Райче, не си единствената, която будуваш нощем. Ицко се събужда през 2-3 часа.
за всички вас, ако не сте вие , мога да лудна в този град
)
а ми е доста трудно да звързвам познанства по градинките, след като не знам добре езика...Та с вас си сверявам часовника, и се развличам...Не ме интересува, дали някой ходи на 3 месеца или говори английски на 6 месеца
- но пък ако беше моето дете, щях да го похваля разбира се 
Но е приятно - грее слънце!
Напртазно се озъртах за съфорумка. 

, то въртене, реване, тръшкане, направо аз се изнервям като го гледам, неспокойна работа. Спи му се но люлям по половин час поне докато се предаде. Порастна обаче същия цирльо си остава.
/Аз в последно време ходя по един спортен екип, който е леко ватиран. Но и нашите разходки са по-рано и по-късно следобяд.
. И така, мъжа ми се га ми се смее, че съм успяла да взема на Моника половината играчки
страхотно ми се повдигна настроението от шофирането
По едно време малко се олях с километража, без да искам, и се оказа, че се движа със 160 км., което си е супер безразсъдно, но на моята кола не се усеща. Като видях, веднага смъкнах с 30-на километра де. не знам и аз защо го пиша това, не че някой може би го интересува, но пък съм развълнувана и затова исках да се похваля 
По едно време дори имах чувството, че сме се разделили на 2 лагера - на добрите, т.е. кърмещите майки, и лошите такива, които хранят децата си с АМ
В крайна сметка, взе да не ми пука, който каквото си иска да си говори, пък чие дете ще е здраво или болнаво, с или без изграден имунитет, не мисля, че зависи единствено от кърменето и повече по този въпрос ми е дори скучно да говоря.
Напълно ми е ясно, че тук не всички ме харесват, както и аз, но гледам поне да не го показвам. Затова вече ще си дам мнението по въпроси, свързани с отглеждането на децата, на кукуво лято
Не съм обидена, просто не ми е кеф да споря с някого, имам си мнение по повечето въпроси и ми е все тая дали някой ще го приеме или не. Ще се включвам предимно информативно или аз да искам мнение, но не и да давам
Абе луда работа от моя страна.
Много оживено.
Така, че включвай се по често
Е, как и с коя ръка точно да пиша? Даже и сега, докато си четях, ми беше в ръцете, оставих го в кошарката, за да пиша и веднага наду гайдата ... Пиша всичко това не за да се оплаквам, а само да споделя защо не съм толкова активна напоследък.
Иначе е много ухилен и контактен, да ми е жив и здрав!

- купувам вече 4-ти път една вещ - немско - парче плат в 4-те края с ъгли за гризане. Една приятелка каза, че има невероятен успех при дъщеря и /на 7 месеца/ - бях и го подарила на сляпо /без да съм го ползвала/. Но взех и на Велинчо и на приятелки 
Да споделям по нещо полезно за другите.
/

В същото време се старая домът ми да е чист и подреден , а тенджерата да не е празна.Въпреки това,винаги бих намерила време да раздумка и отмора във форума
Обаче нямам сили да споря защо това правя еди как си
.Който желае да става педиатър,да сключва договор със Здравната каса и поне пари да печели от акъла и опита си