АПРИЛски мами се суетят – какви дрехи да облекат!!! - 7

• 27 533
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и от мен момичета  Crazy
Искам да се похваля ,че днес ходих на първите изследвания ,вземаха ми кръв и не припаднах Mr. GreenКазах си ,че циркове не мога да си позволя да правя сега ,направо си легнах (защото в седнало положение ми става лошо ) и всичко мина за миг.Много се гордея със себе си ,чувствам се все едно току що са ми направи сложна процедура Mr. Green
Снощи разглеждах снимките ви ,обещавам днес и аз да кача няколко.Очарована съм от всички ,страхотна групичка сте се събрали,от красавица нагоре  Hug
Но аз направо съм влюбена в Мили Ванили Joy Миличка ,изглеждаш невероятно добре ,напомняш ми за някого  bouquet Поздравления за прекрасната новина ,аз също искам момченце  Flutter
И искам да кажа ,ако има мама от Пловдив ,която мисли да ражда в Селена ,да ми пише на лични Flutter

# 121
milli_vanilli, не се притеснявай, споделяй всичко, което те вълнува или притеснява! Нали и ние някога сме били бременни за първи път, знаем какво е! Въпреки, че аз и сега си се вълнувам много. Даже очаквам всичко с по-голямо нетърпение, защото знам колко е хубаво! Знам, че гаденето все някога ще отмине, че скоро ще усетя човечето и все такива хубави неща!  Hug
Данчето с трабантчето, браво, че не си припаднала! Гордеем се с теб!  newsm10
vesi_mesi, не съм имала такова усещане, така че не мога да ти помогна. Едва ли е нещо притеснително!  Hug
glorybg, да не би да усещаш бебето вече? То в началото се усеща точно като потреперване, гъделичкане или нещо подобно.  newsm78

# 122
Аз на много места прочетох че и подпръцкването и оригването са нормални по време на бременност. Даже на някои места са посочени като първи симптоми на бременност. Така че няма страшно. Мен днес корема пак ме придърпва ту ниско долу, ту около пъпа. И ...имам едно такова усещане сякаш имам мускулна треска но в областта под гърдите ,т.е.  в горгата част на корема-към ребрата.....дали е нормално?

Поздрави, целувки и хубав ден на всички!!! newsm51

Zdraveite na vsi4ki,

Vesi_mesi, napulno normalno az imam absoliutno su6tite use6tania ne se trevoji, i korem4eto ve4e po4na da me 4e6ka i taka ni napomnia nikoi 4e raste Simple Smile mnogo hubavi ne6ta pojelavam na vsi4ki za sujalenia niama mnogo vreme da vi razgledam snim4icite i da ka4a moi no se nadiavam skoro da mi se otdade taia vuzmojnost celuvki na vsi4ki   bouquet

# 123
Благодаря на всички за милите постове от вчера! Голяма подкрепа сте - и това си е!
Е - видях го!  newsm03  Толкова ясно се вижда, а е толкова малко... И се движи!! С ръчичките, с крачетата.. Не мога да опиша какво почувствах! Някакво удивление, вълна от чувство на обич - разтопих се... Но повечето от вас знаете вече как е!
Много съм щастлива, че всичко е наред (засега, дай Боже и за напред)и че го видях малкия ми син за първи път  Party
Целувам ви много!  Hug

4estito mili4ka, mnogo se radvam i ot curce ti pojelavam si4ko da e nared i za napred Simple Smile a naistina moje li tolkova rano da se razbere dali e mom4e ili momi4e   bouquet

# 124
  • София
Добър ден, излязоха ми резултатите от БХС-то. Всичко е нормално рискът е нисък. Имам два ниски показателя - един хормон (този на бременноста) и един плацентарно ... забравих какво, но все пак са в норма - в долната граница.  Praynig Препоръчаха ми двете стандартни изследвания - фетална морфология 15-19 и фетална анатомия 19-22. Пожелавам, на всички правили БХС добри новини, а на тези, които не са - да си гледат живота - аз първия път не правих, защото при близнаци не се препоръчва и ми беше по-спокойно.  Peace
Меган@, готини  снимки  Peace - много торта , много нещо  Mr. Green . И ние сега сме в пред-рожден-денна еуфория. Торти, дрехи, списъци с гости,  лъскави обувки, гайдеми (разбирай диадеми), чорапогащници всичко в тон, но следва да е абсолютно различно от това на сестра си  Crossing Arms.
Лек ден на всички!
п.с. и аз чувствам тежест в корема както бях писала в предишната тема, а като кашлям 2-3 пъти получих ниска режеща болка в областта на левия яйчник, но така ме режеше и преди да забременея.  Rolling Eyes

# 125
здравейте милички.
сложих снимка на малкото ми коремче в албумчето. дано то и бобчо си растат на воля. пу пу пу
и мен гърдите ужасно ме болят. на времена не ги усещам, но като започне, така се подуват, че едвам се издъжа. е, милото много им се радва, ама аз не давам да ги докосне, че иначе ще го обезкостя... хи хи хи. гаденето иначе понамаля, но вечер след 19 ч ми е много тежко. точно тогава милото се прибира и аз въобще не мога да го видя, че лежа и не ми е до никого тогава. като риба на сухо съм. дано скоро и това отшуми
момичета, защо е така - все още не мога да се възприема като бременна, страх ме е да си го помисля дори, да не би да ни мине черна котка път. толкова съм се напатила и преживяла, че все още караме ден за ден. нямам търпение когато стане време да ходя на доки /всяка седмица/ и да се успокоя, че всичко е наред с бебчо. утре ще са ми готови първите изследвания по ЖК и в четвъртък съм отново на преглед и ще видим кога ще правим останалите. на мен ми препоръчват в 15-та седмица да правя Серумен Биохимичен Скрининг, но аз искам всичко което се препоръчва да си го правим, та ще видим
лек и успешен ден от мен.

# 126
Здравейте момичета  bouquet

Аз пък от вчера нещо не съм на ред,вчера бяхме на басейн и  от там като ме хванаха някакви спазми ляво ниско доло,както при апандисит само че от ляво.Не можех да мръдна свих се и край,и някъде след около 30 мен. нищо ми нямаше.Обаче тази сутрин болката се върна и то директно в левия бъбрек ама толкова зверска беше че започнах на Sick от болка...Кво е това чудо не знам.Дали не съм изстинала нещо,дали нямам някоя инфекция бъбречна нямам на идея.Ама аз съм упорита и все отлагам този доктор.
Някой имал ли е подобни спазми или и аз не знам как да го нарека....
Ама как сам се уплашила самооооо...

# 127
Милички ,много ми беше приятна вашата компания ,но ще се преместя в майските мами. Само променят датата на термина ми и сега като за последно е 03.05. 2010.  Приянто споделяне на страниците на форума и аз пак ще влизам да ви шпионирам Mr. Green.

П.С. Модераторът можое да ме махне от първата страничка с термин 30.04.2010г. Благодаря

# 128
Moli B - не се притеснявай за нищо ,мисли само позитивно и ако можеш даже не мисли  Whistling Като излезнат резултатите за което стискам палци да са на 6 ще се оспокойш .Аз само два дни имах такива лоши мисли ама си казах ,че  ако мисля позитивно ще ми се случват само позитивни неща и за сега благодаря на господ е така  Praynig Гърдите и мен ме боляха мнооооггоооо до 3-тия месец сега са просто по чувствителни и ГОООЛЛЕЕЕММИИ #Crazy

Katy Charles - Ако си се претоварила е нормално ,то по принцип до 3-тия месец си е нормално да те свиват яйчниците и то доста болезнено,поне при мен до 3-тия месец доста често се случваше и ме болеше много като при първи ден от цикъла  smile3511 ,но повече лежане и ще ти мине .А по едно време реших да ходя на водна аеробикаходих 3-пати ,като последния бях много активна и след като се прибрах ме заболя много силно ниско долу .Много се уплаших и реших да забавя темпото . Та болката ти най -вероятно е от преумората ,ако си плувала много ,а и много е важно температурата на водата ,защото ако е по топла предизвиква нещо като контракций,ако пък е много студена може да настинеш .Абе почивай си повече като те заболи и ще се оправиш  bouquet

# 129
wave според мен няма за какво да се тревожиш .Аз не съм чула досега на някой да е навредило .Чувала съм само ,че има варянт боята да не те хване .Лично аз вчера си се боядисах и се чувствам прекрасно сега .А и едната ми приятелка е фризиорка и си се боядисваше по пвреме на бременността.Ами как ще изглеждаш в края на бременността попита ли доко ? Същност на него кво му пука за самочувствието ти Thinking Аз лично работя във офис където всекидневно се срещам с чужденци и е ъпсурд да си позволя да изглеждам с прокарали корени  ooooh!

Мамчета,
Аз да питам нещо малко по така  newsm47 От няколко дена започнах много да   тръткам  Flushed Flushed Има ли и други с моята диагноза пърдяща възглавница ?  hahaha Joy
И дали е от някаква храна или си е от бебо?

