АПРИЛски мами се суетят – какви дрехи да облекат!!! - 7

• 27 517
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
И аз съм с Mamma Dona на Chicco, но чакам сега от Бг да ми донесат Мустела и маслото на Икаров  Grinning
Благодаря ви за отговорите, утре ще съм гладна  Mr. Green - днес просто изключих че ще давам кръв и си направих зърнена закуска.
Незнам Mamma Dona колко е в Бг но тук ми дойде по малко от 10 евро  Grinning

# 526
Стоянова ,аз също много отслабанх през първото тримесечие - цели 6 кг !!!
Но сега за 10 дни съм качила 2 кг ,което е добре ,не ме тревожи! Все пак си мисля ,че ми е по-добре да ям ,отколкото да повръщам Rolling Eyes
Като си спомням майка ми ,докато беше бременна с брат ми ,аз също ще съм от огромните бременни.В момента съм 64 кг,вярно е ,висока съм ,но мисля ,че по малко от 80 няма да финиширам  ooooh! И все се моля ,това да ми е проблема  през бременността Praynig

# 527
Вярааа, на гладно!  Peace
ASITA5, нямам никаква идея за болестта и хапчетата, но преди няколко страници коментираха, че БХС също е на гладно!
Стоянова, как така е качила 70кг? Ти ме втрещи? Да не би да е станала 75кг? Аз ползвах Mamma Dona за гърдите предния път, а след това и Mustela - нямам стрии!
Ако искате да добавя анкета, само кажете! Peace

# 528
Вярааа, на гладно!  Peace
ASITA5, нямам никаква идея за болестта и хапчетата, но преди няколко страници коментираха, че БХС също е на гладно!
Стоянова, как така е качила 70кг? Ти ме втрещи? Да не би да е станала 75кг? Аз ползвах Mamma Dona за гърдите предния път, а след това и Mustela - нямам стрии!
Ако искате да добавя анкета, само кажете! Peace

нееееее качи 70 в +

# 529
  • Sofia
Стоянова аз си взех Mamma Dona на Chicco, защото нямаше на Мустела, от която като марка съм изключително доволна.

може ли и ценичките, че някои за 100мл са по 30 лв

Ами аз дадох около 26 лв., но разфасовката е 200 мл. Имаше промоция за 37 лв. получаваш и кремчето за бюст.

# 530
  albabenita при болничният има и още едно нещо -което може да ти смъкне майчинството.Връщат 12 месеца на зад и ако не си се ,или не са те ,осигурявали на една и съща заплата и тя е била по-ниска се смята средно аритметично и на базата на това ,което се получи взимаш 90%.Охххх,надявам се да го написах разбираемо.
 Тъй като аз съм самоосигуряваща се  и до миналата  година -Ноември бях не платена ,в моя случай не е изгодно да си взимам болничен.
  iveeeta не се връзвай на това ,че бебчо е изглеждал по-малък ,тия ултразвуци ми е направило впечатление ,че всеки път показват различно.То май за това е добре да си знаем ,кога  ни е бил последният МЦ ,че да се изчисли и по-точен термин.Пази коремчето-дупето не е важно Crazy
  За мазането аз ползвам зехтин преварен.С предишната бременност се мазах само със скъпа козметика и резултата въпреки това беше катастрофален ooooh!цялата съм в стрии.Сега се мажа чинно само със зехтин.Но и се чудя има ли на къде повече да се нацепя. Whistling
  За срещата ако е във Вторник,бройте и мен ,аз така или иначе ще съм в центъра,че съм на лекар сутринта.
  За училището утре в ЦУМ ,ще се съберем ли повечко мами????
 waveприятна среща с бебчо утре,и да се похвалиш.
  Вяяяяяра всички ни зареди положително с разказа ти за срещата с бебчо Grinning
  За килцата аз съм +3,до тук.Може и повече да съм ,ще видим във Вторник
 За БХС ,на мен ми казаха да съм гладна и жадна ,но поради стеклите се обстоятелства тогава при мен ,преди да ми вземат кръв , бях пила АБ.Докторката ми каза ,че няма проблем,така че не знам.
   Целувки на всички  bouquet

# 531
Как качи 70 кг- ти ме уби, лелелеееее  Shocked а свали ли ги после  newsm78 ?Не мога да повярвам, това трябва да е нещо невиждано и постоянно да се е тъпчела  #Crazy Изввинявам се ама много ми е чудно  Thinking

Леле мамета като ви гледав всичките 50-60 кила а аз стартирам от 70+ и лошо ми став, винаги съм била тежка де, ама сега ми е гадно че още в 1-вия триместър качих кг, аз очаквах по-късно, но пък аз нямах нито гадене нито миризми ми действат, за повръщане -абсурт, ама никакви неразположения и си хапвах както винаги  Mr. Green

# 532
Как качи 70 кг- ти ме уби, лелелеееее  Shocked а свали ли ги после  newsm78 ?Не мога да повярвам, това трябва да е нещо невиждано и постоянно да се е тъпчела  #Crazy Изввинявам се ама много ми е чудно  Thinking

Леле мамета като ви гледав всичките 50-60 кила а аз стартирам от 70+ и лошо ми став, винаги съм била тежка де, ама сега ми е гадно че още в 1-вия триместър качих кг, аз очаквах по-късно, но пък аз нямах нито гадене нито миризми ми действат, за повръщане -абсурт, ама никакви меразположения и си хапвах както винаги  Mr. Green

сега малката е почти на 3 и е свалила около 40 с чай за разхлабване ама тя и преди това си го пиеше и не ядеше много а като забременя го спря и си хапваше доста и все хлебни и шоколадови неща
и аз не съм много слабичка все се въртя около 65-67 сега съм 65 1.73 съм висока и не ми се е повръщало въобще нито ми е миришело нещо

# 533
хей, мамчета, как сте днес?
много сте изписали пак за 1 ден, но изчетох.
току що се връщам от доки. взеха ми кръв за БХС и мерихме бебо. голямо е 7,3 см!  Shocked. мъжът ми веднага заключи, че ще е момче. за съжаление още не се вижда. иначе всичко си му е наред. въртеше се като пумпал Simple Smile, на мен се е метнал  Laughing. на мен мъжът ми все ми се смее, че имам шило в дупето Grinning.
качила съм още 1 кг., но няма как. и аз бях с вълчи глад след като спря да ми се гади и да повръщам, но сега се уреголираха нещата. все пак не оставам гладна . на всеки 2-3 часа хапвам по нещо малко, а сутрин съм като ламя. за сега се чувствам добре, даже ни позволиха и секс  Embarassed. коремчето ми се взижда все повече и много се кефя Simple Smile

аз съм ок за срещата
предпочитам Виктория, защото ми е много удобно с паркирането. аз съм от работещите мами и предпочитам по-късен час, за да мога да дойда.
целувки на всички   bouquet

# 534
Стоянова, аз не се влияя по килограмите, защото на мен 65 кила ми стоят най-добре, зависи от структура , но сега определено съм пухкавелка и изпадам в ужас, че още ще трупам, а и преди да забременя бях смъкнала 7-8, които като гледам сега се завръщат с пълна силаааа  #Cussing out
Както и да е спирам, че аз все за това говоря, ще ходя всеки ден да обикалям близкия парк и тва е, ама хич не обичам тук сама да излизам, а не са много такива като мен  Mr. Green

# 535
Аз се мазах с Дева против стрии предния път и нямах нищо, чак след раждането и поради факта, че спрях да се мажа се появиха няколко на корема, но не се виждат много  Rolling Eyes Сега пак с Девата ще се мажа Simple Smile
+70 кг  Shocked #Crazy Уби ме Стоянова! Да не би да има диабет? Как се отрази на малчо Sad Докторите какво са и казали?

# 536
Здравейте,
не съм писала от доста време,но ви чета редовно.
Миналата седмица и аз бях болна,настинах,лекувах се с хомеопатия.
Освен това бях с много ниско кръвно и това допълнително ме прикова в леглото.
Миналата седмица се записах на женска консултация и пуснах изследвания.
Видях и бебо,много е пораснал и си отговаряше по седмици.

Сега да питам Стоянова, т.като съм в неплатена за гледане на дете близо 6 месеца,реших да си пускам болни4ни,
добре ли съм постъпила, по принцип ме осигуряват на минималната заплата, и не искат да ме върнат на работа,заради малкото дете?

# 537
  • София
Здравейте момичета! Как сте днес? Hug

Мойта дребната днес пак се събуди с хрема и днес и утре ще си остане вкъщи да се лекуваме, за да не стане по-лошо. Засега с хомеопатия, вит C, стеримар и чайове ще действаме.

Margy, много правилно, че не се притесняваш толкова. Знаеш, че това изследване не е със 100% достоверност, а вероятност. Аз бих направила и втория скриннинг за всеки случай. Стискам палци резултатът да е по-добър.

Iveeeta, добре,че нищо ви няма на теб и бебето. Не се притеснявай, ехографите винаги дават отклонения, малко да мръдне ръката на доктора и хоп нови мерки. Аз още нищо не съм купила за бебето. Мисля, че е рано. Иначе доста неща ми се иска да купя. Първия път почнах някъде в 8 месец и всичко успях да си взема до раждането.

Вяраа, браво. Радвам се, че всичко е наред, да се успокоиш, че нещо се беше притеснила.  Peace

данчето с трабантчето, 6-7см са размери от главата до дупето, иначе е повече-11-12 см с крачетата.

За срещата- засега аз отпадам. Просто по-това време е изключено. За деня-още незнам какво ще ми се стовари във вторник като ангажимент. Но вие да си изкарате супер и да се снимате.

За килограмите- аз качих 3 кг досега, въпреки, че почти не ядях и повръщах почти 2 месеца. Радвам се на добър апетит напоследък. Ще се пълнене-няма как. ooooh!

За изследванията и БХС- всички кръвни се правят на гладно, за да не влияе на резултатите /особено за кръвна захар/, а за БХС няма значение. Не оказва влияние на резултата. Аз лично го направих след леко хапване.

За стриите- аз се мажа с Mamma Dona на Chicco. Взех го за 27 лв. за 200 мл.

Лек ден засега от мен! Grinning

# 538
за мазането-не бях се мазала с абсолютно нищо и имам 2-3 стрий по талията.една позната се мажеше с какви ли не скъпи козметики/авон ,виши/и резултата е плачевен.и сега не смятам да се мажа с нищо.
момичета аз тръгвам за контролен преглед заради пневмонията,стискайте палци да не ме вкарат в болницата-вече два пъти отказах,ама и след 2 вида аб-не се подобри състоянието ми,така че мисля ,че сега няма да ми се размине лежането в болницата.чао за сега-ще пиша след прегледа. Hug

# 539
ирина щом така и така получаваш мин. раб. заплата, няма значение в болнични ли си или не...
Момичета аз при такива проблеми съм се допитвала до момичетата от Майчинството-счетоводно... там има много специалисти и при проблем помагат много и дават компетентен съвет! Аз лично не съм сигурна, че болничния влияе положително на майчинството в последствие, така че по-добре попитайте там.
Аз мислих, че за мен ще е по-добре да пускам болнични докато родя, но имало закон според който при породени ако не си прекъснал отпуската за раждане или гледане на дете (както там се води) получаваш за второто, колкото си получавал за първото (нищо че от другия месец съм на 240 лв. и така до края на февруари докато излезна в 45-дневния болничен преди раждане)

Общи условия

Активация на акаунт