АПРИЛчета 2008

• 32 437
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • Временно
И Сиана е в отбора на сополивите. Tired За първи път спа цяла нощ при нас,колкото и пъти да я пренасях в кревата след 10-ина минути се събуждаше ,висваше на кошарата и започаваше много жално да мамосва.
За бибата - търси я само когато заспива.

# 256
Привет-мривет! Ася20, къде го видя това хладно? Тук по центърЪТ си е топличко и приятно  Simple Smile.  Лилито от два дена е с конюнктивит и капя "Тобрекс", ама много трудно  - с насилие и рев. Баткото е с хрема пак, абе започва сезона на лекарствата.
Казва "биба" и си я търси и през деня и през нощта. Давам и аз, защото десните кучешки не са израстнали още.
Емма, пък на мен картинката ми напомня на един сериал по Холмарк /отново/ за собственичка на малка книжарничка за стари книги, която разследва загадки и мистериозни случки, естествено свързани с убийствооо му-ха-хаааа  bishop newsm43 smile3530

# 257
  • Варна
Здравейте,сладурани!
Уф,все не смогвам да драсна два реда. Дано сега успея.
Да отговоря и аз на лексикона:
Последния филм, който гледах беше Ледена епоха 3-много ми хареса,а иначе следя 2 сериала.Книги нямам време да чета.Смея се най-вече на новите номера на Ралица.Понякога се чувствам щастлива,понякога нещастна,но като цяло щастлива.Не се сещам за нещо екстремно,което да съм правила.Да,има някои неща които не бих допуснала при второ дете.Най-вече ще съм по-уверена в себе си.
Алокоция,и аз се чувствам зле когато Рали е болна,но не бива да ти призлява толкова че да не можеш да се грижиш за нея.Трудно е да си силен в тежки моменти,но трябва да намираме сили винаги.Трябва да вярваш,че всичко ще се оправи бързо. А за биба-ти знаеш,че Рали не знае що е това биба,но пък си смуче палеца.Добре,че е само докато заспи.Има ли и други като Ралица?
Ценителката,страхотни аранжировки.Браво!
ЕваМери,тая тема свекърви ми е болна тема.И ние с мъжа ми живеем при свекърва ми.Не е лоша жената,ама все да ти се месят не е много приятно.И на мен не ми харесват някои неща-например като я храни и удря мечето и вика:"На ти Мечо няма да ядеш яденето на Рали,на на."Или пък като и я оставя да я гледа и пак така и вика да го удря-"Удари Мечо,удари го."Що за възпитание,ми после и дечицата ще удря.Още я слага в проходилката за по безопасно като трябва да свърши нещо.Сакън да не се удари докато тя го гледа.Айде да не се оплаквам повече.
Трябва да ставам,че да ходим за кухнята.До скоро!
Бързо оздравяване на болните дечица!

# 258
Здравейте,
Аси спи ии тотално му е объркан вече режима с тази настинка...

Аз също се чувствам ужасно зле като настине малкия, понеже при него не е просто настинка, а винаги се стига поне до отит ...

Емма, твоята книжарничка много ми напомня за Нотинг Хил.

# 259
И Боби е болен - сополи и кашлица от неделя с/у понеделник.
Хелън не се обвинявай за Еличка, Бобката не е имал контакт с болни, никой около нас не е имал или поне не сме разбрали. Понякога е неизбежно и не може да ги предпазим от всичко. Дано се справи с температурата Еличка по-бързо. Прегръщам ви!

# 260
Ооооо, само болни значи...хър-хър - моето заспинка отатък  newsm44 - за първи път от 3 вечери! Да ви почвам подред,а??? Милена 1976 - значи ще ставате 4-ма с М, а? А няма ли да е по-честно да го кърстите Марийчо (след Милен и Милена?) Simple Smile Пожелавам ти малкият мишок да стане още по-голям от кака Мими!!! ЕваМери - и аз винаги съм забелязвала в твоите постове разни нещица за свекито ти и си знам, че ти е много трудно...не ти давам никакъ съвет - просто напълно те разбирам, мила...единствения начин е да се опиташ, все пак, да не позволяваш това да съсипе семейството ти...живеехме при "свекървата" (при баба ми) като бях малка докато станах на 18...това са близо 22 години живот със свекърва за майка ми - просто е непосилно!!! И не трябва да се изпуска и фактът, че мъжът е между чука и наковалнята...Благдарна съм на майка ми, че си е запазила семейството въпреки всичко - сега поне живеят заедно с татко в апартамента, който цял живот градиха - двамата, баба ми отдавна я няма - а те се радват на двете ми племенници и на Елица...Теоилео - каква е тази академична литература, която четеш???Съни_22 - стискам палци за втория АБ! Аз днес, защото ми писна от безсъние и взех, че дадох на Елицата един Тайлол хот за деца (съдържа и др съставки освен парацетамол, които малко унасят) - и според мен благодарение на него днес си осигурих около 3-4 часа сън следобед newsm68 Направо бях вампирясала вече...Сис - и аз понякога се чувствам непукист като теб - особено като ми се спи - просто искам да заспя и някой друг да се занимава с Нейно Величество - но пък др път супер се шашкам - снощи, например, както я държах в ръцете си и за няколко минути пламна, почна да ме гледа унесено и направо имах чувствто, че я изпускам...дадох й макс дози Нурофен и свещички ефералган и след час пак беше с 39...мокри чаршафи и т.н. пък и си имам наум, че както хубавите неща стават много лесно, така и лошите, ънфорчунътли...А последния филм, Емма, беше "Up" - "В небето" - аз много плаках и много се смях...др скоро не съм гледала.Маншон не съм я чела - Иван ми я хвали. Не бих родила т. нар нормално (поради причините на Нана), бих я сложила да спи от 3 месечна в  др стая (както го написаха - все едно съм сигурна, че пак ще е девойка - е, аз съм де...)...Абе Танцен - ти да не си бременна и аз да съм изпуснала нещо? Някакво такова настроение ми лъхна от теб. Ласи - излетя ли мъжо>??? Видя ли, само дето го мислеше! Айде че току виж някой все пак ме е прочел. Целувки много!!!

# 261
Добър вечер!

Много болнички,всички бързо да се оправят! Praynig Hug Praynig

Ценителката страхотни работи правиш! Hug
Аlokazia Наско никога не е позвал "биба",но от както се е родил заспива с шише,просто това е неговата "биба" и незнам как ще се отучим! Sad
helenblondy браво на Еличка ,ще си починеш тази нощ! Hug

Отговора ми в анкетата е "Ще го запиша догодина", т. е живот и здраве от 01.03 ще сме на ясла.Само незнам как ще се справим!

Лека нощ априлки и априлчета!

# 262
Ау, Хелънче, иска ми се, ама още някой дръг месец да завърша, пък тогава  Crazy

Нели, Аси освен бибата, през нощта изпива 2-3 шишета с мляко - е какъв е този глад бе хора,а в същото време няма 10 кила все още ( е по този параграф не прилича на майка си  Mr. Green )

Хайде, всички болни дечица да оздравяват,ч е наистина е ужасно неприятно...

# 263
Нели, Аси освен бибата, през нощта изпива 2-3 шишета с мляко - е какъв е този глад бе хора,а в същото време няма 10 кила все още

Това все едно аз съм го писала! 3 шишета чак не са, ама 2 със сигурност. На всичкото отгоре сутрин като ставаме обича да пие мляко в леглото, като я взема при нас. Ляга между нас и сваля бибата и ми сочи шишето. Rolling Eyes А след 30-40 минути пие мляко с бисквити за закуска!!! Както казва баща й - да си вземе дозичката! Много сме пристрастени към това мляко..... #Crazy #Crazy

# 264
  • София
Здаравейте и от мен, няма да отговарям на анкетата,щото ще ми се смеете.Например като Рада беше съвсем малка /около 1 м/ започнах да чета една книга и изведнъж се събудих от удар,ами както чела кака ви и заспала и книжката се стовари върху ми. Като гледам някой филм не помня заглавия и т.н. ще спра,че ще се изложа.
Дано бързо да се оправят всички дечица, много е кофти това време,само болести и сополи.
Хелън, много ми стана мъчно за Еличка, нали е такава нежничка и мила, дано да не вдига вече такава температура.
Нели, ще се справите с яслата,но дано персонала да е свестен и да те информира за всичко, което им възложиш, че при нас са толкова тежки , все едно не си оставил дете,ами пиле.
Днес например получих сведението за вчера, вече не лежи по креватите,а се включва полека в игрите.

# 265
    Момичетааааааа, много ми е коледно и тая сутрин-навън едно мрачно и гадно....брррррр, я се пренесете в моите мечти, представете си една страхотна зимна картина с тази песничка : Dean Martin - Let it Snow! и тази картинка:

# 266
Добро утро!

Момичета Наско не пие мляко през ноща,просто спи с 1 празно шише и 1 шише с вода!Бибероните на шишетата ги ползва като залъгалка,вече е скъсал 3 броя!

galia_ilieva много трудно ще ни бъде с яслата,аз като изляза някъде и той почва да реве! А пък с леличките незнам как ще се оправим! Simple Smile

# 267
  • Бургас
Емма, нИдей, бе душа Rolling Eyes Едва трети ден съм на работа, а ме зарибяваш с мечти по коледни празници Mr. Green
Минавам набързо от службата да се отчета, докато не са ме хванали Twisted Evil Дима се погажда със свеки, вчера малко е плакала за баща си, стояла половин час на входната врата и викала "татиии" Sad, но като цяло няма проблеми. Аз се прибирам към 13 часа и си я приспивам на обяд, така че не е толкова драстична промяната за нея.
За яслата, май ще драпам да я вземат от януари, че нещо не ме блазни идеята да съжителствам прекалено дълго със свеки. Не е лоша жената, даже напротив, но съм си свикнала 10 години да живея без някой да ми мрънка "сега защо не направиш еди какво си", "излез от кухнята, че искам аз да изпържа гъбите", "ааа, ама то това твоето кафе ли беше, аз видях една чаша, че не е отсервирана от масата и изсипах кафето и я измих вече" Mr. Green Трудничко било да делят две жени една кухня, колкото и да ми е разбрана свекървата Rolling Eyes

# 268
Привет  Hug
Емма, лелеее как ми напомни за любимото ми време в годината - сняг  и Коледа. Обожавамммммм  Hug Hug

А сега да ви почерпя за именният си ден днес  Mr. Green

и по едно топло капучино за да се стоплите в този студен и мрачен ден

Честит имен ден и на всички останали, които празнуват  Hug

# 269
Добро утро/ден...ама то май вече е обяд  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Нели, явно не съм те разбрала, много интересно приспиващо средство е измислил твоя син
Лурдес,  Hug ясноо значи, има и други като нас, хихи.
Голди, браво на малката, явно не е толкова страшно.

Емма, уцели ми любимото настроене и любимия празник  Hug

Честити имен ден на Пети и всички празнуващи именници   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт