АПРИЛски мами се суетят – какви дрехи да облекат!!! - 7

• 27 506
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Ужас, докато ми отговорите и изпих нурофена....Ама и без това друго нямах в момента. По принцип не ми се налага да пия. Но, за другия път ще знам. Благодаря!

Не се притеснявай! Нищо няма да му стане на бебето от едно хапче  Peace. Аз четох етикета на моя ибупрофен и отзад пише да не се ползва през последните три месеца от бременността, освен ако доктор не го е предписал, защото може да причини проблеми на нероденото бебе или усложнения по време на раждането. Това буквално го преведох. Така че няма страшно. Hug

# 571
Асита5,  Praynig бързо оправяне!
WinnieThePooh, това със седалищният нерв звучи много неприятно. Дали няма да помогне ако пробваш да се раздвижваш и не стоиш дълго на стол или то си те боли и като се движиш?
marisa_  и аз си мисля, че едно хапче няма да причини проблем.
За срещата виждам, че май няма единодушие. Някой, който може да вземе да сложи анкета за дните наистина? Аз съм "за" да е по-скоро Wink)

# 572
WinnieThePooh, това със седалищният нерв звучи много неприятно. Дали няма да помогне ако пробваш да се раздвижваш и не стоиш дълго на стол или то си те боли и като се движиш?
При движение е още по-зле Душице  Confused. Блокирам и не мога да ходя. Ще гледам да правя по-често йога и ще се надявам да не стане по-зле. Praynig

# 573
чао ,момичета.аз тръгвам за болницата,7 дни не ми мърдат там.като се върна да прочета само хубави новини от всички и да сте на края на новата тема вече.  bouquet Hug Peace

# 574
metchopooh, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти да си здрава, много щастлива през предстоящите месеци и още едно, най-голямо щастие за цялото ви семейство през април!
ASITA5, с теб сме!  Hug А за темите май няма нужда да се тревожиш, може и втора да сме преполовили! Wink
Както казах, лесно ще сложа анкета, но за кои дати? Примерно 13, 14 и 15.10. или? Дайте акъл и я добавям! Peace
WinnieThePooh, наистина звучи болезнено! Дано да знаеш как да си помогнеш, след като вече си го преживявала! Hug На мен през последните месеци ми се бяха схванали горе от двете страни краката на нивото на ханша и лежането настрани беше мъка!

# 575
     Здравейте, отново! Благодаря, за всички разяснения относно майчинството. Лошото е, че аз съм с различни осигуровки. Няма да е лесно, но по- важен е бебчо. Ще го преглътна.
Марги, за срещата съм ок, но понеже познавам и двете заведения, мисля, че в Дивака по-лесно ще си осигурим по-голяма маса. Наистина идеята с анкетата не е лоша, за да се съберем повече мами.
Presin, аз ще раждам в Тина Киркова при д-р Киров. При него родих и първото си дете и не бих го сменила и като човек , и като специалист. Ако решиш, ще ти дам телефона му.
Вярааа, аз първият път качих 30кг и ги свалих за 8 месеца. Сега разбира се, се надявам да са по-малко, но до момента съм качила 5, а съм в 14г.с. Почти не ми се е гадило и си имам апетит.
Ще отида и аз до този магазин на Фритьоф Нансен, защото моето коремче вече е доста видимо и имам проблем с дрехите.
На всичкиболни мами- бързо оздравяване, на всички чакащи резултати- успех, а на всички останали приятен ден и доскоро!

# 576
  • Düsseldorf
metchopooh: Честит Рожден Ден, миличка!   bouquet  bouquet  bouquet
Много здраве, обич и прекрасни емоции!!!  Hug

# 577
metchopooh, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива и обичана и на следващия си рожден ден да гушкаш двете си прекрасни деца!

Момичета, кои от вас, ще ходят на лекцията днес?
Аз съм лош физиономист и по снимките няма да ви позная, но за сметка на това, аз със стройната си фигура на хипопотам се набивам на очи навсякъде, така че ще разчитам вие да ме познаете. Simple Smile На всичко отгоре планирам да съм с ярко оранжева блуза, така че съвсем няма да остана незабелязана.

# 578
Здравейте, момичета - кокичета!!!!!!

За Поли и малката Паола няма да казвам колко съм щастлива, Господ чу молитвите на всички ни и дари Поли с най-прекрасната бебка!!!!!!!

Ние сме добре, слава Богу бебчо расте, даже вчера като го мерихме беше малко по-големичко, около 12см бебок е вече, отговаря на 13г.с. и 4дни и всичко си е наред Mr. Green Laughing
През цялото време се въртеше, смучеше си лявото палче и махаше с дясната ръчичка, прекрасно е да видиш това Hug

Целувки!!!

# 579
Мечо Пух! ЧРД, да си жива и здрава и мнооого обичана! И все така весела Wink
Тръгвамммм за лекцията Wink Ще гледам да запазя маса за незнам колко обаче Simple Smile
Дълга коса кафява, бежови джинси и беж. полар Simple Smile Доскоро Wink

# 580
metchopooh, честит рожден ден, мила!
Пожелавам ти много здраве, щастие и любов, лека и безпроблемна бременност и на финал - едно сладко и здраво бебе     bouquet  bouquetbouquet
Как сте, момичета?
Аз днес се реших да отида на изследвания, колкото и да не си представях момента, в който ще се събудя без да закусвам. Мъжа ми се беше притеснил много, като му казах, че ми е станало лошо (докато си изчакам реда). Милия си помисли, че причината е вземането на кръв, а истината беше, че бях зверски гладна.
Бързо оздравяване на болните желая  Hug Hug Hug

# 581
Здравейте и от мен, сега съм се нагласила и чакам мъжо да ме вземе за изследвания  Grinning
metchopooh  newsm59 Бъди жива и здрава ма 1-во място, много обичана съпруга и една щастлива априлско2010 мама  Mr. Green!!!  smile3525
albabenita И аз съм като теб +5 и с апетит отначалото  Laughing
megan@ Много е хубаво да видиш бебо как си прави нещо  Mr. Green Обаче имам един въпрос  - ние сме теб сме е едни седмици горе-долу, е как мойто бебе е 64мм, а твоето е 12см  newsm78 Навсякъде съм чела че 12см е чак 16 г.с и натам ето и тук пише : http://www.mamaibebe.com/?id=24
Защо така се получва и на мен ми казаха че всичко ни е ОК  Thinking И други мами четох дето имат бебчовци по 10 см  Shocked и по различен начин ги мерят ли? - нали от главата до хълбока- нещо не разбирам да ви кажа, уж всички тук сме с априлски термин, пък много големи разлики  #Crazy

# 582
  • СОФИЯ
ЧРД Мечопух! Пожелавам ти всичко най- хубаво!  bouquet
Елица , аз си купих миналия месеч чорапогащници за бременни от магазина за бременни на ул.Цар Борис І №69, между Алабин и Солунска.
Бързо оздравяване на всички болни!

# 583
  • София
Тази болка е ужасна, пронизва ме в средата на задника и върви надолу до коляното. Пфууу, мислех си че ще ми се размине...
Искрено ти съчувствам, защото зная как боли нерв. Йогата е добро решение и май-май единственото. Аз първия път някрая имах нещо подобно, но в по-лека форма. Д-ра каза, че от тази гл. т. съм щастливка, че са с дупетата надолу, защото притискат с меко Mr. Green, а не с челото примерно.  Confused
Аз съм една идея по-добре  Praynig. Ходих до магазина за бременни в Младост 1 бл. 74 А. Забравих, коя мама го беше пуснала  Embarassed, ама имам мноооооого Party да я черпя. Има и за дебели бременни. Laughing Купих си един официален панталон (35 лв), едни джинси (30 лв.!) много яки, едни долнище на анцуг (26 лв) и една дънкова пола до под коляното (не й помня цената, ама пак в този) порядък беше. + дънките, панталона и анцуга от Щатите мисля да избутам с тези дрехи. Туники и тениски си напоръчах от Ла Редут и най-много за нещо официално по Коледа да се отпусна, че имаме много събития тогава (да сме живи и здрави де). донките за бреминни в този магазин бяха по около 50 лв и имаше поне 4-5 модела, а пък за слабички сигурно разнообразието е по-голямо. Работното му време през седмицата е от 10 до 19 часа. Стоката е турска, но по мое мнение - качествена. Цените са без конкуренция (поне аз не съм срещала по-евнити бременилски неща).
Metchopooh, честит рожден ден - да си много здрава, усмихната, обичана и обичаща !
Asita5 - Praynig Praynig Praynig Hug, чакаме те скоро с добри вести !

# 584
megan@ и аз се чудя как е възможна такава разлика в размерите. и аз съм в 13 г.с и 5 дни (вчера бях и 4 дни) и размера на бебо беше 73,2 мм. лекарката каза, че е нормален.
Къде точно се намира този магазин на Фритьоф Нансен? утре мисля да обиколя магазините за бременни, защото не се търпи вече, +6 кг съм  Shocked. нямам нито едни дънки или спортен панталон и нямам какво да облека в петък на работа. събота и неделя ходя с анцунг и ми е много селско - не става за разходка из града.
за магазина на Цар Борис и аз чух, ще го посетя.

момичета, как мина лекцията? разкажете   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт