Коледни подаръци за деца

• 61 796
  • 582
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря ви за съветите!
Триколка с родителски контрол имаме,но няма как да я ползваме,щото ще сме с бебешката количка и голямата ще ходи пеш.
Но това колело без педали ме заинтригува доста и май ще вземем такова.
 Hug

# 571
здравейте може ли някой да ми каже откъде можем да намерим грънчарска работилничка newsm78

# 572
Ако имате Хиполенд  Peace провери там

# 573
  • София
Да, има грънчарско колело в каталога на Хиполенд! За съжаление доста от нещата в него са изчерпани.

# 574
момичета предложете лап топ за 4 годишно момиченце,който да е на български език,в каталога на метро видях,че има,незнам дали е хубав...

# 575
Момичета, дайте предложения за подарък за момиче на 3 г. и половина, нещо непретенциозно и не много скъпо, семейството не са ми толкова близки. Детето си има всичко по принцип, но аз все пак трябва да й подаря нещо за Коледа. Някакви момичешки нещица, знам, че си играе с кукли и има 3 куклени колички за тях...

# 576
  • София
Хубава книга с  приказки някакви...има много красиви по 20-30 лв....че и по-евтини....
на мен лично като дете приказките никога не ми стигаха....всеки път се радвах на нови....

# 577
Момичета, дайте предложения за подарък за момиче на 3 г. и половина, нещо непретенциозно и не много скъпо, семейството не са ми толкова близки. Детето си има всичко по принцип, но аз все пак трябва да й подаря нещо за Коледа. Някакви момичешки нещица, знам, че си играе с кукли и има 3 куклени колички за тях...

аз за детето на наши приятели поръчах комплект за русуване
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.1561
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.2160
тези избрах, но има много други
предложението на angel_dust  е чудесно 

# 578
  • Варна
Здравейте, моля tonkabonbonka и  Kafence (а и всички , които имкат тази шейна) да споделят мненията си за шейничката Алпен Бамбино. Каня се да купувам, че ни предстои пътуване на сняг. Удобна ли е за детето и теглещия? А загребва ли отпред сняг, както се опасявахте?

Има ли възможност за разглобяване (някак ми изглежда по снимките, че може) , за да се събере по лесно в багажник?
Благодаря ви предварително момичета!

# 579
  • София
Не се разглобява .Цяла отливка е . Не загребва сняг  и  лично на мен ми беше удобна  да дърпам детенце по снега . Единствено  малко се смъкваше бебка на долу ,но все пак моето  дете е на десет месеца и не  може да се държи отстрани . Коланите я придържаха да не се  смъкне съвсем  Peace  а аз я изправях  от време на време . Шейната ,обаче  е мъничка ,не знам за колко голямо дете я вземаш  newsm78 ?
Редактирам.Сега видях, че сте на две години  и малко . Моята Кари е доста едра (11,500 кг.  и към 80 см.  Blush ) и  крачетата и стигат почти до края . Да каже и Тонка бонбонка ,да не те объркам аз .

Последна редакция: сб, 30 яну 2010, 11:08 от Kafenceto

# 580
  • Варна
Kafenceto, благодаря много   bouquet Ще я пробваме в магазина дали няма да му е къса. около 96 см е нашия мъж. Дават я до 20 кг в характеристиките, дано да става, че много ми хареса! Чакам да донесат в един магазин... 

# 581
  • София
Поспаланка, аз не мога да ти дам кой знае какви отзиви за шейната. Моята калпазанка изобщо не пожела да стои в нея и се скъса от рев. Вкъщи обаче си седеше и я ползваше за игра. Моето лично мнение е, че щом твоето детенце е с ръст 96 см, то шейната ще му е малка. Но ти сама ще прецениш, след като на място ще я пробвате  Peace

# 582
  • Варна
Благодаря,момичета   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт