АПРИЛски мами се суетят – какви дрехи да облекат!!! - 7

• 27 487
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • Düsseldorf
danisport : Уникално е, че си имаме и мамче с три дечица, готова за четвърто!!! Изключително драго ми стана като ти прочетох поста, особено като не намерих и капчица съмнение относно това, искаш ли, готовили сте за още едно детенце или каквито и да било подобни мисли!  Hug
Наистина рядко се случва в днешно време човек да се реши да си има толкова голямо семейство, но пък няма по-прекрасно нещо от пълна къща! Винаги съм разправяла, че искам да имам 5 деца и всички ми се смееха...  Сега вече и аз не си вярвам, че годините напреднаха, но много се радвам на мами като теб!   bouquet
Лека бременност от тук натам и здраво бебче напролет! Ще си имаш и доста помощници.. Simple Smile

# 76
Ето и нещо интересно от мен !
Може да видите своето жабче с всяка една нарастваща седмица  preggo newsm32 coolcool

http://www.worldnn.com/serv/Document?Action=show&DocID=2131415396

# 77
  • София
Margy за лекциите в ЦУМ и аз бих дошла, работя относително близо. Само кажи кога   bouquet
За лютото - аз си хапвам люти чушки тези дни и нямам проблем, въпреки че от предното раждане се сдобих с хемороиди  Laughing

# 78
Margy  и на мен ми се ходи на някоя от тези лекции, така че да оформяме агитката Simple Smile Може ли някой да ми припомни сайта с програмата на сп. 9 месеца?
Здравей Даниспорт Simple Smile И аз се раздвам много на такива мами и все се чудя каква кола трябва да имаш, за да се возите цялото семейство  Crazy Hug Това в кръга на шегата Simple Smile)
Какво става със срещата, да фиксираме някъде края на седмицата удобно ли звучи?

# 79
  • последна надежда
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=5 това е сайта на сп. 9 месеца с програмата на лекциите.
И аз бих ходила на лекциите. Но ще изчакам да видя програмата за октомври и тогава ще реша.

Dari_2009 Бързо оправяне мила. Трябва ти почивка и ще си като нова.

Emmilly Аз бях отслабнала с 7кг. От една седмица почвам да качвам малко по малко. Много ми помага хапването на често по малко и на немиризливи храни. Ям готвените ястия студени. Хапвам често 4-5пъти. За повръщането взимам Деган - хапчета или инжекция и овладявам повръщането, остава само гаденето.

# 80
  • София
Здравейте и от мен. 4етя ви от самото на4ало, но 4ак сега реших да се присъединя в темата. Терминът ми е 10.04 и това ми е 4-то детенце. Имам 2 мом4ета и една госпожица. На 28 години съм  Embarassed .
Дани, евалла  newsm20
Вече се изнервих с часовете за д-р Марков. Звъня за 5-ти пъти сигурно. Първо имаха часове до 15-ти реално до 13.11, защото 15.11 е неделя. Днес искам час за седмиците между 16.11 и 27.11 ами то имахме за 16.11 ама вече свършиха (последно съм звъняла в петък сл. обяд), можем да предложим за 13.11 обяснявам наново, ме трябва да отида между .... и ...., ами зесега няма часове за от 17.11 натам - още не сме ги пуснали.  След 3 дни като се обадя пак сигурно пак ще бъдат запълнени. Ще направя още 1 опит и ако пак не успея, ще си ходя при д-р Димитрова и няма да се интересувам кой с кого работи и кой при кого ме праща  Close. Нямам нищо против да си правят услуги д-рите, ама са се навързали като синджир марка. Егати тъпотията колко нерви за записване на 1 час .... ядосах се .

# 81
Мерси Ивеета. Честита ви годишнина! Да сте живи и здрави и мнооого години да се обичате Simple Smile И разбира се, април - най-сладкото и здраво допълнение на семейството!

# 82
  • София
Здравейте априлки и априлчета! Много готино заглавие на новата темичка! И аз цоп в нея. Hug

Дрешките на Нивена са много хубави наистина. Аз вчера бях в Малкия ЦУМ на Пиротска да видя дрехите за бременни и се ужасих-въобще не ми харесаха. Гледах специално дънките-такова нещо не е за обличане. Очкавах да са по-хубави.

И мен корема ме сърби вече, време е за мазане, че аз още не съм почнала. Embarassed

По отношение гаданията за пола на бебето- предишната бременност хич не се харесвах, имах някакъв ситен обрив по лицето, косата ми не се поддаваше на нищо, чувствах се огромна, абе с една дума-не се харесвах хич и имам момиче. Засега изглеждам прилично, нямам ги тези проблеми, но незнам ще чакаме да видим какво ще е сега.

Katy Charles, съчувствам ти, но и аз мисля, че не е лошо да отидеш на лекар. Иначе съм сигурна, че бебчето ще е много сладко.
bibi, мента, липа също може. Оздравявайте бързо!

Ау, това за чушките дано не е вярно, че и аз много им налитам. Те не са много люти, а киселички. Засега не ми дразнят стомаха, но ще ги намаля...

На мамите, на които още им е лошо им пожелавам вече да им минава и да се наслаждават на бременността си.

Добре дошла на danisport и лека бременност! Поздравления за смелостта да родиш и отгледаш толкова деца! На мен единствено тези капки ми помогнаха да спра да повръщам. Дано и при теб помогнат.

Аз днес съм на ранната ФМ- стискайте палци момичета, после ще се отчета! Praynig

# 83
Здравейте, много пишете, не мога да ви смогна Sad
Магазин за бременни има в Младост 1, до пазара Simple Smile В новопостроения блок... 74а май се водеше  Thinking На последната спирка на метрото се пада... Магазина е в нещо като приземен етаж, води се магазин за бременни и големи... аз като съм ходила имаше симпатични дрешки на прилични цени... най-скъпите дънки, които съм виждала бяха около 50-60 лв., има и много поли - дънкови и от памучни, не знам дали има нова колекция... продавачката е възрастна жена и е много приятна...от там са ми май всички бременни дрехи Simple Smile ако някой го интересува, ще обясня по-разбираемо къде точно се намира магазина Simple Smile
Дани добре дошла и наистина поклон пред теб! Рядко се срещат толкова смели жени... аз да си призная се страхувам Sad  Embarassed

# 84
Моми4ета, благодаря за посрещането  Hug .
Алекс, не съм се 4чудила, дали съм готова за 4-то дете, защото си беше желано. Вярно е, 4е като разбрах, 4е е станало и малко се паникьосах, но не, дали ще се справя, а как ще реагират близките ми, децата и т.н. Трите ми деца са от първи брак и много се притеснявах как ще реагира най-ве4е големият ми син. Той трудно преживя развода, но мисля, 4е ве4е свиква с мисълта за новото бебе. По-малките много се вълнуват и нямат търпение да дойде пролетта.
В интерес на истината още ме спохождат разни мисли, дали вси4ко ще е наред, защото опариш ли се един път, след това трудно се решаваш на подобна стъпка отново. Но доста хора ме познават от форума и могат да потвърдят какъв ве4ен оптимист съм. Вярвам, 4е този път вси4ко ще е наред. Но гаранции няма никога. 3 деца родих от бившия ми мъж и въпреки това стигнахме до развод. Ужасно е и на никого не го пожелавам. Важното е, 4е децата ми са здрави и много послушни и слън4еви, имам страхотен 4овек до себе си, когото обожавам, имам собствен бизнес, добре сме, не мога да се  опла4а и да искам пове4е. Сега се надявам да можем да си купим место за строеж на къща. В момента сме в къща, но под наем.
Ели, за колата не е майтап. Преди 3 месеца купих Хонда Стрийм, 6+1, води се миниван и само това е решението според мен за едно голямо семейство.
Вяра, то4но тази коли4ка и на мен много ми харесва. Аз съм сменила 9 коли4ки и съм ползвала модел на 4ико и бях много доволна. Куини също ми беше любима, но е доста по-тежка. Та, сега се 4удя между Куини Спийди и 4ико 4 или 4ико трио фор ме. Ще го измисля, имаме време.
Биби, нормално е да си се изнервила от това положение с 4асовете. Аз затова се записах при Сигридов, при Марков съм ходила преди, но ве4е стана направо недостъпен този 4овек.
Ме4опух, гледам те на аватара и си ми толковаааа позната от някъде, но не мога да се сетя откъде. Дали не се познаваме?

# 85
danisport, добре дошла! Браво за решението и смелостта за 4-то дететнце!  Hug
Excellent, много интересн линк за бебето по седмици! Благодаря!   bouquet

# 86
Ивета - честито!
Даниспорт - при развода най-тежко май си е за децата. Те май никога не успяват да разберат - защо. Майка ми се е развела с 3 деца на 5,3 и 1 годинка и въпреки, че всичко е наред и всички се изучихме и пр. ... още не ми го побира главата - как са ги Мислили тези и защо в крайна сметка ??? не е да обвинявам някого от моите родители, но доста безумна постъпка ми се вижда  - 3 деца и изведнъж  ... някой го хващат нервите или егоизма или и аз не знам какво. Тук сега искам да уточня, че не разбирам мойте си родители - твоята история не знам.  Wink

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 16:41 от Severina_

# 87
Добър ден милички!

danisport, добре дошла при нас! Hug Браво на теб!!! Много обичам такива хора, оптимисти, защото аз самата съм такава Peace .Относно броя на децата, аз съм в САЩ от 9 години и съм забелязала,че тук повечето семейства са с минимум 2 деца. Най-често са 3. Естествено мини вановете са страшно популярни. Хонда Одисей и Тойота Сиена са на всеки километър  Simple Smile

wave, mili_vanili, много се радвам за вас,че сте видяли мъничетата и всичко е наред Simple Smile

bibi, дано успееш да си запишеш час. Не им се ядосвай. На мен ми даваха зор да избера педиатър за бебето Shocked. Звънях на 20 места и никой не приема нови пациенти. Баси! Най-накрая, когато се бях отказала вече, успях да намеря някакъв. Ужасна им е системата тук  Close

Аз също много обичам люто и си хапвам. Ако ми стане нещо - ще спра, но засега съм си екстра.

С боядисването мисля да започвам след като разбера пола. Вчера си чистих гаража и намерих всички бебешки неща от сина ми. Като гледам, имам абсолютно всичко за бебето, само дрехи ще ми трябват ако е момиче   Grinning

Приятен ден от мен  Hug

# 88
Като ви гледкам линииките май дани спорт и тини мини по едно и също време са правили бебоци  Peace Rolling Eyes
А аз със Уини дъ пух и ивета Mr. Green

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 16:29 от Excellent

# 89
  • последна надежда
Bibi, благодаря че ме подсети. Записах си час при Марков в 20г.с. Това ми е втори или трети опит и накрая успях да се сдобия с час.

Ние правим по-голяма детска стая за да е подходяща за две деца. Цвета е зелен - ще е подходящ за момче и момиче.

Люти чушки аз си хапвам без страх. Първата бременност пак си хапвах. Не ми пречат на стомаха или на нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт