АПРИЛски мами се суетят – какви дрехи да облекат!!! - 7

• 27 523
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Margy, аз пак съм пропуснала... Каква е тая лекция в петък?

# 511
  • София
Здравейте момичета!

Какво става с вас - толкова болни мами!!! ooooh! Пазете се и не се давайте на гадните, малки вирусчета да ви превземат! Twisted Evil

Стоянова, добре дошла сред нас!  smile3525

Вяраа , честита среща с порасналия бебо! Много хубаво си я описала - накара ме да се  Grinning и се замислих за моята среща утре с малкото човече. Дано и тя е добра като при теб!

Момичета, утре ще правя БХС - стискайте палци резултатите да са добри!
Margy, не се притеснявай мила излишно! Щом генетик ти е казал, че всичко е наред - вярвай му!   bouquet Относно срещата - аз предпочитам пицария Виктория - като че ли имат по-разнообразно меню...  Blush  

milli vanilli, наложително ли е да го правиш това зъбче? И аз съм от "страхливките" и съм решила да стискам зъби по време на бременността и да не стресирам бебето и мен. Доколкото е възможно, разбира се! Знам, че има неща, които не търпят отлагане  Sad Късмет при зъболекаря и дано не го усетиш кога е минало!  Hug

Относнокилограмите и аз не съм качила нищо, но вечер имам леееееко коремче  Simple Smile Засега влизам в моите дрехи (слава Богу) и на всеки, на който сме се похвалили 1-я въпрос е "Ама сигурни ли сте?"  Grinning

# 512
  • последна надежда
Emmilly има доста евтини варианти за мазане. Зехтин, мас, маслата на Икаров. Предишната бременност се мазах с кокосово масло и нямам стрии по корема. Трябва да мажеш не само корема, но и гърдите, дупето и бедрата. аз имам няколко стрии по корема и дупето, но там не съм се мазала. Сега съм прилежна  Wink.

Margy Предложението за среща е много добро. За съжаление аз не мога да отида на място да проверя какви са условията.

Всички болни да оздравяват бързо, а всички притеснени да са щестливи колкото Вяра.  Praynig

Аз се поуспокоих, сега ми е смешно колко театрално прелетях и паднах на дупе. Само дупето ми е синьо, та съвсем не мога да си намеря удобна поза за спане.  Wink

Момичета почнахте ли да купувата разни неща за бебо. Аз едвам се одържам, но ако започна от сега да купувам до раждането ще имам огромно количество. Първия път почти нищо не бях взела, но от изписването и погачата събрах толкова много неща, че някои си останаха непробвани.

# 513
Margy, аз пак съм пропуснала... Каква е тая лекция в петък?
Видях - май става дума за лекциите на сп. 9м., нали?  Ще звънна сега да видя, дали ще успея да се запиша и аз  Whistling

milli vanilli, наложително ли е да го правиш това зъбче? И аз съм от "страхливките" и съм решила да стискам зъби по време на бременността и да не стресирам бебето и мен. Доколкото е възможно, разбира се! Знам, че има неща, които не търпят отлагане  Sad Късмет при зъболекаря и дано не го усетиш кога е минало!  Hug
За жалост ми е наложително вече и не е проста интервенция. Както и да е - ще стискам зъби и няма да правя излишни драми  Naughty

Хубав ден на всички, за сега!

# 514
  • Sofia
Тази вечер не можах да спя по корем, но не заради корема, а заради гърдите - много ме болят.

Мажете ли си вече с нещо тумбалачетата? Мен много ме сърби и ми  се струва, че е време да го понаклепам. Засега ползвам бебешко тоалетно мляко, но имам чувството, че не е най-подходящия вариант. Не ми се купува скъпа козметика, все пак.
......
Аз вече си купих козметика за бременни. При първата бременност се мажех с нормални лосиони и не се нацепих до края, но по време на раждането се уредих със стрии. Затова сега дадох повечко пари и си взех лосион. Остава съвсем да се нашаря и забравям банските половинки.
На болните пожелавам бързо оздравяване и да мислят положително. Това че се пие АБ не е задължително до навреди на бебчо. А и щом се налага няма избор.
Искам да питам след мамите от София има ли насочили се вече към Св. София - бивша Тина Киркова? И ако има при кой доктор. Този който ме следи сега на изражда, а от болницата съм много доволна и се чудя за доктор.

# 515
wave Ситскам палци и ти пожелавам още по-вълнуваща среща с бебчо  Hug
iveeeta Четох че си паднала мила , пази се -радвам се , че всичко е наред с бебо и успех в понеделник
Emmilly Браво че всичко ви е наред, извинявай ама сега видях, че преди мен си писала, много ми беше кеф снощи, виждам че колкото нас сте големи  Hug
За килограмите  - Има ли мами, които са качили до момента някое друго кило? Че аз си качвам, даже тия дни се обзаведох с още едно и много се дразня  Embarassed

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 11:22 от Вяраа

# 516
milli_vanilli, всеки петък в едно заведение в ЦУМ се провеждат лекции на списание "9 месеца". Тази седмица темата е "Родителството и интимния живот на семейството".
За мен темата не представлява чак такъв интерес, но имам толкова прекрасни спомени от всичко случващо се на тези лекции, че ми се ще да отида. Ей сега ще се обадя да се запиша.

За мамите, на които Люлин не им е безумно далече - всяка сряда, от 11 часа, в Бейби МОЛ-а се провеждат лекции на училище МА-МА. Лекциите ги води Елена Василева. Който е ходил на училище със списание "9 месеца" предполагам, че се сеща коя е Елена Василева. Аз лично съм й фенка. За съжаление не виждам да има участие в ЦУМ или поне няма през октомври. От нея много може да се научи, а е и много сладкодумна.

# 517
Здравейте и днес, мацки!
На мен ми продължиха болничния с цели 30 дни и сега се отдавам на безделие, естествено като оздравее малкия и тръгне на градина! Сега е експедиран при свеки, та малко ще отморя - много ми е дивичък! Утре пък ще пътуваме до прованса. Не ме прегледаха, за да не облъчваме бебчо всяка седмица и съм на преглед чак на 29.10. Confused
Предвид болничния, часът за срещата и за мен е ОК, а и аз предпочитам "Виктория", но и "Дивака" става! Ако се чувствам добре съм на линия! Но дали да не е поне 16.30, за да можем да дочакаме работещите мамчета? Thinking
iveeeta, внимавай, бре момиче! Лекарите казаха да се пазиш,а не да правиш сложни салта! Радвам се, че си по-спокойна днес! Hug
Вярааа, браво за милата среща! Сега дишай спокойно! Аз, както казвах, още не съм качила, но вече ми минава лошото и сега като се залежа дома, вероятно вече ще се почне!
Аз си мажа шкембето и околността с кайсиево масло на "Икаров", а гърдите - с "Кокона и майка".
За бебето още не съм купувала нищо и вероятно ще го направя по-нататък, към 6-7 месец. Вероятно ще започна да трупам вещите чак в новата къща! Wink

# 518
Здравейте! Не смогвам да ви изчета всички, но видях предложението за срещата. Мен не ме устройва, защото точно тогава имаме родителска среща в градината на сина ми и не мога да отсъствам. Ако беше в който и да е друг ден, бих дошла. Но ако на всички ви е удобно, няма как, ще се видим на следващата среща...
Поздрави на всички! Болните да оздравяват бързо!!!!!!  Hug

# 519
Мамета, я кажете тези, които са правили изследвания, нали кръв на гладно се взима и сега така нали, че аз днес щях да ходя но закусих сутринта нещо и мъжът ми вика - айде утре  newsm78 , сори за тъпия въпрос, ама понякога не е от значение  Grinning

# 520
Вяра, аз лично като ходя да ми взимат кръв, гледам да съм пила мин. количество вода и на гладно Simple Smile Пропускам си Л тироксина и такаааа  Crazy
За срещата... за да не определяме кой да е ден, може да се пуска анкета в темата... може да се избере между няколко дена идната седмица Simple Smile, после може да се пусне бърза анкета за час и така, стига мястото да е уточнено Simple Smile Хубаво е да се гласува, за да е по-удобно за повечемами Simple Smile

# 521
и аз искам да попитам за бхс-на гладно ли трябва да е,и дали това ,че съм болна вече повече от 15 дни и от 10 съм на аб ,би ли повлиало на резултатите?

# 522
данчето с трабантчето 6.7 см са от върха на главичката до опашната кост, а тези 11-12 см е цялото съкровище.
albabenita ако отпуска ти е платен даже ще ти се вдигне майчинството, защото вземаш 20% повече като си в болничен.Цялото ДОО е около 80%   - 40 за теб 40 за работодателя, които ти се отдържат и така ако заплатата ти е 1000 лв по фиш ти чисто вземаш 600 като ти се приспаднат отдръжките, а когато си в болнични са 800лв(80%) и така се вземат за този период дохода от 800 лв.
Вяраа вчера ходих точно за това и ме върнаха, защото бях яла и днес сутринта ходих на гладно.

имам въпрос към всички
какъв крам против стрии използвате, защото аз ходих днес да си взема на Икаров, само че на опаковката пише, че не се използва след четвъртият месец newsm78 newsm78 newsm78

И аз да кажа, че съм от мамите отслабнали с 2 кг за първото тримесечие и без даже и помен от коремче даже приятелят ми преди няколко дни ме пита "ти няма ли да напълняваш вече а и корема ти хич го няма аз как ще се похваля на хората и като се появиш ти ще ме вземат за чалнат" Joy Joy Joyтой сигурно си мисли, че ще стана огромна като сестра му тя горката качи около 70-75кг а беше 50-55кг и я дърпахме да излезе от колата.С това не искам да обидя никои и не го казвам с лош умисъл може и на мен да ми се случи до края на бременноста хора сме.

Последна редакция: чт, 08 окт 2009, 12:41 от Стоянова

# 523
  • Sofia
Стоянова аз си взех Mamma Dona на Chicco, защото нямаше на Мустела, от която като марка съм изключително доволна.

# 524
Стоянова аз си взех Mamma Dona на Chicco, защото нямаше на Мустела, от която като марка съм изключително доволна.

може ли и ценичките, че някои за 100мл са по 30 лв

Общи условия

Активация на акаунт