МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 41: насладихме й се и ще я запомним

• 32 193
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Аз съм готова за партизанския поход

изчаквам,но ви хвърлям по едно оЧо

# 571
  • СТАНДАРТНО.
Гласувах!  Simple Smile lacunababe, пръц  Joy  Hug Hug Hug
 Гледам 8 епизод в момента. Е няма такова мекотело като Кенан. Нямам думи просто. Ше се женя, няма да се женя, ш`са гудявам, няма са гудявам. Я, междувременно, докато се чудя к`во да правя да взема пак да из...ам Ламето.  ooooh! То бива "мъжки" постъпки, ма това вече е ......

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 17:42 от късметчето

# 572
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Веднага раздзавам награди!Какво ли гледа тук?

# 573
  • СТАНДАРТНО.

Веднага раздзавам награди!Какво ли гледа тук?

Дали си е вдигнал ципа на дънките

# 574
Еййййй,най-накрая,ЕВРИКА!За първи път жена да виси на друг врат,а не на неговия.Браво на това момиче!Веднага ме спечели Hug Hug Hug

# 575
В момента съм "малката стопанка на голямата тема".Сам самичка се размотавам,и няма с кой едно "пръц"да си кажа.Сидче направо те ожалих,обикновено ти си в тази роля.
Мацки от мен  Hug Hug Hug.......ииииииии ви чакам!
Ха,и нашичкият турляви!Дали ни чете глупотевините в този момент?Как мислите?

lacunababe ,седиш пред компютъра гледаш "изневерите" на Ийт и си викаш:как да откажа цигарите?Ийт седи пред компютъра, чете ни глупотевините(с гугъл преводач) и си вика:Божее,как да откажа цигарите?

# 576
 rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 577
И аз тук!
Да ви кажа, момичета, вече ми е ясно защо "нашичкият" е още ерген. Ми как да избере, момчето??? То около него наводнение от моми. А и той изглежда доста освободен. Може да излезе плейбой, милият. Нищо чудно да си пада по тънката част.

# 578
  • СТАНДАРТНО.
lacunababe ,седиш пред компютъра гледаш "изневерите" на Ийт и си викаш:как да откажа цигарите?Ийт седи пред компютъра, чете ни глупотевините(с гугъл преводач) и си вика:Божее,как да откажа цигарите?

Ето едно мое мнение преведено с Гугъл преводач:
Vista artık geç 6. ve erken 7 serisi, doğrudan buna glavata.Ama puhlyo Kenan was great, and so munyo alınmış Dzhavidan ona, onu amcası anlatmaya basınç halkaları emretti posrednosht evlenme teklif etti. O - reaksiyon kurbağa oluşur - Kapa çeneni ve çalışıyor. O Lamia ile ve yüzüğü çıkardım, sanki nişan düşüş, ama öyle değil görünüyordu. Sindzhirche başında bir maymun, hatta o zaman Hüseyin Dere Kenan gyun oldu.

Дали е разбрал нещо Джем newsm78  Joy Joy Joy

# 579
Абе не му е читава работата.И както е овен,дали му е неприятно,че го нападат отвсякъде newsm78 newsm78 newsm78

късметче,разбал те е,втора цигара пали.

# 580
Оле, сега и аз ли да пускам Гугъл преводач, че да върна мнението на БГ и да го разбера... Само за пухлото схванах  Laughing

Тази снимка с цигарата е от Гече 11:45, свалила съм си го с англ субс, но още не му е дошъл реда. Там нашичкият е сценарист. И познайте колко герои има още:  само двама - мъж и жена!

# 581
И аз тук!
Да ви кажа, момичета, вече ми е ясно защо "нашичкият" е още ерген. Ми как да избере, момчето??? То около него наводнение от моми. А и той изглежда доста освободен. Може да излезе плейбой, милият. Нищо чудно да си пада по тънката част.
Ако си падаше по тънката част все щеше да се чуе нещо,а то..Една и съща информация" 37 годишен ерген.Роден в Измир..."Вече я знам наизуст.И в турските сайтове е така,сякаш няма какво друго да напишат за него.Много ми е странен.

b l a n c a, кое те кара да мислиш,че е "освободен"?

# 582
  • СТАНДАРТНО.
B l a n k a ето го на Бг:

Като изгледах сега края на 6-та и началото на 7-ма серия, направо се хванах за главата  ooooh!. Ама тоя Кенан бил голям пухльо, муньо и т.н. Джавидан му предлага брак, поръчва посреднощ халки, натиска го да съобщи на вуйчо си. Той - реакция на настъпана жаба - мълчи и изпълнява. Когато беше с Ламия и си свали халката, изглеждаше така, сякаш се отказва от годежа, но не би. Стана маймунка на синджирче още в началото, пък после се дере че бил Хюсеин Кенан Гюн.  Crazy

# 583
Аааа, късметче, четох ти това мнение, ама как хубавичко си го превела... мани-мани!

За Ийит не пише нищо, не само за личния му живот - изглежда той сам е затворил кранчето. Ето, само неговата страница във Фейсбук няма обратна връзка. И аз доста порових преди време, но нищо. Струва ми се, че не е много харесван в Турция или поне не го възприемат както ние тук  Embarassed

Впрочем умря мъничката ми надежда за Златната ракла. Излезе селекцията и няма нито един турски филм.

# 584
b l a n c a, кое те кара да мислиш,че е "освободен"?

То е усещане, но ще се опитам да го облека в думи. На снимките не стои като дърво, няма дистанция с жените, обикновено не ги прегръща проформа, а истински. Виж ръцете - те наистина "държат" човека, а не се облягат просто върху него. Главата - наведена към дамата. Говоря за личните снимки, извън филмовите пози. Онази снимка на стълбите в театъра - с Кенан, Ламия и Лейла, Ийит е награбил Лейла през кръста, а тя се е облегнала на него доста естествено. Личи, че няма дистанция между тях. Това на първо време, ако се сетя за още, пак ще пиша, а сега отивам да изпитам девойката за Азия, че нещо я закъса - особено с Малата Азия  Laughing , язък че на майка й все там й е ума.

Общи условия

Активация на акаунт