АПРИЛски мами се суетят – какви дрехи да облекат!!! - 7

• 27 560
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Хора, вие забравяте ли??? Аз съм станала много разсеяна и забравям редовно  Crazy
Пфу и аз. Не забравям нещо да свърша, щото пиша по тефтери, ама забравям имена, губят ми се думи мисълта ми тече бавно. Станах като Димитър Пенев, когато реди състава на нац. отбор - ааа, тоя, ааа оня , ааа Жоро Вратаря, отпред.... ааа  двама млади , после онзи от ааа  Враца .... и т.н. Mr. Green
Колежката ми се кефи - вика най-после геният на фирмата да ни слезе до нивото  Embarassed

# 151
И аз съм от разсеяните .Това си е от бременността .
За глава взимам парацетамол.

А вие как сте с нервите ? Мен най -малките неща са способни да ме изкарат извън релси #2gunfire
А мъжете ви как се държат ? Разбират ли ви ? Като се поскарате малко мълчат ли си или отвръщат на удара ? И най-важният ми въпрос мъжете ви четат ли литература за бременносттта ?  newsm78 Thinking

# 152
Excellent миличка ,
аз в това отношение съм истинска щастливка. Откакто съм бременна мъжът ми  е много по-внимателен и нежен. Имам чувството че от както съм бременна всичко вкъщи върши той (а на мен не ми е било лошо и не съм повръщала....напротив...чувствам се супер).Верно станала съм доста по-мързелива....но явно пък той е решил да ми угажда. Не пропуска преглед-винаги е  с мен и ми  е голяма подкрепа. Докато се зачудя дали нещо е нормално и той вече е във нета и търси отговор на въпроса ми. Имам си злато вкъщи.....и нямам търпение да дойде април за да станат 2 моите съкровища.
А ако знаете само как ме гледа......дори мисли че съм по-секси ..... smile3521

Аз също съм ужасно разсеяна......чак е плашещо.....
Пожелавам на всяка мама такова отношение. newsm51

# 153
Благородно ти завиждам  newsm10  remybussi 
Аз съм си малко ината и чепата и сега всичко ме нерви .А той само "добре " "да" и дотам . Изобщо не е отварял интернет за секунда да прощете нещо за бременността  newsm66 bambam което ме дразни адски  #2gunfire Ами ако ми стане лошо нещо недай си боже ? Ще ме гледа тъпо и ще ме пита "какво да правя?" fight Значи трябва да го стегна !!!!!! Досега никъде не съм го водила с мене по доктори щото обичам да съм си сам ав такива моменти ,ама явно ми е грешен подхода newsm78

# 154
Excellent миличка,
аз намирам за прекрасно усещането в което и двамата сме в кабинета и гледаме нашето бебе.
За него изживяването е просто неописуемо, а след прегледа сме като малки деца... Ти видя лу му ръчичките? Ти видя ли му дупето?...И така. До сега винаги заедно сме били по прегледите ...а той не иска да пропуска нито един. Мисля че можеш да пробваш...да го вземеш със себе си следващия път ако има желание. А аз съм сигурна че ще е страшно развълнуван от  първата си среща с малкото човече....

Поздрави и целувки!!! newsm51

# 155
И аз съм много расеяна. Правя глупости и моя като ми направи забележка и аз почвам да рева с крокодилски сълзи  newsm45:shock: и той почва да ми се извинява ,че ме е разстроил Laughing Много ми помага в нас, не мога да се сетя кога пусках перялня или простирах дрехи newsm78 горе долу от както разбрахме ,че съм бременна. А от както се върнах от болницата вече даже и ми готви, не дава нищо да пипам в нас newsm53 мие чинии, чисти. Всичко тои иска да прави
Забравих да кажа,че и моя мъж идва на всички прегледи ,но не е влизал с мен да види бебетто. На първия не го пуснаха,вторя беше по спешност и той не посмя да влезе в кабинета за да не скарат,а сега в болницата нямаше начин,защото ме качиха директно в отделението ,а него го зарязахме някуде по път Cry

# 156
Emmilly здравей, миличка!Аз преди около месец така се разочаровах от лекари с направления,че отидох на прегледи в Майчин дом!Останах очарована и вчера се регистрирах за ЖК там! Иначе до скоро бях в чужбина и не съм наясно - въпросния Балев, добър ли е?А къде смяташ да раждаш (живот и здраве)  Hug Hug
P.S. радвам се че има мама и от варна тук Simple Smile

Относно мъжкия пол, искам да отбележа, че таткото е станал, мн грижовен! започва да помага  и да прибира -все неща непознати му до сега, а сутрин ,преди да замине на тренировка го усещам как ме завива да не настина (понякога като пашкулче ме прави! Crazy

# 157
  • София
Мнооого забравям и съм много разсеяна. ooooh!

И аз от няколко дни съм с главоболие, но засега го търпя без хапчета. Иначе може само парацетамол, но на мен не ми минава от него.

Иначе вече не съм толкова нервна. Мъжът ми ме търпи, къде ще хoди, то не е лесно. Цялото домакинство и детето съм ги оставила на него. Помага много. Heart Eyes

# 158
Здравейте, милички.
За разсеяността и нервите аз съм на линия. Оня ден се развиках и хвърлях чинии заради 1 баница.
Изследванията не съм ги минала. Ще видим кога ще се престраша. Не, че ме е страх, просто мразя да ми вземат кръв от пръстта. Предпочитам от вената. А татковците ходиха ли или само вие?
Браво, Данче. Радвам се, че всичко е минало ок.
Деси, дрешките ти са страхотни. Много ми харесаха.

# 159
qnikzp, на мен ми вземаха само кръв от вената за изследванията. Мисля, че няма нужда от пръста.

# 160
alex_shu, има доста голяма вероятност да си права, защото и на мен ми се стори странно да е толкова високо вече, но пък какво друго да е?! Черва? Така или иначе го усещам как плавно се придвижва, пък вечер явно ще да е нещо друго!
Съпругът ми и предния път и сега не е чел литература за бременни или в нета, но е безкрайно внимателен и грижовен и почти изцяло е поел грижите около хуната ни. Иначе ме изслушва като му разказвам аз какво съм прочела и коментираме, но не вждам смисъл да искам от него да се просвещава допълнително, все пак не много отдавна минахме по този път! На прегледите идва с мен и гледа с голям интерес как расте бебочко! Въобще не мога да се оплача.
Аз не забелязвам да съм по-разсеяна или нервна, но има време и това да ме сполети! Wink
desi_georgieva, радвам се, че и при теб всичко е наред!
gnikzp, на мен нито веднъж не са ми взимали от пръста, винаги от вената, така че не отлагай! Гледай на другата страна и е по-поносимо! Peace
milli vanilli, въпреки, че бременея за втори път толкова неща съм забравила или пък са различни, че всяко споделяне тук ми е от полза!
А срещатаааа??? Ден, място, час?
Хайде, да похапнем... Wink

# 161
А на мен не ми се повдига. Съвсем спокойно мога да си гледам, но таткото в това отношение е голям пъзльо.

# 162
Eххоо мацкии, кво правите вие - много сте активно, което супер много ме радва   bouquet
Аз нямах няколко дни Нет и сега влизам и какво да видя -нова тема вече, имам дота да почета  smile3529
съжалявам ако с поста си прекъсвам нещо но наистина не съм чела нищичко  Embarassed и просто исках да се оповестя в случай че някой се е сетил за мен - аз нали редвоно се включвам та така.
Айде сядам да ви чета

# 163
здравеи,Вяр4е Simple Smile
виждам 4е коментирате мъжката 4аст ,и аз да се вклу4а-моят съпруг също много се грижи за мен,каквото мога аз си върша вкъщи,все пак ве4е спрях работа и имам достатъ4но време за оби4аините неща.Тои сега работи даже малко пове4ко,и много 4есто ми звъни да ме 4уе как съм,4е все се притеснява  дали вси4ко е наред с мен..Когато може да отцъства от работа,с удоволствие идва на прегледите с мен.
   Но сега нещо по-важно да ви питам-от днес следобед някъде,усещам един сърбеж долу   Embarassed  и си мисля 4е може да са гъби4ки  Sad   Доста се притеснявам-всенещо ми има... Sad
Утре сутринта ще отида при джипито си,да ме види...  Исках да помоля тези които са по запознати,или които са имали,какво знаят...  4етох в нета 4е се срещат 4есто...,но аз до онзи ден пих антибиотик заради инфекцията и сега пак сигурно нещо ще трябва да пия ?.... Оф,притеснено ми е,мили4ки...  Sad

# 164
И аз съм от недоволните от мъжете  bash Много се радва за мен и бебето ,но само с радостта си остава.Много го е страх,все едно той ще ражда,постояянно ми повтаря колко го било страх и не иска да ме слуша като му говоря за раждане ,за изследвния  и т.н.,защото му ставало лошо Crossing Arms
Сега пак съм бясна ,но след като го качих в албумчето априлки 2010 сега се чувствам малко по-дпбре  Laughing
Сега ще чакам да се върне  и ще му го покажа Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт