АПРИЛчета 2008

• 32 430
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Включвам се само да кажа и мен да ме пишете у този списък Peace  и съм ок за останалото

# 586
И аз тъй - ок съм, давайте да резервираме!

Списък

1. Хелънблонди
2. Галиво
3. Ласси
4. Ваняиван
5. Тодоран
6. Перличка
7. Галя Илиева
8. Несинеси
9. Ехмея
10. Никито
11. Дидимора
12. Бибобибо

Хайде и другите девойки да се включат - Ценителката, Бел Ами, Тифани, Реяна, Миленаг, Кали, Пети и още и още - да не изброявам!

Последна редакция: ср, 04 ное 2009, 11:28 от Lassi

# 587
Добър ден,

За мен също предложеният неделен ден е ОК.
Ето едно клубче, което посетихме наскоро и ми хареса http://www.lilyrosemelody.com/
НО пък не е голямо.

# 588
За клубчето,аз съм за Пчеличка мая - много ми харесва там  Laughing на мен нещата, които ми харесват не ми омръзват. Има доста забави като за нашите хлапетии и какичките и батковците са изпитани. Но нямам против, ако клоните към друго място  Peace
Който иска да си дойде с мъжа  Grinning
Мисля, че наистина трябва да се плати капаро да запазим и всички желаещи да се включат, а а ко някой не може да дойде просто ще си изгуби капарото, което ще е според мен не повече от 10 лв на дете.

# 589
Аз също съм ОК за датата, според мен направо да звъннем в Пчеличката Мая, щом е изпитано и да питаме за часове  Peace

petty  честито дипломиране, много професионални успехи, на теб и мъжа ти!

# 590
  • София
Датата ме усройва напълно. Хелън, страшна си,спести ни сума ти дебати и време!
Petty, честито дипломиране и много успех!

# 591
Ми браво София  Peace Много добре си уреждате нещата и тъй като се спряхте на дата,махнах анкетата.Сложих една и за Варна.Да видим какво ще покаже гласуването.

П.С. Ако съм пропуснала нечие име,кажете да го добавя Peace Аз за толкова съгражданки се сетих newsm78

# 592
Привееееееет  Hug

Включвам се набързо само да кажа да ме пишете и мен в този списък  Grinning За всичко останало съм ОК  Peace Ще се радвам най-накрая да се запозная с вас  smile3521

Alokazia, бързо да се оправя Малвинка.

Ще украсяваме може би началото на декември, но може и по-рано ако ми дойде музата  Mr. Green

Tea - fea, и Дари смучаше бибата само когато заспиваше, и не ми беше някаква фикс идея да я махам. Но като направи възпалението на венците някъде четох, че една от причините може да е от биберона, и това ме накара да опитам да я махна. Нямаше драми от нейна страна, още си я помни, и само ни разсмива с нея  Laughing

Хубав ден от мен и лека работа   bouquet

# 593
Здравейтееееее!  Hug

Гледам тука едни списъци "развявате"...та и ние да не останем по-назад да се включим

Списък

1. Хелънблонди
2. Галиво
3. Ласси
4. Ваняиван
5. Тодоран
6. Перличка
7. Галя Илиева
8. Несинеси
9. Ехмея
10. Никито
11. Дидимора
12. Бибобибо
13. Тифани

Да кажа, че нямам претенции за часа, мястото и датата. И аз съм съгласна да резервираме клубче само за нас. За подарък - 20лв. са ок. Simple Smile

Ние бяхме из милата ни родина около месец, ту при едната баба, ту при другата...Поразпуснахме на няколко сватби...и се завърнахме освежени, разнообразени...
Новото при нас е, че хванахме последният влак за яслта и Цецко вече е "първолак", ноооо много силно казано, защото в понеделник му беше първият полу-ден там и вечерта се разболя.....повръщане, разстройство....та като ни хвана и нас - първо баща му, после и аз. Да чукам на дърво Мишо за сега удържа фронта. Всъщност той е в другата крайност - със запек е вече 5-ти ден. Вчера си викам, айде като суче дано малко се поразхлаби, но не. Снощи дадох и дуфалак, но пак нулев ефект. Казвайте някакви лекове или ще хващам термометъра...аз тази процедура не съм я правила и нещо не съм и фен  Confused, но вече нямам никаква идея какво да правя. Четох, че уж било нормалко за кърмените бебета да не акат и по 10 дни, но а мен ми се виждат много 5, та камо ли 10  Shocked. Ей такива весели работи само около нас, но аз съм психически подготвена, че ще е така докато свикне. Дано по-бързо да отмине този период  Praynig

Ето малко снимки, да ни видите колко сме пораснали  Wink

# 594
Здравейте!

Днес бяхме на консултация Наско тежи 14кг. и е висок 84 см.! Не сложихме ваксината,защото хемоглобина му е под 95!Нищо ново при нас, Наско не иска да спи вече 5-та нощ! Cry

Цецко и Малвина бързо да се излекуват! Hug Praynig Hug
Petty, честито дипломиране и много успехи на теб и съпруга!
Тiffany Мишо много е порасъл! Според мен използвай термометъра,5 дни са твърде много!

Браво момичета за срещите!

# 595
helenblondy   bouquet Браво!Мен ме устройва перфектно датата,за часа и мястото съм ок.Само трябва да го измислим за часа,да не се падне когато децата спят  Peace Супер много се радвам и нямам търпение да се запознаем.  bouquet

# 596
Здравейте и от мен.Тiffany,много са пораснали децата,пу пу.  А относно запека,щом питаш ще ти кажа. Два пъти Ники ми е бил със запек на около 4 месеца беше. Не беше се изхождал 7 дена,като вече след третия,всички роднини ме съветваха да пробвам с термометъра. Не го направих,просто за едно дете,което е изцяло на кърма е нормално. Противно на всикчи очаквания,аз просто си го наблюдавах-беше си спокоен,не се превиваше и не ревеше от коремче,не му беше и твърдо,не го притесняваше като му го пипам илекичко като го натискам,хранеше се нормално....ами детето просто си усвояваше кърмата и това е. Думите ми се потвърдиха от количеството,което изходи на седмия ден-беше си нормално-като за един път.А и когато дойде време за консултация казах на докторката какво се е случило,а тя ми каза че съм постъпила така,както и тя щяла да ме посъветва.     Все пак ти сама си реши какво да предприемеш.Успех.
Момичета,да ви питам,давате ли прясно мляко?

# 597
  • София
Tiffani, много са ти готини момчетата! Рада е много трудна с акането и сега съм и взела едно плодово сиропче - Фрути Лакс. От него имаме ефект, информацията е,че не се привиква , пробвала съм дуфалак и лактулоза, но там почти нямахме успех.
Аз не искам да засягам никой, но за кърмачетата е характерно,че се изхождат почти след всяко ядене. Рада беше така, но като почнах да я захранвам и започна запека.

# 598
Tiffani, много са ти готини момчетата! Рада е много трудна с акането и сега съм и взела едно плодово сиропче - Фрути Лакс. От него имаме ефект, информацията е,че не се привиква , пробвала съм дуфалак и лактулоза, но там почти нямахме успех.
Аз не искам да засягам никой, но за кърмачетата е характерно,че се изхождат почти след всяко ядене. Рада беше така, но като почнах да я захранвам и започна запека.
Така е,абсолютно си права,просто казвам че е нормално ПОНЯКОГА,има периоди,когато кърмачето напълно усвоява кърмата,за това ставаше въпрос.А иначе наистина е характерно изхождането на кърмачето след всяко кърмене.

# 599
Здравейте,аз давам прясно мляко от това пастьоризираното от както е на 8м. и нямаме проблеми  Peace

Общи условия

Активация на акаунт