Коледни подаръци за деца

• 61 796
  • 582
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Може да му подариш  играчка-герой  от любимо филмче,което гледа ! Примерно Маккуин или някой от героите на Дисни!Или  някоя от тези  къщички от гумирана повърхност .

Да кажа за мемори картите,че купих на Дисни с принцесите и с Мики Маус ,че това ни е новия любимец ,наред със Спортакус,пак от там,където взех  костюмите . Има ги  и в вариант за 4-5 лв. Просто са в кутия за карти,а не в по-голяма кутия  Peace ! Аз също много  ги харесвам! Тренират паметта и изобщо  мисловната дейност на дечицата.

# 526
  • Банкя
Мами помагайте,какво да купя на племенника на 2 години е само да не е кола(малка ,голяма за возене и тн) ,конструктори си има..... какво друго Sad
Ако харесва коли (както и моят син), може за разнообразие да му вземеш дървена играчка кола или влак. Има и такива в комбинация с кубчета, тоест е и конструктор. Peace
Например нещо такова.

Отделно има много хубави детски книжки с коледни истории. Вчера купих тази и му я дадох веднага, за да мога по-лесно да му обясня за дядо Коледа. Тази е с много приятни рими и смятам да му я подаря за празника. Peace

Аз иначе на моя син му купих това на Fisher Price. Предполагам, че ще му хареса, той има и други от серията на Little People и си играе доста с тях. В Jumbo e 60лв. Peace

# 527
  • софия
Здравейте, търся малък роботраптор или друг малък робот но да не е в интернет магазин - да знаете в кой магазин ги има?

# 528
  • Бургас
Здравейте, търся малък роботраптор или друг малък робот но да не е в интернет магазин - да знаете в кой магазин ги има?
Във ВЕГА и в Хиполенд.............мисля, че в и МЕТРО, но не съм сигурна.

# 529
  • софия
Благодаря margiva, довечера ще проверя!

# 530
  • На дивана, под юргана
Мами помагайте,какво да купя на племенника на 2 години е само да не е кола(малка ,голяма за возене и тн) ,конструктори си има..... какво друго Sad

Може да му бъдат и интересни, и полезни за събиране на играчките...

# 531
МОЛЯ ЗА Помощ
 Praynig
дъщеря ми иска бои  "уинарт"/това тя ми го казва.Рекламират ги по телевизията,но не знам по коя програма.Трябва Дядо Коледа да и ги донесе,а аз не зная от къде да ги купя.
Помогнете ми
 Hug

# 532
и аз да питам нещо. знаете ли къде в софия (без хиполенд) продават играчки wowee? в марсел или бонжур дали ги има?
тръся този робот http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.2817 и ми трбва за тази неделя.

# 533
  • Разград
Вече имаме един, според мен, страхотен подарък за Пресито! На живо е върхът, но ни го купиха от Хиполенд Варна и ще го видим на Коледа!  Peace
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-267_779-products_id-14730.html

# 534
  • София
и аз да питам нещо. знаете ли къде в софия (без хиполенд) продават играчки wowee? в марсел или бонжур дали ги има?
тръся този робот http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.2817 и ми трбва за тази неделя.
Не става ли да си го поръчаш от сайта? Защото все пак е вариант, ако не успееш да го намериш  Wink

# 535
не съм сигурна, че ще успеят да ми го доставят толкова бързо. мъж ми днес провери във феликс тойс
 имат само големия, малките са свършили преди повече от седмица.

# 536
  • Пловдив
Момичета помагайте в голяма чуденка съм утре трябва да носим подаръците в градината а още не съм взела(бяхме болни).Проблема е там че дъщеря ми не иска нищо CrazyКазва че не и трябвали никакви подаръци.По принцип не си играе с играчки освен с бебе което има и готви(кухня има),направо не знам  Sad.

# 537
  • На дивана, под юргана
Момичета помагайте в голяма чуденка съм утре трябва да носим подаръците в градината а още не съм взела(бяхме болни).Проблема е там че дъщеря ми не иска нищо CrazyКазва че не и трябвали никакви подаръци.По принцип не си играе с играчки освен с бебе което има и готви(кухня има),направо не знам  Sad.

Това е скъпо, но щом си играе с кукла пък може да й е интересно...

# 538
grubby, аз съм поръчвала от този сайт няколко пъти, винаги са били много бързи и коректни  Peace Мисля, че ако го поръчаш днес до утре следобяда ще е при теб. Можеш да се обадиш и да ги попиташ как са с доставките сега преди празниците.
MEGI: проходилки за кукли с дистанционно, столчета за хранене на куклите, ваничка за къпане....

# 539
  • София по рождение
Вчера ходих в Джъмбо, такава лудница не съм виждала скоро....

Общи условия

Активация на акаунт