МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 41: насладихме й се и ще я запомним

• 32 081
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
plami Бурак ще го поканим при Слави да свири на цигулка, иначе и аз много го Обичам Heart Eyes

newsm10 smile3501 smile3521

# 721
  На кого му трябваха гумени ботуши?Видях такива за 89лв  Shocked

# 722
На мен!Къде са?

# 723
  • СТАНДАРТНО.
Ей, чшшшшшшшшш, алоуууу, мислите ли писмото или се развявате из разни вани по гумени ботуши само  Mr. Green
 Мисля, да пишем, че сме група фенки, които просто ще са безкрайно щастливи, ако той дойде в Бг. Или поне да му вземат интервю, за да научим малко повече за него.

# 724
В Бургас  newsm43.Фирмата имала магазини и в София и във Варна,но точно къде се намират не можаха да ми кажат.За България били внесени само пет десена,като два от тях са с връзки отстрани за регулиране ширината в областта на прасеца,а другите са с кайшка.Има с плоска подметка ,има и с грайфери.Тук са останали само 37 номер, но работят с поръчка към общ за страната склад.Била известна фирма за спортни стоки -Фокси или Рокси беше Embarassed

# 725
Ей, чшшшшшшшшш, алоуууу, мислите ли писмото или се развявате из разни вани по гумени ботуши само  Mr. Green
 Мисля, да пишем, че сме група фенки, които просто ще са безкрайно щастливи, ако той дойде в Бг. Или поне да му вземат интервю, за да научим малко повече за него.

Той,че няма да дойде в България е ясно.Особено сега,когато снима нов сериал.Но ми е странно как така се писа и изписа за тоз и онзи,все по нещо се коментира за "1001 нощи","Аси","Брак с чужденец","Перла" ,знайни и незнайни сериали и актьори,за които нищо не търся а научавам,а за "Мелодията.."- нищо.Поне едно интервю да му вземат.Ако не знаех колко хора го харесват този филм щях да си помисля ,че само ние сме си го гледали и е  с най- нисък рейтинг.

# 726
Сега да ви кажа-вчера се прибира щерката(пуберитет на 13 г.) и ми казва,че всички от даскалото през лятото са гледали Мелодията.И ми вика -ако знаеш какви работи говорят,че имало друг сезон и т.н.  ooooh! и тя си умряла от смях,защото се сетила за нашия 3-ти сезон и ги подпичквала с неща от него  hahaha Ми тъй де ,вика детето,аз повече знам от тях.Майка ми цяло лято с Мелодията се занимаваше  ooooh!  hahaha Най-интересното е,че някои са й повярвали  Joy значи ставаме за сценаристки  bowuu
azzazzell,много си права.Този филм не беше така рекламиран ,а и от актьорите лансираха само Бурак  Twisted Evil (макар да му казваха Бурак Хаки  ooooh! )

# 727
Азазел,много ти благодаря за инфото Hug Heart Eyes Hug
късметчееее,написа ли го вече? Grinning Grinning Grinning
Е нали ще пишем на спортна редакция. newsm78
Предлагам нещо от сорта:Уважаеми.....дрън,дрън,имаме предложение на кой спорт да обърнете внимание в следващото си предаване.За ваше улеснение сме формулирали и темата,а именно:Що е то парапланеризъм, и има ли той почва сред турските актьори?!(естествено услужливо ще им подскажем кой е най-добър в тая работа) Joy Joy Joy

# 728
Сега да ви кажа-вчера се прибира щерката(пуберитет на 13 г.) и ми казва,че всички от даскалото през лятото са гледали Мелодията.И ми вика -ако знаеш какви работи говорят,че имало друг сезон и т.н.  ooooh! и тя си умряла от смях,защото се сетила за нашия 3-ти сезон и ги подпичквала с неща от него  hahaha Ми тъй де ,вика детето,аз повече знам от тях.Майка ми цяло лято с Мелодията се занимаваше  ooooh!  hahaha Най-интересното е,че някои са й повярвали  Joy значи ставаме за сценаристки  bowuu
azzazzell,много си права.Този филм не беше така рекламиран ,а и от актьорите лансираха само Бурак  Twisted Evil (макар да му казваха Бурак Хаки  ooooh! )

...или детето става за артистка Joy Joy Joy

# 729
  • Варна
  Той,че няма да дойде в България е ясно.Особено сега,когато снима нов сериал.Но ми е странно как така се писа и изписа за тоз и онзи,все по нещо се коментира за "1001 нощи","Аси","Брак с чужденец","Перла" ,знайни и незнайни сериали и актьори,за които нищо не търся а научавам,а за "Мелодията.."- нищо.Поне едно интервю да му вземат.Ако не знаех колко хора го харесват този филм щях да си помисля ,че само ние сме си го гледали и е  с най- нисък рейтинг.

Според мен работата е там, че Джем стана от недолюбваните герои. Много мои познати които са гледали филма през пръсти не го харесват, не харесват и края на филма. Confused
Не са правили пълен разбор като нас. Laughing, оправдавам ги разбира се, повечето са хора с ангажименти, не свободна птичка като мен. При всеки удобен случай им разяснявам, че краят е логичен и колко чаровен е Джем. Heart Eyes

# 730
Абе въобще май сме изтеглили късата клечка Mr. Green
Ако се бехме метнали в "шедьовъра Перла" сега щяхме да правим плакати за посрещане на звездите newsm62
Но това е абсолютно вярно което казваш Хексе наистина много хора живеят с идеята,че Джем е "гадния"и второстепенния,а Кенююююююю е умил зорите Grinning Grinning Grinning

# 731
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Но това е абсолютно вярно което казваш Хексе наистина много хора живеят с идеята,че Джем е "гадния"и второстепенния,а Кенююююююю е умил зорите Grinning Grinning Grinning
Да вярно е повечето от хората които познавам и гледат филма са на това мнение,но това е така,защото не са ни чели. Peace
geradost ,ще правиш ли нова тема?  Hug

# 732
Монда нищо не знае и не може да ни помогне с никакво инфо  Confused

# 733
Ехо, здравейте и от мен, макар и вече по нощите  ooooh!

Дайте да не обясняваме на всички колко е сладък Джем, че и без това аман от конкуренция  Laughing  Аз хич и не разубеждавам (вече!) заблудените, дето ми говорят за тъпия край на тъпата Мелодия. Макар че доста ме жегва. Даже майка ми се изказа, че Джемил бил "подлеч" - така й излезе от устата, искайки да каже наведнаж няколко гадни епитета. Е, тя не знае, че съм в Мелодията, разбира се.
Според моите представи, Ийит е актьор, който НИКОГА няма да иде някъде при фенове и фенки, само защото сериалът му е бил харесан. Дайте да следим фестивалите. Нали в нета четохме, че е идвал на няколко пъти на фестове в БГ и Македония. Въпросът е, ако дойде, какво ще го правим????!!!

# 734
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Въпросът е, ако дойде, какво ще го правим????!!!
Ще започнем да припадаме от радост. Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт