- той бил по-различен от "прост зелен сопол"...Никога ли не изчезва? Ами аз я заразих точно с тоз, с градинския - тъкмо след 2 години като тръгне на ДГ няма да я мисля
тази нощ Елица в началото спа супер неспокойно - Иван сутринта в 6,30 отиде за Аугментин...нооооо, Елица се събуди чаааааак в 11,30 - и явно щото спа добе последните 3-4 часа - днес ми се струва добре...та засега пак отложих Аугментина (но тайно от Иван, че ще има семейни скандали довечера) - преслушах я (аз кога ли съм слушала детски гърдички де) - еми няма хрипове, няма нищо - и гърлото и не е много червено - довечера ще я водя на педиатър, че да не си правя експерименти с детето, дето вика Ласи. Сис, Лурдес, Нана, ЕваМери, Ценителка - пожелавам ви много бързо оздравяване...Сис - я заведи Дани да му сложат една слушалка!!! Емма - аз за лечение използвам Изопринозин - за мен, но пак ти казвам - за лечение - не за профилактика - и съм адски доволна - 3 пъти вече го ползвам. Иначе за профилактика - нямам опит, но една моя позната чете много за разни витамини и добавки и пие витамин Ц на джей ен си (не ми работи латиницата - това са 3 букви - спелувам ти ги - така се казва фирмата), пие още и Цинк и Магнезий - ще ти кажа на коя фирма. Витамин Ц струва около 20 лв...просто ти казвам. Иначе знам като имена разни имуностимулати - но не съм ги ползвала...пак ти казвам - ти изяждаш ли по 3 различни плода и по 3 например зеленчука на ден> Пиеш ли шипков чай, зелен чай и др ткива??? И т.н. - първо се опитай това да правиш!!! А не само да киснеш пред компютъра и да си мечтаеш за разни книжарници!!! Ценителка - а ти какво пиеш сега за ушите??? Я стига - на бабичка приличала! Аз като не виждам още от 16 - кво! Споко де, може да се наредят нещата - най-важното е нищо да не приемаш навътре - важното е, че си си обърнала внимание! Стискам палци! И слушай Галката Илиева - тя много ги разбира тези неща - и за лещите и другите!! Мноооооого целувки!!!

Всичко мина за максимум половин час , върнаха ми я спяща. Скоро след това, май от плача на другото бебе в стаята, се събуди и за мое щастие се държа така, все едно нищо не се е случило, нито беше унесена и неадакватна, нито плачеше. Беше си моето дете, което много ме успокои, защото другото бебенце в стаята се скъса от плач повече от час милото. Сега има малка раничка на въпросното място, която според лекаря трябва да отмине с времето, без да третирам с нищо.
А моята диагноза е,че ми предстои пълно оглушаване,ама какво да се прави... И при мен беше от гентамицина,затова като чуя за тоя антибиотик и ми настръхва косата

супер позитивен човек съм ,няма да се свърши света от едни очила и един слухов апарат
това време ни разболя всичките
в 24:30ч.
хем са двама,тичат и се борят в нас ,направо е лудница 
важното е ,че вече всичко е минало
и детето няма да има лоши спомени от този ден
,но аз съм дупчена с гентамицин ... безброй пъти
бях нон-стоп болна 

Ами не съм ви чела, ама ще го направя де..........утре вероятно, че съм пребита. Бяхме 3 дни в болницата с Макси
Хрема, кашлица, после пристъп , малко урбазон и болница............Вече е добре, оправя се, но докато мине....кошмар си беше. Като се върнахме, не можах да си позная малката принцеса..скочи отгоре ми като се събуди,после пък направи устата да плаче , много пораснала ми се видя, постоянно бърбаросва, нови думи, направо ми скри шапката
Връщам се да почета малко, останалото утре. Лека ви и спокойна
Големите са първа смяна и току що ги изпратих.
Съчувствам ти, защото с голямата дъщеря сме преживели такива пристъпи на няколко пъти.
(ни най-малко нямам някакви заядливи мисли, просто споделям).Препоръчани теми