АПРИЛчета 2008

• 32 429
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Нели, не се притеснявай за яслата, до март има още много време. Ние с Рада не сме се разделяли за повече от 1 час и то е било много рядко, също плаче и е залепена за мен. Вече 2 седмици ходим на ясла за по няколко часа и започна да се отпуска и да се заиграва с децата. Но първите дни се дереше и ми беше много мъчно,сега като не плаче нямам такива големи угризения.
Гледаите си кефа и не го мислете от сега, то ще дойде.

# 271
Хелоу  Confused
Аз ......Ние де исках да кажа ,пак го закъсахме всеобщо ,децата са сополиви  ooooh! засега не кашлят пу пу пу дано се разминем  fingerscrossed
А аз  Cry аз по-принцип от много отдавна си не чувах и всичките ми познати само ме бъзикаха ......след сватбата съвсем нечувах вече и днес бях на лекар ........правиха ми звуков тест и резултатите са ужасни  Cry имам до 70дб загуба което е много  Cry ще пия лякарства 20 дни и ако няма подобрения апарат ....мамка му ,мамка му ......аз съм скрита бабичка на 25 години  smile3511 smile3514 доктора каза ,че е на 100% сигурен ,че е от гентамицина дето са ми били като малка  Weary много ми е тъпо ,разревах се след прегледа  Cry не стига ,че съм кьорава ми сега и глуха  newsm45 smile3505
Извинявайте много ама ще гръмна след малко  smile3514
Много ,много ви благодаря за милите думи  newsm51
Ласи ето я роклата :   http://www.album.bg/cenitelkata/images/18356596/            ужасна съм ,толкова съм дебела  ooooh!  иначе жената я уши много хубаво ама .....
Всички болни да се оправят бързо  Hug
Съни каква е тая ваща докторка ? Накарай я да направят на Санди антибиограма (май така се казваше) това е за поносимост на АБ какво ви изписва тея антибиотици на сляпо  #2gunfire  
Днес след ушния ходих с булката до Майчин дом за БХС ей няма такива нерви, ебахти тъпаците са там честно  #Cussing out всеки си развява ........тва и не знае за какво е там ,аз както си бях бясна там ме довършиха .
Между другото честит първи сняг (щото в София валя сутринта)  Nature Snowman
Пете ,Честит имен ден да си ни жива и здрава !!! Честито и на другите празнуващи !!!
Аз съм на Петров ден  Mr. Green няма да ви черпя  Whistling
Малко се поулях сори ....

Последна редакция: ср, 14 окт 2009, 18:09 от cenitelkata

# 272
  • Popovo
Днес водих Гого на консултация, не беше теглен от април. И резултата е 12.300 кг и 81 см. Сложиха ни и двете ваксини, тази която трябваше на 1,1 и сегашната. Поплака си детето доста.
Ценителка, ще се оправиш с лекарствата или поне стискам ти палци да оздравееш. Peace
Пети, честит имен ден, още много години да ни черпиш  Mr. Green
Ласи, точно този филм " Имаш поща" си представих по описанието на Ема.
Ема, няма лошо да мечтаеш, а защо не и да сбъднеш мечтата си.

# 273
Сега по-въпросите на Ема :
1)-не съм чела не помня от кога  ooooh! филм ........ Whistling о ужас време е да изгледам някой преди тотално да изперкам  ooooh!
2)смях -да смея се постоянно ,всъщност усмивката ми почти не слиза от лицето ,смея се дори когато ми се плаче имам и девиз свързан с усмивката "КОГАТО ЗАВАЛЯТ ОБИДИ ИЗПОЛЗВАЙ УСМИВКАТА СИ ЗА ЧАДЪР "
3)покупки - Rolling Eyes сега за сватбата разни работи иначе не ,не обичам да пазарувам  Sick
4)Щастлива -ДА !!! въпреки всичките ми проблеми  Confused

1)///
2)екстремно -да това лято спускането на тролея  Crazy ако мога пак ще го направя  Peace
3)не съм я чела
4)не съм перфектна ,но смятам засега ,че нищо не бих променила  Peace

# 274
Цитат на: Helenblondy
Теоилео  - каква е тази академична литература, която четеш???
hahaha Ама и аз понякога не се чувам. Нали задачата ми е да чета и интерпретирам писанията на моите музейни колеги, пък те повечето са доФтори на историческите (и спиритическите) науки. Та аз и другите екскурзоводи, четем, а понякога и превеждаме високоакадемичните мисли на научните сътрудници.
Петя (Ценителке), да се взимаш бъррррзо в ръце. Толкова "окато" девойче като тебе, толкова неща може, пък и на 25 години вече два пъти мъжка мама, въобще такива като мен само ще ти дишаме праха...
Аз пък с моя късмет. По-голяма част от колегите ми заминават на семинар в Турция. Семинар е само ефеместично название, иначе си е чиста екскурзия. Аз нали досега бях по майчинство и не ми се полагало. Не че нещо, ама "нали с тези две малки деца", преценили хората, че няма да има на кого да ги оставя. Иначе за работа ако е, не ме мислят... Много ми е чоглаво да ви кажа и постоянно ме избива на рев. Така ми се почива.
Аз също не се връзвам, твърде покрай детските болести, може би защото нищо сериозно не ги е сполетявало моите. Дано Господ ни пази!
По този повод- Честит празник на всички, празнуващи днес(Petty   bouquet  bouquet  bouquet). Света Петка е била една от светиците-закрилници на средновековно Търново.

# 275
Честит имен ден, Пети!!! Надявам се много топлина да е имало в твоя дом в този студен ден!!!   bouquet И честит празник на всички болярки и боляри (Теоилео и който друг там е Търновец!!!) А само да ви спомена, че след сноюното ми излияние, че "моята заспа отатък..." - в 22,15 юръкна - явно объркана, че се е наспала = и заспа в 3!!! По-точно - в около 3,15...В около 3 бях изшпаднала в непоносима агресия - направо ме беше срам от себе си! Днес пак я сложих - ревна - и сега съм я оставила да играе около мен newsm78 Не знам вече - не мога, нямам сили...Иначе от утре съм на работа. И от утре мисля да слагам и АБ - след 3 дни  и вече зелени сополи - ама ще реша утре...Голди - това за кафето много ми хареса - ами така де - как ще си пиеш кафето повече от 5 минути!!! Теоилео - ти вместо да си благодарна на колегите, че са помислили за теб и не са те включили в екскурзията - ти се оплакваш във виртуалното пространство ти казвам!  Недей така! Я вземи и ги почерпи утре - в знак на благодарност - мисля, че ще се досетят май, а newsm78 Кажете сега, според вас нормално ли е детето като не спи вечер (5-6 поредни нощи) да я държа до 23-2 часа будна??? Или да лежа до нея от 22 до 3 докато ме рита, скубе, катери по мен и т.н.??? Ъ? Някви идеи??? Емма - я земи отвори таз книжарница най-накрая че да мирясаш. Само да ти споделя - две мои познти си отвориха книжарнички - и двете фалираха...ама не се безпокой - нещата при теб са различни - те и двете имаха много богати мъже и това си им беше само за хоби Wink Така че при теб ще има по-голям шанс - ще влагаш и сърце, и пари вътре...Елица в момента бърше умишлено сополите в баща си - това е според мен, защото той тъпоумно гледа ТВ и не й обръща внимание...ВаняМ - какво става с вас??? Аааа, тази помпа (за прахосмукачка) я взех нааааай-накрая днес и се умопобърках да тегля сополи през 20-30 мкинути - нали няма проблем често да я ползвам? Аз почти не я вкарвам в ноздрите? Някакъв опит,а??? Препоръчвам я горещо - изкара огромно количество мръсотии...Айде целувки на всички!!! Сори за малко налудничаво-накъсания стил, ама след няколко хептен безсънни нощи - това от мен...ааааа, и много се смях как Галя я ударила книгата по главата...Аз пък от юни чета една книга дето е 800-900 страници - май съм до 400-тата, но забравям все какво е станало преид това и се връщам и чета...като библия ми е Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 16:09 от helenblondy

# 276
Блонди,честото ползване на тази помпа изсушава лигавицата на носа според мойто педи Peace Аз изобщо не я вкарвам навътре,само допирам.Хубаво е след тегленето на зеления сопол да капеш нещо за овлажняване,ама знам ли какво.

Уф Петя,недей така...много кофти това с ушите,но дано лекарствата ти повлияят и положението се подобри  Hug

Лека ви нощ!

П.П Аз се чудя дали утре да не заведа моя на преглед,че сопола продължава да тече от време на време,а също и покашля...не мога да преценя обаче дали е от това,че сополите се стичат по гърлото и се дави от тях или е нещо по-сериозно newsm78 Да мина утре да му удари една слушалка,а?!?

# 277
  • Временно
cenitelkata,дано се повлияеш от лечението!

Момичета,кажете откъде да се снабдя и аз с такава сополтеглеща помпа!

# 278
Хубаво е след тегленето на зеления сопол да капеш нещо за овлажняване,ама знам ли какво.

Физиологичен разтвор или стеримарче (това по маааалко далечни спомени  Wink)

# 279
  • Варна
Добро утро   bouquet

Хеленблонди твоята Еличка е голям живак май, щом й болестта не успява да я кротне.  Heart Eyes Желая ви бързо оздравяване  Praynig Hug
а "зелените сополи" са известни още и като "градински сополи", и много ги смятат като неотменим атрибут на посещаващите детска градина деца  Mr. Green

Сиска най-добре е лекар да чуе. Дано не е слязло надолу.

cenitelkata Дано се повлияе слухът ти от лекарствата. А като малка имала ли си проблеми със слуха или чак сега се проявиха? Питам, понеже спомена гентамицина, а на Ели в родилния дом й биха гентамицин +пеницилин през устата (впоследствие се оказа, че е било напълно излишно, но това е друга история).

теоилео ах, какви "загрижени" колеги имаш, направо се разчувствах   Laughing

# 280
Хей Dariq, не се скатавай ами напиши два реда, похвали си щерката, че виж каква хубава мома за женене е станала......
 А сега да довърша. Първо- по един чай , стига с туй кафе, ще се изпоизтровим.
 Вечра излизахме със Самуил за около половин час покрай кухнята, верно че беше бая хладно и ветрилник, ама аз го бях облякла както се полага- с чурпигащник с мечо Пух и шапка.....и в резултат-от снощи се завърнаха сополите, кихавиците и кашлицата, която и в момента дъни оттатък! Е, вече ако не се застрелям па на. Направо не знам ккакво ме чака. Просто не знам. Няма и седмица от как спряхме лекаствата, така ли ще я караме? Отделно искам да засегна темата за имуностимулантите (за възрастни.....тъй де-за мен) - моля ви споделете опит-дали въобще вършат работа и ако сте ползвали и сте доволни-кажете от кой. защото аз пак тръгвам да се разболявам и си мисля, че наистина самуил като ми се изкашля два пъти в муцуната и аз прихващам. не може повече така.
 Пете, съчувствам ти, най-искрено. И на Нана също. Лоша работа са тия по-специфичните болести.
Teoileo  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green нямам какво друго да кажа!
 Pettty, празнувахте ли?
 Сисо-ние сме довечра в 17ч при педи, ела да се видим, да обменим бацили, не се стеснявай!

Последна редакция: чт, 15 окт 2009, 08:21 от Анонимен

# 281
Добро утро!

Пу за мен да е тоз чай!И мен Даниел ме зарази Tired Той се влошава,вместо да се подобрява....още по лоша кашлица има,а снощи и много яко повърна след като пи мляко.Цялото легло беше  Sick Ема,може и да вЪ употребя двамата със Сумото  Mr. Green На обяд ще й се обадя и ще я питам дали може да дойдем и ние в 17ч. за бърз преглед!
Ева Мери,от тук душа.... http://shop.danet.bg/search.php?phrase=vac&x=0&y=0
аз мойта от тук я поръчах и много бързо дойде.

# 282
  • Добрич
Добър ден!

И ние сред болните...писна ми ooooh!Сополосмукачката я ползвам смело,напъхвам леко навътре в ноздрата и извършвам въртеливи  движения.Страхотна е.

Емма,и ние вчера в тоя смотан вятър излязохме и да е бил 20 мин без дъждобрана,после го пакетирах,ама на...сополиииии.Вече само с дъждобран,то в тоя град винаги духа.Как да го пусна и аз не знам.А той завалията много се поти и като го духне е готов за лЮкарства.

# 283
  • Временно
Отделно искам да засегна темата за имуностимулантите (за възрастни.....тъй де-за мен) - моля ви споделете опит-дали въобще вършат работа и ако сте ползвали и сте доволни-кажете от кой. защото аз пак тръгвам да се разболявам и си мисля, че наистина самуил като ми се изкашля два пъти в муцуната и аз прихващам. не може повече така.

Емма,пробвай с Цитросепт.Аз съм много доволна от него.Ето тук има информация за продукта ,тук има и тема за него

*Сиска*,мерси много!!!  bouquet

Сиана от снощи е и с кашлица.Вчера я водих при педиатърката,нищо специално не каза.Изписа ни витимин Ц и Умкалор.Но нямаше кашлица,а днес кашля едно такова къртещо се.Най-вероятно е от сополките,които се стичат навътре.

# 284
И Лидия е сред кашлящите, най-вече кашля нощем като спи, защото явно сополките се стичат в гърлото. С тази ясла съм наясно (брей като поетеса звуча Sunglasses), че ще има сополки и още как!
Нана, и тука ме питай за вятъра на север!!! #Crazy #Crazy Sick Целогодишно братче, вее и ветрее! И аз като я изкарвам с количката сме с дъждобрана. Peace
Пети, честит имен ден на патерица! Mr. Green Hug  bouquet
Пете, дано да подействат лекарствата мила, стискам ти палци! Praynig Hug
Хелънче, а добре де как я приспиваш Еличка? През деня колко спи общо? Много неприятно това със среднощната фиеста... ooooh! Thinking
Всички болнички да се оправят бързо!! Naughty Hug

Общи условия

Активация на акаунт