Иначе младежа съм го подготвила за изписването, че ми се ще да пропусна момента с обясняването по телефона кое и от къде точно трябва да се вземе и как баща му накрая ще донесе нещо друго, но не и това което трябва
Кофти работа е това с температурата, не че сополите и кашлицата са добре, но ако са само те май по-се-ядва. Поли така се влачи повече от месец със сополи и накашляне, ама температура не ми е вдигала...
Пак не разбрах за плащането кога и как..
ако може да ме светне някой.
много ми е гадно на моменти.
Коремът ми вече е бая големичък, пуфтя почти на всяка втора крачка, ама това малкото хич не му дреме - онзи ден се гъзих, опирайки корема в земята, за да й извадя едно топче от под бюрото
Днес я водих на детски рожден ден и установих, че ако я пусна на ясла, сигурно няма да има драми и ревове, защото още докато видя играчките и децата, ме заряза и дори накрая не искаше да си тръгва 
Днеска по новините едни пожари, едно чудо.
Момичетата слушат ли? Коско какви ги върши? 

Едва ли някой се е сблъскал, но ако имате идея за някакъв лек плис споделете
аз се самопредлагам ....нямам нищо против да съм дядо коледа за половин час
стига шлиферче ,червенко да ми намерите от някъде ,че аз не се сещам от къде да се сдобия с такова

я се стягай ....ти си разкошен човек
от ...не помня от кога почти всяка вечер имаме гости
много е весело ...
обзаложихме се трима приятели и за три дни ги разкарах гадовете 
щях да я обеся на светофара ,така не съм викала никога
крещях още много ,защото много ме ядоса ,една друга се обърна и вика Лелееееее ква е устата ,ми викам устата съм като се мешате където не ви е работата ,пък тя ми отговаря Ми ние щото наще сме ги отгледали затва ви казваме ,викам и аз имам едно по-голямо дето и то бебе е било .....абе ужас ви казвам Пламена срам я хвана от мене никога не ме беше виждала така (то и аз не се бях виждала така )
поне разтоварих каквото имах насъбрано 

преди 3 вечери откарах до 3 : 30 часа
шашава работа .
Много нахално и невъзпитано найстина аз и затова така полудях .
На таз госпожа пък бибата на Стефан й бръкнала в г..а!

Аз кога си легмах, и трябва да ставам..едвам гледам.
А за бабката на улицата, и аз много се дразнех, прсото ги предразполагам с нещо, на ден отнасях по 20 коментара...

нищо хубаво няма да видя от тях
Препоръчани теми