хубави и всяка майка знае най-добре за своето дете! Цунки и гунки!  Hug

newsm62 малко чувство за хумор не вреди. Дано Франчи и Петя не се засегнат, и да спрат да пишат - на мен поста ми звучи като зкачливо приятелско намигване Simple Smile

# 625
Аз вече разбрах защо все не си намирам място в женска компания-имам мъжки мозък.Ето:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=435657.0

# 626
Еее, daffodil, направо ми скри шапката с този си пост  newsm20  Толкова пряма, толкова хаплива, толкова остроумна  newsm47  Само дето по едно време изпуснах нишката за твоето битие - кое е шегата и кое е истината  newsm12  

По темата за секса - и при мен е като при вас, на приливи и отливи, по-често обаче са приливите  Whistling  В интерес на истината, май след раждането сексът ми доставя по-голямо удоволствие отпреди, може би защото дълго време не го бяхме практикували  luvbed

И аз си правех една страхотна маска за коса, която имаше поразителен ефект - и срещу косопад, и за подхранване на косата, но в момента не мога да се сетя точните пропорции на продуктите и ще ви я споделя, когато се върна в София  smile3508

# 627
  • Варна
Гъди, няма грам художествена измислица. Заклевам се.

# 628
  • Germany
Аз пък ви завиждам за добрите и поспаливи бебета и за това не пиша Crossing Arms
Моето е ревливо (същото като на Аморе ни е положението)...лекарката ни днес каза че бил чуФствителен, да съм стискала зъби, до към 2 год щял да се пооправи (ако не лудна до тогава). Добре поне, че нощем спи.
В интерес на истината не пиша, защото грам не разбирам от бебета, но ви чета редовно и винаги научавам нещо полезно Peace

# 629
и аз грам не разбирам от бебета - разбирам само от моето  Mr. Green

уйде ми диетата като съм сама -  ближа си сега сладоледа, т.к. няма нищо друго за ядене  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт