АПРИЛски мами се суетят – какви дрехи да облекат!!! - 7

• 27 493
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Леле, не съм само аз +кг. , че много се психирах и депресирах и квото се сетите - мъж ми вече му писна от мен   Embarassed
А за меренето, аз знам че за 12г.с - около 6см, за 13 г.с от 6.5-7.8см, за 14 г.с. -от 8-9.3см и чаак значи в 15 (ние имаме мами в 15 така че ... ) е от 9.3-10.3 , а за 12см е  в 16 г.с.

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 10:19 от Вяраа

# 586
  • София
Сладури , не съм ви изчела , че нямам време - SORRY , но да се отчета днес ми взеха кръв за БХС - резултати в сряда иначе всичко е ОК , нооооо тъй като ходя на два лекаря ( един по здравна каса др на частно - където и ще раждам) термините са ми много различни - по здравна каса ми казват че е 11.04 , а на частният преглед 27.04  , май ще хвърлям боб  Mr. Green , аз пък на първа страница съм ви дала 15 .04  Wink по средата , надявам се като наближи събитието да се утвърди една дата  Laughing - не знам ако отида на трети лекар дали няма да ме прати при мартенските или при майските мами hahaha ...
п.п.а аз си знам даже датата на зачеване  Heart Eyes

# 587
Мечо Пух, ЧРД и от мен! Най-сладкото и здраво бебче ти пожелавам!!!  bouquet
Аз съм +1кг. за сега, но бях свалила 2кг. от повръщането. А коремчето ми още не си личи, особено за който не знае, че съм бременна, но важното е, че бебето расте. Аз преди 1 седмица като ходих, ми казаха, че е 13,3см, точно колкото трябваше да бъде. Не знам защо така се разминават показателите... Може би някои доктори мерят от глава до хълбок, а други мерят цялото бебе...  newsm78 Но не се притеснявяйте - след като лекаря казва, че е ОК, значи е така!!!
Аз след малко тръгвам на шопинг! Стискайте палци да си намеря нещо готино. После ще се хваля!  Wink
 Hug Хубав ден!!!

# 588
Ех ,че хубаво ми стана като отворих темата.....  Grinning Grinning Grinning
Честит рожден ден на Мечо Пух  newsm59 Tada happy bd
А за Поли много се зарадвах  moresmile
Бяха ме налегнали черни мисли, негативни.......изпадате ли в такива състояния, плачете ли без причина  Confused
Хубав ден и да се усмихвате  newsm47

# 589
     Мами, от доки знам, че в момента бебетата са със свити крачета и затова се мерят от главата до опашната кост. Затова се получават тези разлики в размерите. Всичко е наред, не се притеснявайте! Просто по-големите размери са в случаите, когато са успяли да измерят бебчо от главата до краката. честит рожден ден на mecho pooh! bdbaloni bdbaloni

# 590
Здравейте мили МАМИ!!!
Мечо Пух , Честит Рожден Ден миличка!Да си жива , здрава много щастлива и много обичана!!!Сигурна съм че ще получиш най-хубавия си подарък през април.
Момичета не го приемайте като заяждане ама...вчера пак за същото се обяснявахме. Някои лекари мерят плода от върха на главичката до дупето, а други казват размерите заедно с крачетата. Естествено ако бебето е измерено с крачетата -е около 12-13 см. , ако не  то е м/у 60-80 мм. Така че не  се паникьосвайте.
Наистина не го приемайте като заяждане. В никакъв случай не е . Просто исках да отбележа, че вечра вече беше отговорено на този въпрос.

А сега ви пожелавам хубав и усмихнат weekend!!!
А на болните мами-светкавично бързо оздравяване.

Прегръщам и целувам всички Ви!!!
Поздрави и целувки !

# 591
Bibi Радвам се, че ти е харесал магазина, наистина има разнообразие и аз съм му фенка, даже 1 от бременните ми панталони (официален) съм го купувала след бременността, защото 20 дена след като родих ми беше дипломирането и нямаше с какво да отида, тъй като аз съм с мъжка структура (т.е. съм с коремче, без дупе, или по-скоро не с широк ханш). Ако даден панталон ми е ок на "талията", на д-то ми виси, а ако на д-то е ОК, няма закопчаване  ooooh! та така с бременния панталон реших тоз мой проблем и се дипломирах спокойна  Whistling
ЧРД на МечоПух, лека и безпроблемна бременност с най-прекрасното бебче на финала  Hug  
Другооооо, марини може да пуснеш 14,15,16,17 и 18, за да има повече дати, а може и само работните дни ако искате... както прецените Simple Smile

# 592
  • София
честито и от нас рождениците  smile3510

# 593
  • Düsseldorf
Привети отново!

Да се включа по въпроса с меренето с няколко думи - те нали затова лекарите от един момент нататък вече не мерят изобщо ръста на бебето, а главата и бедрото....  Peace Да няма чуденки... А и защото ръстът реално не може да се премери...

# 594
Здравейте сладурани  smile3525.Исках да ви кажа че аз първата си бременност се мазах с маслото на Икаров/бадемовото/и въобще нямах никави проблеми с кожата.Надявам се сега пак да помогне.

И  nbirthday на Мечо пух.Много щастие ,любов и късмет.Твойте желания са наши пожелания !!!

# 595
Това 12 см и аз мисля, Верче, че е цялото бебе, а тя също няма как да го мери, защото крачетата са му свити, мери нещо, на снимката се вижда, че е мерена главата, 22мм и май оттам смята седмиците, тя мери и още нещо, знам ли...... а твоята док мери сигурно до опашна кост, затова споко, при всички е Ок  Flutter

Ето тука какво пише:
http://journal.funbg.net/index.php?news=45

Мечопух, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!!ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ПРЕКРАСНО БЕБЕ!!!!!

ЦЕЛУВКИ!

# 596
Мечо пух желая ви всичко най-хубаво и весело прекарване на празника, а това че ще празнувате двама в един само да увеличи щастието ти да ти пренесе на 777777небе от щастие! txtloves newsm59 nbirthday newsm67   newsm38 newsm38 newsm38

# 597
Ехоо върнах се от изследванията, да видим ква ще излезе мен тук БХС няма да ми правят като гледам май, взеха ми кръв, урина и един тампон за секрет ми дадоха и тва беше.
За размерите на бебчо - беше ми интересно за разминаването,  а за това, е е пишело и вчера пак се обсъждало не съм видяла, но общо взето то много неща , по които вече е говорено пак се повтарят  - няма лошо, никой не спи пред компа  Mr. Green
Аз не се шашкам че бебо не е добре и аз предположих че някой мерят цялото а др до хълбока - всички бебчовци са си ОК и мамите им трябва да са ОК  Hug
Тук едно слънце пече много приятно, обаче ми стана много жегаво, почувствах се зле и се прибрах- все чакам за захлади, тук като захлади е да ходиш по блуза с дълъг ръкав и е супер за разходки.
Ааа забравих - днес като ми взимаха кръв ми направи впечатление, че кръвтта ми е много тъмна, и преди са ми взимали ама такова нещо като днес не бях виждала - не червена а тъмна направо черна все едно, мислих че е от спринцовката ама не тя като я пресипа - същата, та ми стана интересно тва пък на кво се дължи - кръвтта да е по -тъмна  newsm78

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 11:37 от Вяраа

# 598
Къде точно се намира този магазин на Фритьоф Нансен?
Намира се на ъгъла на ул. "Петър Берон" и "Фритьоф Нансен", което се пада малко преди завоя към бул."Васил Левски", като се идва от бул. "България". Дано да си ме разбрала!
Вяраа, и моята кръв е много тъмна, но не знам на какво се дължи!
На първата страница има линк с приблизителните размери на бебето по седмици!
Ей сега ще добавя анкета! Peace Готово! Гласуването да започне сега...

Последна редакция: пт, 09 окт 2009, 11:59 от marini

# 599
Ами тя и моята кръв беше доста тъмна, но не съм се замисляла  Confused Аз съм на преглед чак на 15 в четвъртък.

Общи условия

Активация на акаунт