АПРИЛски мами се суетят – какви дрехи да облекат!!! - 7

• 27 536
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
metchopooh, изследването за БХС е на 14 етажPeace

# 136
   Кати ,аз бих те посъветвала да се консултираш с лекар.Може и да не е нещо сериозно,но все пак за твое успокоение.
   wave ,по отношение на боядисването,аз си спомням,че с първата си бременност бях питала лекарката дали може и тя ми беше казала,да си живея живота съвсем нормално .Да се въздържам само от цигари и алкохол.По този повод,аз вече два пъти  съм се боядисвала,не мисля,че ще имаш проблем.
  Megan@ Йони е голям бонбон,личи си че много сте се забавлявали.
  Биби,честити ти резултати,радвам се че всичко е ОК.

Аз пак бих помолила за паролата за албумчето.И да попитам ще има ли желаещи за училището  в Петък?

# 137
  • София
Здравейте и от мен! Grinning

Аз вчера бях на първата ФМ. Прегледа продължи точно 50 минути. Rolling Eyes Видяхме човечето, което пак подскачаше постоянно, огледахме му всички органи и ми загатнаха да се готвя за сини гащи засега. Каквото е такова. Само живи и здрави да сме. Сега чакам резултатите от БХС.

Някоя друга мама ходила ли /или тепърва ще ходи/ на ранната ФМ ако иска може да сподели.

danisport, още веднъж те поздравявам за смелостта и решението, което си взела относно брака си. Много е трудно да избереш по-трудния път и не всеки го прави. Радвам се, че има жени, които не биха търпяли тормоз в името на децата.

megan@, много хубаво сте си изкарали. Важното е малката сладурка да е била доволна.

desi georgieva, много хубави дрешки, и аз си взех преди време такива панталони като твоя. Много са удобни наистина.

Лек ден на всички! Hug

# 138
  • София
megan@ - малката е страхотна! Да ти е жива и здрава и много, много да те радва! Какъв хубав и весел рожден ден сте спретнали...  Simple Smile

metchopooh и мен утре ще ме подлагат на същата процедура.  Sad Дано ни се паднат качествени сестри и се разминем с едно бодване! Аз от вчера ги мисля тези изследвания и такова шубе ме е хванало...

данчето с трабантчето - браво на теб! Това се казва мъжко момиче! Оф... малко ти завиждам, че си минала тая част. Дано утре и аз се представя геройски като теб!

# 139
  • София
Запазих си час за ФМ при Марков за 23.11. Сестрата ми се развика, че не записвали още за тези дати,а като видях тетрадката имаше само 3 свободни часа за тази дата/ иначе не записвали/ Часовете са през 20 мин, което значи прегледа ще е около 10-15мин. Това не е ли твърде кратко?

Добре че те прочетох. #Cussing out Вчера писах за неволите си със записването на час. Сега се обадих - пак няма часове, ама аз вече с другия тон и направих почти скандал. Записаха ми час за когато исках. Предложиха ми 4 алтернативи, което означава, че вече има записани часове и за тази дата. Викам абе 6 пъти се обажадм, хем няма хем пък после свършили Rolling Eyes, ама тез които дойдат за 1 ви преглед на място веднага след прегледа си записват час и за 2-ра или 3- та ФМ. Егати нали и от мен ще вземат пари ... не разбирам.
Прегледът е 80 лв , ако искаш запис на бебето още 20 лв. Аз мисля живот и здраве да се възползвам и от второто, че да свикват каките.  Crazy

# 140
marisa ,кутията ти е пълна  yes

# 141
Искам и аз паролка за албумччето  Praynig

# 142
zar4e, нямам идея мила!Усещам нещо като потрепервания, вибрации ли не знам как да го нарека!дали е нормално това или трябва да се притеснявам  newsm78

# 143
   Разгледах албумчето и съм очарована от всички майки ,татковци и сладки дечица.
Аз също ще кача снимки.
   Присетила съм се за майчетата с тризнаците,какво ли стана с тйх,някой знае ли?
 А с botz79?

# 144
glorybg аз не мисля че има смисъл от притеснения, още повече че нямаш болки.
Аз съм чувала че има мами които в началото на четвърти месец още усещат бебешока. Но това вече зависи от дебелината на коремната стена и от това дали бебока е много подвижен или по-спокоен. Лично аз не мисля че имаш повод за притеснения.

Относно botz79 новините са тъжни..... smile3518 Моля се от сега нататък всичко с нея и с нас разбира се да е наред. newsm17

Поздрави и целувки на всички тумбалачета. newsm51

Последна редакция: вт, 29 сеп 2009, 16:30 от vesi_mesi

# 145
Браво мамчета  Party Страхотни тумбачета .И аз качих малко снимчици,ама на коремчето не съм си правила още.Ще се щракна и ще кача и аз  ooooh!

# 146
Усещам нещо като потрепервания, вибрации ли не знам как да го нарека!дали е нормално това или трябва да се притеснявам  newsm78

Не се притеснявай! Най-вероятно е бебчо, мила  Grinning. И аз от вчера започнах да го усещам мойто. Както си лежах по гръб, нещо долу ниско започна да ме гъделичка в корема. Сигурна съм,че е бебето, защото моментално си спомних усещането  Simple Smile Първо го усещам като гъделичкане от вътре, после като някаква рибка, която пуска балончета и по-късно ритниците.

desi_georgieva , много са ти хубави дрешките. Честито и със здраве да си ги носиш !!!

Аз съм официално вече в бременни дънки. Побирам се в обикновени все още, но не са ми толкова удобни, колкото бременлийските  Mr. Green

Биби, браво за резултатите от БХЦ!

За Мечо Пух, аз съм му голяма почитателка от много отдавна. Наистина сме доста от фен клуба  Laughing

Хора, вие забравяте ли??? Аз съм станала много разсеяна и забравям редовно  Crazy

Хайде да изчезвам. Време е да се украсява за есента и за Хелоуин. Тук започнаха вече с тиквите и плашилата, скелетите и духовете. По-принцип се започва с украсите месец преди самото събитие.

Целувки  Hug

# 147
vesi_mesi, сигурно си права, мила!

Разгледах снимките, на всички мамчета! мн сте сладки, момичета!!! Hug

# 148
[
Хора, вие забравяте ли??? Аз съм станала много разсеяна и забравям редовно  Crazy

И още как. Сигурно съм наполовина по-малко съсредоточена и абсолутна забравана.  Crazy

# 149
  • Варна
Радвам се, че има и друга мама от Варна.
glorybg, ходи ли вече при Балев? Всъщност при него ли смяташ да ходиш? Аз този петък съм решила да ходя да чакам за час.
За забравянето - съм страшен заплес, добре че не съм на работа, че сигурно щяха да ме изгонят. Отнсоно лютите чушки, които се коментират по-напред, може би е нормално че ви се прияждат. Скоро чух, май по новините, че 3 люти чушки съдържат вит. С колкото един лимон. На мен, когато не ми става лошо, определено ми се ядат само полезни неща и мога да открия консервантите във всяка храна. Относно дрехите, засега тези, които носих преди да забременея са ми голем. Смятам да си карам с тях докато мога.
milli-vanilli изобщо не се притеснявай, че задаваш ненужни въпроси. Аз съм бременна за втори път, но бременността ми е толкова различна от първата, че имам чувството, че не съм бременяла преди. Интересно ми е да ви чета всичките. А намирам и много ценна инфо.

В тази връзка искам да ви питам:
Какво пиете, ако ви боли главата? Моята напоследък ще се пръсне. Явно тази ми бременност ще е с всички екстри...

За повръщането: видях, че някой напред пие Деган и моя доктор ми препоръча това, но не го пих, защото за него има противоречиви мнения. Двата ми опита с пиенето на Деган се оказаха неуспешни, защото го повърнах. Бях чула, че има хомеопатично лекарство за това: Хина, но е редно да се посъветваме преди това с хомеопат.

Не си чувствам бебето. Дори още нямам корем. Но и това ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт