Коледни подаръци за деца

• 61 869
  • 582
  •   1
Отговори
# 345
Аз пък видях буквара на ФП във ВИС Виталис за 33 лева.
Аз видях във вис виталис и трите БГ играчки на ФП - буквара, кучето и телефончето.

Сигурна ли си?
Много странно, защото кучето, което е най-скъпо от всичките, го няма никъде все още.
Сигурна ли си, че си видяла именно буквара за 33 лв., а не книжките, те струват по 30 лв. едната. Малко вероятно да има толкова голяма разлика в цената на буквара, навсякъде е около 60лв., а при тях наполовина.
И новите образователни играчки на Фишер Прайс са 4, а не 3 : книжки (2 вида), буквар-червейче, куче и телефон.

Вис Виталис има и в София, мисля, че е на бул. Симеоновско шосе.

grubby, не съм го видяла още на живо, няма го.  Rolling Eyes В toytown има ли наличност или само рекламата стои?
Редакция: видях, че пише, че има наличност и са му намалили цената с 10 лв., беше 80 лв., сега е 70 лв.

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 15:50 от Little wingels

# 346
Аз пък видях буквара на ФП във ВИС Виталис за 33 лева.
Аз видях във вис виталис и трите БГ играчки на ФП - буквара, кучето и телефончето.

Сигурна ли си?
Много странно, защото кучето, което е най-скъпо от всичките, го няма никъде все още.
Сигурна ли си, че си видяла именно буквара за 33 лв., а не книжките, те струват по 30 лв. едната. Малко вероятно да има толкова голяма разлика в цената на буквара, навсякъде е около 60лв., а при тях наполовина.
И новите образователни играчки на Фишер Прайс са 4, а не 3 : книжки (2 вида), буквар-червейче, куче и телефон.

Вис Виталис има и в София, мисля, че е на бул. Симеоновско шосе.
Ами всъщност възможно е да съм видяла книжка вместо буквар, не знаех че има и книжки , и буквар. А кучето го видях със сигурност, защото го разгледах. И телефончето.

# 347
# 348
Ами май съм видяла книжките тогава. Сори за объркването. Но кучето го видях със сигурност.

# 349
Супер. Значи ще се появи и при нас скоро.  Simple Smile

# 350
да в той таун кучето е налично от миналата седмица.
http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.3617
книжките и буквара също първо при тях се появиха. цените на бг серията във всикчи он- лайн са еднакви дори и кикиморско царство, без учудващо касида където книжките са по 60. в коледната брошура на хиполенд букварчето е 50, а телефонът 35 ( с 5 по-малко ), но дгугите ги няма. кучето го продават в кикиморско за 80лв.
някой искаше писта с колите
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … products_id/10556

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 16:05 от grubby

# 351
Аз не съм на тази вълна, но ако става  въпрос за това кученце http://www.toytownbg.com/?toy=10.4.3617 има го в Хиполенд.

# 352
  • София
Сигурна ли си?
Жени, кученцето го има в магазина до нас  Peace

# 353
А в магазините около мен го нямаше до преди 4-5 дни. Явно зареждат поетапно, но да побързат, че то Коледа дойде.  Laughing

# 354
  • Банкя
Аз преди няколко седмици ги видях и трите в Jumbo. Букварът беше 60лв (аз купих миналата година оригиналния вариант на същата цена и малко ме хвана яд, че чак сега ги пуснаха на български Rolling Eyes). Малките книжки мисля че бяха по 40лв., което ми се видя много. Naughty
В Jumbo със сигурност предлагат и кученцето, но не се загледах, дали е на английски или на български. Thinking
Трябва да го погледна на място, дали си заслужава и да преценя, дали не е малко голям синът ми за такава играчка. Peace

Little wingels Hug

# 355
# 356
АксиHug

Според мен е голям синът ти за кученцето. То е подходящо за моята дъщеря.

Хайде чакаме те в нашата тема!

# 357
  • София
Акси - в Джъмбо най-вероятно е на Гръцки...там всичко е така...няма БГ, няма английски....много ще се учудя това да се е променило.

# 358
Още прясна информация за кученцето има го и в магазини "Бонжур", даже са наредили мноооого и на видно място,но цената си е 69.90 и си говори много нежно на чист български Simple Smile.

# 359
  • Марс
Още прясна информация за кученцето има го и в магазини "Бонжур", даже са наредили мноооого и на видно място,но цената си е 69.90 и си говори много нежно на чист български Simple Smile.

Аз пак съм пропуснала нещо, моля ви кажете какво е това кученце, ако може и линк Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт