АПРИЛски мами се суетят – какви дрехи да облекат!!! - 7

• 27 483
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Работата няма да я бъде  Rolling Eyes Не ставам . ще почака до края на 3 тия месец  Mr. Green
Какви са тези люти чушки с които ми напълнихте главата -сега  трябва да търся да купувам. Аз я карах на палачинки уикенда, пуканки, смокини , прясн телешки пържолки на тиган мариновани с лимон и черен пипер - директно от фермичката, сирена , варени кестени и подобни глезотии. Затова сън + 2 кг вече. До сега съм чула само да не се ядат сурови меса (тук има едно - наричат го черен петър - прави се от сурова кайма с подправки - маже се на филия и се яде ) , рохки яйца не може и сурова риба - например на суши, алкохол и цигари. Друго не съм чула.
На + кг и аз се ядосвам. Сега търся яке за есенно дъждовен период. Не е задължително бременско, но .. трябва малко по голямко. Е готините са все или страшно скъпи, а намалените са все малки размери или мъжки или марки, които не харесвам. Гледах ги на www.globetrottre.de - поне не пропускат, като пише , че не пропускат!
Искренно се надявам да си смъкна кг. след раждането, че предния пт не успях - зарязах си старите любими дрешки, купих нови - сега и тях да зарежа  Sad
Стая за бебето - мъжа ми мъкна някакви мастори, хареса един , угваряха се нещо ...  newsm78  newsm78  newsm78 мъжка му работа .

Аз като гледам за какви цени на дрехи говорите - отворих сайта на есприт - ами там са такива http://www.esprit.de/?welt=women&downwelt=all%20products& … =jacken/cardigans
Да не говорим намалените колко са евтинки . цъка се на сейл и после женски и за майки  Wink

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 11:44 от Severina_

# 61
Привет и от мен!
Да ви се оплача малко... и на мен гаденето не ми минава, не понасям да пътувам, а ми се налага да пътувам до работата 60 км в едната посока! Направо ме убива! Чувстам постоянна умора и желание за сън, не знам дали ще ми мине въобще някога  Sick
Отгоре на всичко и сватба стягам - рокля, покани, подаръчета...
Чувстам се направо изтормозена! Чакам с нетърпение да мине цялото суетене, да излеза в болнични и да се порадвам малко на бременността си, обаче до края на февруари има време.... ooooh!
Целувки от мен!

# 62
Привет и от мен!
Да ви се оплача малко... и на мен гаденето не ми минава, не понасям да пътувам, а ми се налага да пътувам до работата 60 км в едната посока! Направо ме убива! Чувстам постоянна умора и желание за сън, не знам дали ще ми мине въобще някога  Sick
Отгоре на всичко и сватба стягам - рокля, покани, подаръчета...
Чувстам се направо изтормозена! Чакам с нетърпение да мине цялото суетене, да излеза в болнични и да се порадвам малко на бременността си, обаче до края на февруари има време.... ooooh!
Целувки от мен!

Много ти е натоварен графика  ooooh! Съвсем нормално да се чувстваш така  Hug Много успех с начинанията и си отделяй повече време за почивка .Използвай максимално близките ти за да си я усигуриш  bouquet

# 63
  • Düsseldorf
Здравейте, момичета,
не се притеснявайте, съвсем си е нормално да ни е още лошо..
Аз също вечер съм като пребита и едва стоя, лягам си ужасно рано, много ми се гади все още, и той най-вече привечер, напуск на всички писания за сутрешното гадене на бременните... Според една съседка това значело, че ще е момче...
Дари, хич не се шашкай, и аз предния пък бях много зле до началото на 4 месец, а се жених в средата му и на сватбата си бях пушка! 7-8 часа дивях и скачах за ужас на бабите, и нищичко ми нямаше!!! Simple Smile
А и аз само налитам на пикатно и люто...

# 64
Благодаря на всички за милите постове от вчера! Голяма подкрепа сте - и това си е!
Е - видях го!  newsm03  Толкова ясно се вижда, а е толкова малко... И се движи!! С ръчичките, с крачетата.. Не мога да опиша какво почувствах! Някакво удивление, вълна от чувство на обич - разтопих се... Но повечето от вас знаете вече как е!
Много съм щастлива, че всичко е наред (засега, дай Боже и за напред)и че го видях малкия ми син за първи път  Party
Целувам ви много!  Hug

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 12:14 от milli_vanilli

# 65
Благодаря на всички за милите постове от вчера! Голяма подкрепа си е тоя форум - и това си е!
Е - видях го!  newsm03  Толкова ясно се вижда, а е толкова малко... И се движи!! Не мога да опиша какво почувствах! Някакво удивление, вълна от чувство на обич - разтопих се... Но повечето от вас знаете вече как е!
Много съм щастлива, че всичко е наред и че го видях малкия ми син за първи път  Party
Целувам ви много!  Hug

Син?
Сериозно?
Миличка много се радвам за теб!!! Наистина усещането е уникално и неповторимо.
Целувам те и те прегръщам!!! newsm51

# 66
Благодаря на всички за милите постове от вчера! Голяма подкрепа си е тоя форум - и това си е!
Е - видях го!  newsm03  Толкова ясно се вижда, а е толкова малко... И се движи!! Не мога да опиша какво почувствах! Някакво удивление, вълна от чувство на обич - разтопих се... Но повечето от вас знаете вече как е!
Много съм щастлива, че всичко е наред и че го видях малкия ми син за първи път  Party
Целувам ви много!  Hug

Браво и ЧЕСТИТО    bouquet
Много е забавно нали  hahaha Леко бременеене и да споделяш всичко  Praynig

zarche дънките са по 170лв. За мен е много ,ама мини да видиш все пак  Whistling

# 67
Ивета, честита годишнина! Дълъг и щастлив семеен живот ти пожелавам!

За пикантните храни съм чувала, че трябва да се ограничат защото възпаляват хемороидите, които и без това са по-податливи на кървене по време на бременността. Дано да нямате и да не ви се появяват. Мен ужасно ме беше страх да не се сдобия, защото имам близка със страхотни проблеми и внимавах какво ям, да нямам запек и т.н. и успах да се опазя.

Има ли мама, която ще посещава лекциите в Бейби МОЛ-а или в ЦУМ? На мен ми е мерак да отида, ама нещо не се организирам. Ако обаче и друг ходи, ще имам по-голям стимул и ще се запиша. За да ви зарибя, ще напиша, че при предишната бременност събрах 5-6 шишета, поне 10 биберона, контейнерчета за кърма, козметика на Мустела и СебаМед, така че някои майки дори не купуваха после шишета и биберони.

# 68
  • Варна
Здравейте, момичета!
И аз се чувствам като всички вас /или по-голямата част/. Не мога да дишам, че не знам на каква миризма ще попадна. Зарязала съм си тотално домакинството и съм оставила всичко на мъжа ми. Той се грижи за по-голямото ни дете, готви, мие чинии, а ходи и на работа. Добре, че е човек на място, та не ми вдига гири за всичко това.
Може би сте го коментирали вече, но да кажа с надежда да помогна на някоя от вас. Казаха ми, че лимон изстискан във вода много помага, на мен ми действа...., донякъде...., не винаги....
С нетърпение чакам да премине тази фаза, защото вече съм на изчезване - отслабнах с 10 кг.

# 69
Ивета, честита годишнина! Дълъг и щастлив семеен живот ти пожелавам!
Има ли мама, която ще посещава лекциите в Бейби МОЛ-а или в ЦУМ? На мен ми е мерак да отида, ама нещо не се организирам. Ако обаче и друг ходи, ще имам по-голям стимул и ще се запиша. За да ви зарибя, ще напиша, че при предишната бременност събрах 5-6 шишета, поне 10 биберона, контейнерчета за кърма, козметика на Мустела и СебаМед, така че някои майки дори не купуваха после шишета и биберони.

Кога и по кое време ?

Видях видях  ooooh! На работа съм и немога да мръдна да му се невиди  #Cussing out

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 12:23 от Excellent

# 70
  • Варна
 iveeeta честита годишнина Simple Smile)) пожелавам ти много щастие и на пролет с момиченце както желаеш и ти самата.
За пикантните храни на мен също ми казаха да забравя за тях и да отбягвам всякакви дразнещи червата храни. И аз от време на време имам леки не бих казала болки ами като побутвания отвътре на корема явноо е нормално, но по обяд толкова многооо ми се спи не мога да ви опиша, но нямам никаква възможност да си полягвам за съжаление, затова вечер в 8 вече съм заспала Simple Smile)
Пожелавам ви успешна седмица многоо положителни емоции Simple Smile))  Hug  bouquet

# 71
Емили - не е ли възможно да ти е така лошо защото си отслабнала толкова? Аз доколкото знам за да не ти се гади от ядене не трябва оставаш гладна . Т.е трябва непрестанно по нещичко да похапваш . вода с лимон е ОК, лимонови резенчета с мед и захар, кисели ябълки, сушени кайсии, фурми, парченце солено сирене ... избери си храни от които не ти се гади и си похапвай по малко през целия ден  Hug
честито на Мили - Ванили за преживяването. Нашето пък не мръдна. Само си лежеше  Wink

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 12:47 от Severina_

# 72
Марги, кога /като дати и часове/ са лекциите? На мен ми е в центъра работата, бих мога да идвам, ама първо да кажа на работа, че съм бременна.  Laughing
На списание 9 месеца ли са?
Мойто ужилено пръстче взе да спада и май ще се оправи.
Поздрави и целувки!  Hug

# 73
  • София
Здравейте момичета!
Не съм писала от много време, но си ви чета редовно! 

Да се похваля - днес и аз бях на преглед. Видяхме малкото човече, подскачаше много смешно - като жабче.  Simple Smile Страхотна картинка! Не знам дали ще забравя някога тези първи срещи с малкия човек! Най-накрая ме записаха за ЖК и ми дадоха един куп бележки за кръвни изследвания Sad В сряда ще е тежкия ден с точенето на кръв - дано издържа, че на мен ми става лошо от такива процедури... 

milli_vanilli   - честито сърчице! Ти си голям герой да издържиш толкова време без да си чула сърцето. Аз така се бях наплашила от лошите новини тук, че не кротнах докато не чухме сърцето. Горката ми гинеложка - голямо мрънкане и пазарене беше от моя страна!  Simple Smile

Относно храната - аз налитам само на салати и плодове. Може би затова още не съм качила кг и си стоя на старите. Дано не се предам накрая!

Успешна седмица на всички мами!  Hug

# 74
Здравейте и от мен. 4етя ви от самото на4ало, но 4ак сега реших да се присъединя в темата. Терминът ми е 10.04 и това ми е 4-то детенце. Имам 2 мом4ета и една госпожица. На 28 години съм  Embarassed .
И на мен ми е ужасно лошо, гади ми се постоянно, повръщам по няколко пъти дневно, но много се надявам скоро да ми мине. С първата бременност беше кошмар, бях така до края, направо не искам да си спомням. С втората (с дъщеря ми) нямах изобщо подобни симптоми. С третата бременност имах леко гадене, но беше за кратко. В на4алото нямах симптоми при третата бременност, дори малко късно разбрах, 4е съм бременна, защото бях със спирала  Shocked  Grinning.
Аз засега няма да купувам дрехи за бременни, все още вси4ко ми става, но за по-нанатък, ще видим. Дано и тази бременност не ка4а много, с първата ка4их само 8 кг, с втората 7, но дъщеря ми е седма4е, а с третата около 11. Пове4е от 67 - 68кг не съм стигала за раждане, но аз си спортувах умерено по време на вси4ки бременности. Сега се надявам да спре да ми е лошо скоро и пак да запо4на с гимнастиката и велото.
Моми4ета, тези от вас, които ходите на работа и ви е лошо, как се справяте? На мен ми е адски трудно и макар 4е не съм по цял ден, пак едва издържам. Аз работя предимно с клиенти и понякога ми е толкова неудобно, но ми се слу4ва на няколко пъти да оставя клиент за малко и да прибягам до банята  Sick . Днес ще отида до хомеопати4ната аптека и ще взема капки Вомитусхил, пък да видим, дали ще помогнат.
В сряда съм на 4д ехограф, надявам се вси4ко да е наред.
За пола - нямам много претенции, имам си от всяко  Mr. Green , но като 4е ли ми се иска пове4ко да е моми4енце.
За стриите - първата бременност се мазах, нямам стрии, останалите бременности не се мазах и пак нямам никакви стрии, така 4е вси4ко е до кожа, но и до килограмите. Ако се ка4ат прекалено много кг, има риск да се появят стрии, дори и кожата да е много еласти4на. Сега не съм решила, дали ще се мажа с нещо.
Стана много дълго, дано не съм досадила  Hug
Меган, радвам се да те видя тук   bouquet . И аз ходя при Пантева и съм много доволна.
лек ден на вси4ки

Общи условия

Активация на акаунт