Гледаите си кефа и не го мислете от сега, то ще дойде.
засега не кашлят пу пу пу дано се разминем 
аз по-принцип от много отдавна си не чувах и всичките ми познати само ме бъзикаха ......след сватбата съвсем нечувах вече и днес бях на лекар ........правиха ми звуков тест и резултатите са ужасни
имам до 70дб загуба което е много
ще пия лякарства 20 дни и ако няма подобрения апарат ....мамка му ,мамка му ......аз съм скрита бабичка на 25 години
доктора каза ,че е на 100% сигурен ,че е от гентамицина дето са ми били като малка
много ми е тъпо ,разревах се след прегледа
не стига ,че съм кьорава ми сега и глуха

иначе жената я уши много хубаво ама .....
всеки си развява ........тва и не знае за какво е там ,аз както си бях бясна там ме довършиха .

филм ........
о ужас време е да изгледам някой преди тотално да изперкам
ако мога пак ще го направя 
Ама и аз понякога не се чувам. Нали задачата ми е да чета и интерпретирам писанията на моите музейни колеги, пък те повечето са доФтори на историческите (и спиритическите) науки. Та аз и другите екскурзоводи, четем, а понякога и превеждаме високоакадемичните мисли на научните сътрудници.
). Света Петка е била една от светиците-закрилници на средновековно Търново.
И честит празник на всички болярки и боляри (Теоилео и който друг там е Търновец!!!) А само да ви спомена, че след сноюното ми излияние, че "моята заспа отатък..." - в 22,15 юръкна - явно объркана, че се е наспала = и заспа в 3!!! По-точно - в около 3,15...В около 3 бях изшпаднала в непоносима агресия - направо ме беше срам от себе си! Днес пак я сложих - ревна - и сега съм я оставила да играе около мен
Не знам вече - не мога, нямам сили...Иначе от утре съм на работа. И от утре мисля да слагам и АБ - след 3 дни и вече зелени сополи - ама ще реша утре...Голди - това за кафето много ми хареса - ами така де - как ще си пиеш кафето повече от 5 минути!!! Теоилео - ти вместо да си благодарна на колегите, че са помислили за теб и не са те включили в екскурзията - ти се оплакваш във виртуалното пространство ти казвам! Недей така! Я вземи и ги почерпи утре - в знак на благодарност - мисля, че ще се досетят май, а
Кажете сега, според вас нормално ли е детето като не спи вечер (5-6 поредни нощи) да я държа до 23-2 часа будна??? Или да лежа до нея от 22 до 3 докато ме рита, скубе, катери по мен и т.н.??? Ъ? Някви идеи??? Емма - я земи отвори таз книжарница най-накрая че да мирясаш. Само да ти споделя - две мои познти си отвориха книжарнички - и двете фалираха...ама не се безпокой - нещата при теб са различни - те и двете имаха много богати мъже и това си им беше само за хоби
Така че при теб ще има по-голям шанс - ще влагаш и сърце, и пари вътре...Елица в момента бърше умишлено сополите в баща си - това е според мен, защото той тъпоумно гледа ТВ и не й обръща внимание...ВаняМ - какво става с вас??? Аааа, тази помпа (за прахосмукачка) я взех нааааай-накрая днес и се умопобърках да тегля сополи през 20-30 мкинути - нали няма проблем често да я ползвам? Аз почти не я вкарвам в ноздрите? Някакъв опит,а??? Препоръчвам я горещо - изкара огромно количество мръсотии...Айде целувки на всички!!! Сори за малко налудничаво-накъсания стил, ама след няколко хептен безсънни нощи - това от мен...ааааа, и много се смях как Галя я ударила книгата по главата...Аз пък от юни чета една книга дето е 800-900 страници - май съм до 400-тата, но забравям все какво е станало преид това и се връщам и чета...като библия ми е
Аз изобщо не я вкарвам навътре,само допирам.Хубаво е след тегленето на зеления сопол да капеш нещо за овлажняване,ама знам ли какво.
Да мина утре да му удари една слушалка,а?!?
)
Желая ви бързо оздравяване
Той се влошава,вместо да се подобрява....още по лоша кашлица има,а снощи и много яко повърна след като пи мляко.Цялото легло беше
Ема,може и да вЪ употребя двамата със Сумото
Сополосмукачката я ползвам смело,напъхвам леко навътре в ноздрата и извършвам въртеливи движения.Страхотна е.
), че ще има сополки и още как!
Целогодишно братче, вее и ветрее! И аз като я изкарвам с количката сме с дъждобрана. 

Препоръчани теми