АПРИЛски мами се суетят – какви дрехи да облекат!!! - 7

• 27 507
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
ASITA5,стискаме палци скоро всичко да е наред и престоят в болницата да е много краткотраен Praynig  Лекувай се ,почини си след това ,не се тревожи ,всичко ще е наред с бебо!
Чакаме те да се завърнеш с нови сили тук !
Целувки ! Hug

# 556
ASITA5, дано бързо се оправиш! В коя болница влизаш? Аз лежах в три различни през последните месеци, така че имам поглед върху тях. Дано попаднеш на добри и съвестни лекари, които да намерят най-правилното лечение. Макар, че болничният престой е ужасно нещо, все пак има и добра страна - ще ти направят всякакви изследвания, ще те видят много специалисти. Не се колебай да искаш консултация и с други лекари. Сигурно няма да спиш там, аз не бих издържала далече от детето си, освен ако не става въпрос за раждане. Mr. Green Когато имаш под ръка компютър, влизай да драснеш по някой ред, да не те мислим.
P.S. Сега видях, че си от Балчик и вероятно ще лежиш във Варна, а аз мислех, че си от София и щях да ти казвам от кои лекари имам добри впечатления.

# 557
  • СОФИЯ
Здравейте момичета.
За стрий си взех някакво мляко на ROC, не мирише лошо и не е много скъпо, дано да има ефект Simple Smile Предния път се мажех рядко с нищо по-специално и нямах стрий.
http://www.fragrancedirect.co.uk/RoC/RoC-Maternity-Anti-Stretch- … 50ml/invt/0022366
За килограмите моята равносметка 15 г.с + 4 кг. до деветия месец не ми се мисли Simple Smile
Предната бременност качих 9 кг, като при раждането свалих 5 кг.
Записвам се и аз за срещата
Чакам с нетърпение да се видим

# 558
момичета за съжаление не ми се размина и утре влизам в болницата заради пневмонията.иначе днес бях и на ехо ,че се бях притеснила за бебо-слава богу всичко с него е ок.а Hug всички вие да се пазите много!!
Асита, стиксам палци бързо да се оправиш и скоро да си вкъщи  Praynig
Ей момичета, много ви завиждам за срещата - обожавам форумски срещи, май се повтарям ама не помня  newsm78 надявам се и вие  Mr. Green
Та сигурна съм, че ще е супер и после снимки да ви видя, как ми се ще поне веднъж и аз да се включа ама  Confused

# 559
Я по-веселко аз още не мога да повярвам, че ще си имам едно от "тези" сладки неща и то не за малко а за 24 часа и завинаги Wink Wink Wink
На болните пожелавам леко боледуване и бързо оздравяване! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

http://vbox7.com/play:1c4a055b
http://vbox7.com/play:56c5b28c

# 560
момичета, цял ден имам главоболие. Вече не издържам. Мога ли да пия 1 нурофен??

# 561
Стоянова ,първият линк е страшен  Laughing Laughing Laughing
хареса ми много ,успя да ме развеселиш ....нещо ми е лошо ,дано само и аз да не се разболявам
Дори нямам апетит ,което е най-тревожнотто в случая Rolling Eyes

# 562
  • София
ASITA5, дано по-бързо се оправиш!
Понякога е по-добре да си в болница, да те следят 24 часа.
Все пак пневмонията не е шега работа.

Заради наближаващия зимен сезон и зачестяващите простудни и грипни заболявания,
препоръчвам на всички мами едно природно лекарство - Цитросепт се казва, абсолютно безвредно е, може да се пие от бременни. Представлява извлек от семена на греипфрут, имуностимулатор, аз лично съм го изпробвала и благодарение на него от 3 години не ми се е налагало да пия антибиотици. Въпреки синузита ми и склонността към ангини, грип не ме е застигал.
Надявам се да не се приеме горното като реклама.

И пак да се върна на темата за дрешките.
Днес най-накрая успях да пообиколя магазини и си купих страхотни бременни дънки от едно магазинче на Фритьоф Нансен, между В. Левски и България, по към В. Левски се пада. Не знам дали някой го е споменавал вече. Струваха всички по 49 лв и имат доста богат избор, даже се колебаех между 3 - 4 модела, а обикновено все нищо не си харесвам. #Crazy
Имаха и полички, бермуди, блузи, доста приятно изглеждащи и на сравнително прилични цени. Благодарна съм на приятелката, която ме прати там. Simple Smile

Някоя мама беше споменала, че си е купила чорапогащник за бременни, ако може да ме насочите къде продават такива, че днес поне на 10 места питах и нямаха.
Благодаря предварително!

# 563
Аз да питам някой може ли да ми помогне с разчитането на резултатите от изследванията ми?
Защото съм на преглед чак на 27 и май ще полудея дотогава  #Crazy
От целия лист разбрах само ,че съм В положителна група и за мое учудване хемоглобина ми е в норма  Rolling Eyes

# 564
  • София
ASITA5 бързо оздравяване мила! Дано бързо стабилизираш и да се прибереш в къщи!  Hug

iveeeta опасна си! Как все такива ги вършиш?!?!  Simple Smile Радвам се, че само дупето е пострадало и бебчо е добре! Да се пазиш повече, ей! Имам чувството, че си голяма "шматка" (в добрия смисъл)  Heart Eyes

Вяраа и liota благодаря за пожеланията! Ще докладвам утре   bouquet

# 565
  • София
момичета, цял ден имам главоболие. Вече не издържам. Мога ли да пия 1 нурофен??
пробвай първо с парацетамол. мойто док ги степенува така
1. парацетамол
2. спазмалгон (да, за глава не е грешка  Mr. Green)
3. аулин / нурофен
4. аналгин
от 3 и 4 следва да се вземат еднократно

ASITA5  Praynig Praynig Praynig бързо да оздравееш !  Hug

# 566
marisa_ , пийни Парацетамол, "Нурофен" по-добре недей!
Елица, и аз си имам дънки от същия магазин, но от предната бременност и пак струваха толкова - точно преди 3 години! Наистина има свежи неща там! Peace
ASITA5, дано престоят в болницата е максимално кратък! Praynig
Данчето, прегледай дали всичките са в референтните граници, а за подробности - нямаш ли познат лекар? Пийни профилактично чай с лимон! Hug

# 567
marisa, пий Парацетамол. Нурофена по добре недей да го взимаш, защото съдържа ибупрофен. На мен ибупрофена ми помага най-много при главоболие иначе, но сега го избягвам Peace
ASITA5, оправяй се бързо! Дано по скоро се прибереш у дома Hug
iveeeta, мале, как можа да паднеш бе жена? Пази се! Аз също имам едно леко приземяване по задник, защото тичам като луда по стълбите в къщата Crazy.
Вяраа, радвам се че си видяла happy happy baby  Grinning.

За мазилата, аз съм с това на Палмър'с. Миналия път се мазах и нямам нито една стрия, но незнам дали е от него или си ми е такава кожата.
За пазаруването- още не съм почнала. Чакам края на Октомври да ми кажат пола и ще започна с дрешките и с неща да декорирам стаята. Иначе големите неща, количка,столчета за кола, креватче,люлки,вани и всички там подобни си ги имам от баткото.
За килограмите - не бях качила нищо до скоро, но гледам че вече съм качила половин кг за една седмица. Добре, че свалих 10 кг преди да забременея, че сега стартирам 74кг Blush.
Започна много да ме боли седалищния нерв Sad . Същото беше и предния път и в 9 месец едва ходех и се обръщах нощем. Тази болка е ужасна, пронизва ме в средата на задника и върви надолу до коляното. Пфууу, мислех си че ще ми се размине...

# 568
Ужас, докато ми отговорите и изпих нурофена....Ама и без това друго нямах в момента. По принцип не ми се налага да пия. Но, за другия път ще знам. Благодаря!

# 569
А за килограмите съм вече +4...А първия път качих само 9кг. Ама сега като гледам....

Общи условия

Активация на акаунт