МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 41: насладихме й се и ще я запомним

• 32 163
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Пашата страшна усмивка вади и май е по дънки Спортен пич етой Laughing

# 121
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Пашата страшна усмивка вади и май е по дънки Спортен пич етой Laughing
Да. Чак ми е сранно да го гледам без костюм.

# 122
Лека нощ на всички,аз си лягам!  1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep 1countingsheep

# 123
zdr na vs az sam edna ot po4itatelkite na melodqta mn mi lipsva seriala vijdam 4e ve4e zn 4e lamia pr nov serial davam vi link na  atv (tv po kqta davat seriala)  vseki ponedelnik go davat koi razbira turski moje da prevejda az go gledam bez da rzbiram eto linka http://wwitv.com/tv_channels/6642.htm

# 124
# 125
  • СТАНДАРТНО.
 Добро утро!  Hug

# 126
  Добро утро!  Hug
      Аз стигнах до 18 серия. Малко да поадвокатствам и аз на Ламето Mr. Green. Момичето му се даде лесно, защото Кеню беше единствения,който и обърна внимание и детето не е свикнало да го галят и т.н., а само да го трепят. Та, идеята ми е, че тя откакто са починали родителите и, любов или обич от някого не е получавала Peace Другото, което искам да отбележа е, че когато спи с Кеню вече е пълнолетна Peace
      Сид 13, Ламия е била в първи клас, когато са починали родителите и( това ще рече 6-7) годишна. Не мисля, че много ги помни ,това че говори със снимката им не значи, че ги помни Peace

# 127
Здравейте мацки Grinning
По турската ТВ върви нов филм с Джемката.Казва се Езел(Езел е име).

# 128
А нещо ново с Кенанчо има ли? ама да играе пич  Laughing Laughing Laughingче с тези роли дето му дават хората го намразиха вече

# 129
Добро утро!  Hug

А нещо ново с Кенанчо има ли? ама да играе пич  Laughing Laughing Laughingче с тези роли дето му дават хората го намразиха вече
  Joy Joy Joy Joy Joy

# 130
Joy Joy Joy

emely,аз вчера разбрах за новия филм-май вчера му беше премиерата .Ако си на ти с турския кажи нещо повече за него  Peace

# 131
За Кенан незнам,ама Ламето ще го играе любовница в "Капалъ чаршъ" Laughing

# 132
geradost Още незнам,но ще разбера Wink

# 133
Ето тук пише нещо за сериала, ако някой знае турски може ли да каже каква роя играе нашичкият.   http://www.showtvnet.com/dizi/ezel/

# 134
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Hug  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт