За първи път спа цяла нощ при нас,колкото и пъти да я пренасях в кревата след 10-ина минути се събуждаше ,висваше на кошарата и започаваше много жално да мамосва.За бибата - търси я само когато заспива.
. Лилито от два дена е с конюнктивит и капя "Тобрекс", ама много трудно - с насилие и рев. Баткото е с хрема пак, абе започва сезона на лекарствата.
- за първи път от 3 вечери! Да ви почвам подред,а??? Милена 1976 - значи ще ставате 4-ма с М, а? А няма ли да е по-честно да го кърстите Марийчо (след Милен и Милена?)
Пожелавам ти малкият мишок да стане още по-голям от кака Мими!!! ЕваМери - и аз винаги съм забелязвала в твоите постове разни нещица за свекито ти и си знам, че ти е много трудно...не ти давам никакъ съвет - просто напълно те разбирам, мила...единствения начин е да се опиташ, все пак, да не позволяваш това да съсипе семейството ти...живеехме при "свекървата" (при баба ми) като бях малка докато станах на 18...това са близо 22 години живот със свекърва за майка ми - просто е непосилно!!! И не трябва да се изпуска и фактът, че мъжът е между чука и наковалнята...Благдарна съм на майка ми, че си е запазила семейството въпреки всичко - сега поне живеят заедно с татко в апартамента, който цял живот градиха - двамата, баба ми отдавна я няма - а те се радват на двете ми племенници и на Елица...Теоилео - каква е тази академична литература, която четеш???Съни_22 - стискам палци за втория АБ! Аз днес, защото ми писна от безсъние и взех, че дадох на Елицата един Тайлол хот за деца (съдържа и др съставки освен парацетамол, които малко унасят) - и според мен благодарение на него днес си осигурих около 3-4 часа сън следобед
Направо бях вампирясала вече...Сис - и аз понякога се чувствам непукист като теб - особено като ми се спи - просто искам да заспя и някой друг да се занимава с Нейно Величество - но пък др път супер се шашкам - снощи, например, както я държах в ръцете си и за няколко минути пламна, почна да ме гледа унесено и направо имах чувствто, че я изпускам...дадох й макс дози Нурофен и свещички ефералган и след час пак беше с 39...мокри чаршафи и т.н. пък и си имам наум, че както хубавите неща стават много лесно, така и лошите, ънфорчунътли...А последния филм, Емма, беше "Up" - "В небето" - аз много плаках и много се смях...др скоро не съм гледала.Маншон не съм я чела - Иван ми я хвали. Не бих родила т. нар нормално (поради причините на Нана), бих я сложила да спи от 3 месечна в др стая (както го написаха - все едно съм сигурна, че пак ще е девойка - е, аз съм де...)...Абе Танцен - ти да не си бременна и аз да съм изпуснала нещо? Някакво такова настроение ми лъхна от теб. Ласи - излетя ли мъжо>??? Видя ли, само дето го мислеше! Айде че току виж някой все пак ме е прочел. Целувки много!!!

, но като цяло няма проблеми. Аз се прибирам към 13 часа и си я приспивам на обяд, така че не е толкова драстична промяната за нея.
ясноо значи, има и други като нас, хихи.

Препоръчани теми