МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 41: насладихме й се и ще я запомним

• 32 167
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Мариченценценце! Hug Hug Hug

# 91
Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

и щеше да започва еротичната и нещо прекъсна съня ми...... smile3515

Лягай на обед да спиш и го довършвай... Grinning  Hug

# 92
  • 221B Baker Street
Снощи сънувах сън, аз (в съня си бях Ламия) и Джеми на сватбено пътешествие. Тъкмо приключи романтичната част и щеше да започва еротичната и нещо прекъсна съня ми...... smile3515

Много неочакван сън , като се има предвид че в събота и неделя не гледам серии от Мелодията. Joy

може би подсъзнанието ти иска още,и още,и още.... Whistling
и те наказва,като ти спира съня точно преди най-хубавата част  Mr. Green

# 93
Хексе,последвай съвета на Марица  Peace (но намери заместител на Джеми,че пак може да не го довършиш )  Mr. Green

# 94
  • Варна
Добра идея, но отивам сега на зъболекар. cry.
Ще опитам утре.

# 95
Хеххе аз от там се прибрах  Wink
Я вижте този май е Иийт нали?

# 96
Дам,той е!

# 97
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Летя със колата!Летя със колата!  car003  car003 newsm01

# 98
Господи, Господи. Кемал толкова ме дразни, че не мога да го гледам направо. /21 серия/  ooooh! ooooh!

# 99
Момичета може би въпросът ми ще бъде данален или глупав защото и други да ви питали и т.н. но ще искам да ви попитам...някой ми казват,че "Мелодията на сърцето" ще има 2-сезон.Истина л ие това и знаете ли нещо по въпроса.Ще съм ви много благодарна ако ми отговорите.Чакам!

# 100
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Момичета може би въпросът ми ще бъде данален или глупав защото и други да ви питали и т.н. но ще искам да ви попитам...някой ми казват,че "Мелодията на сърцето" ще има 2-сезон.Истина л ие това и знаете ли нещо по въпроса.Ще съм ви много благодарна ако ми отговорите.Чакам!
Пак се почна.  ooooh!Втори сезон има,вече го изгледахме. Трети няма да има.

# 101
  • СТАНДАРТНО.
Tired моля geradost като пуска следващата тема да напише в първия пост там при линковете и пр. с големи червени букви, че продължение няма да има. АМАН!  ooooh!

# 102
  • България Сливен
Ааа, ще има, ще има.

# 103
  • СТАНДАРТНО.

Абе той май доста е дребен  Mr. Green или така просто ми се струва  Thinking Наредили ги като аптекарски шишенца на тая снимка  Laughing

# 104
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Tired моля geradost като пуска следващата тема да напише в първия пост там при линковете и пр. с големи червени букви, че продължение няма да има. АМАН!  ooooh!
Не с големи с огромни трябва!

Общи условия

Активация на акаунт