А замалко да забравя  ooooh! newsm78  Разгледайте тук има доста интересни неща
http://bg-look.com/jeni-tuniki

Zdravei,
otnosno vuzglavni4kata  Embarassed az imam tozi problem ot samoto na4alo no se usilva kato iampo tejki hrani kato bob grah le6ta malko e skonfuzno no kakvo da se pravi Simple Smile

# 130
mania1729  Абе и аз почвам да с еубеждавам ,че до някакъв % е от храни ,защото вчера съм яла само спагети ,снежанка и плодове ,но вечерта салата с повече лук и послееееееее......................  tooth #Onfire Та определено е и от някой храни   hahaha

# 131
Здравейте, много се изписали
Влизам да ви видя как сте и лека полека ще ви изчета. Аз полежах в болница- приеха ме с болки,зацапване и съмнение,че болките могат да предизвикат контракции. В последствие се оказа че всичко е наред, бебчо беше 4,6мм преди 5 дена и много мърдаше и се въртеше като шугавочко, а как риташе. Много мило ми стана. Сега съм 30 дена болничен и ще се пазя.
 Запазих си час за ФМ при Марков за 23.11. Сестрата ми се развика, че не записвали още за тези дати,а като видях тетрадката имаше само 3 свободни часа за тази дата/ иначе не записвали/ Часовете са през 20 мин, което значи прегледа ще е около 10-15мин. Това не е ли твърде кратко?
  А утре сутринта ще ида до Майчин дом за БХС и ултразвук. Двете ще ми струват 42лв. Добра работа ще свърша.
Някои знае ли колко пъти могат да ми взимат кръв за 1 месец newsm78. Чувала съм,че анемията всъшност се получава от многото изсследвания за кратко време, а аз за 2 седмици 4 пъти ми взимаха кръв, спукаха ми 3 вени и накрая като ми махаха абоката ,така го махнаха че всичко стана в кръв,само видях как пръска кръв  от ръката ми  Shocked и ми стана зле.
Хайде сега да видя какво сте правили без мен Grinning

# 132
Здравейте и от мен!

Както обещах вчера,качих две снимки в албума с коремчетата.Първата е в началото на бременноста ,за да следя нагледно  preggo(неможах да я обърна и това си е,ако някой успее ще съм благодарна).
Имам чувството че миналата седмица ми беше по-голям корема,но го отдавам вече на задържане на газове  Embarassed

Katy Charles ,възможно е да си понастинала,ако е била по-студена водата.Аз бях така преди няколко седмици от климатика в колата,неможех да мръдна от болка в левия бъбрек.Ходих няколко дни с блуза на кръста и оправих.Ако можеш отиди на лекар,той ще ти каже най-добре какво става.
Пази се  Hug
bibi ,поздравления за добрите новини ,всичко ще е наред  Hug

desi_georgieva, радвам се за срещата ти с малкото момИченце  Wink (пожелавам ти го)!

zar4e,чул те господ  Laughing,доктора каза ,че следващият път вече ще каже.

А накрая и покупките  bowuu
жилетка,панталон,
блуза

Приятен ден на всички! Hug

П.П.Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  Laughing

# 133
vili_nik, дано нямаш повече проблеми и всичко е да наред! И аз съм синини по двете ръце от кръвни проби, писна ми вече да ме бодат, а пак трябва да се ходи скоро за стандартните изследвания.  Rolling Eyes
Много мами фенки на Мечо Пух, много нещо, поне 4 такива аватара на тази страницица.  Laughing Hug
И моите резултати от БХС-то излязоха, резултантният риск е ОК, макар че човешкият хормон ми е по-висок от нормата, но сам по себе си факта не бил притеснителен. Ще си ходя на всички задължителни и препоръчителни ФМ и това е.  Peace

# 134
  • София
 smile3535 Най- после и аз да си отдъхна, видяхме сърчицето, мърдункаме непрестанно, порастнали сме колкото трябва  newsm44 изобщо спокойствие.
Другата седмица след вторник трябва да отида за БХС, пращат ме директно в Майчин дом на 13-ти ет. Ако някой ще ходи може да пише, за компания  Wink.
На вас дадоха ли ви нещо/бележка някаква/ от АГ-то или директно там отидохте?
Утре сутрин съм по изследвания, та ще ме бодат  Shocked
За пръцкането, важно е да не се задържа, тъй че пускайте го на воля  Joy
Както се вижда и аз съм Мечопухо поклонник, даже майка ми днес ми подари жълто синьо одеалце с Пух, Прасчо, Йори и Тигъра, направо е уникално, толкова мекичко  newsm03.

Общи условия

Активация на акаунт