АПРИЛски мами се суетят – какви дрехи да облекат!!! - 7

• 27 509
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, милички!
Първо да честитя годишнината на Иветка, да й пожелая много любов и семейно щастие   bouquet
Да ви се похваля днес ходих при д-р Папукчиев. Видях бебо. Доки каза, че бил гимнастик. Мърдаше се. Бях на 7-то небе. Имаме си снимки.
Милички, на вас предписаха ли ви Спаскуприл и за какво се пие. Толкова бях притеснена, че дори не попитах кога ми е термина, камо ли да запомня хапчетата

# 91
Здравейте мацки Simple Smile
И аз се присъединявам към феновете на лютото и по време на бременност и по принцип,но и аз си имам хемороиди от предишната бременност и затова внимавам.А и много хапвам,когато има лютичко  Laughing
qnikzp споко мила  Peace В нета пише,че е хомеопатичен продукт,предотвратяващ мускулни спазми,крампи и т.н.Радвам се,че най-накрая видяхте бебчето
danisport интересна съдба  Simple Smile Не мога да повярвам чак.  Hug Поздравления за смелостта и силата.
milli_vanilli поздравления  Hug Чак мен ме зареди със щастие  Hug Ама пола ви го казаха или ти просто си усещаш,че ще е момче  Rolling Eyes

# 92
  • София
qnikzp - Честита 1-ва среща с бебо!  Simple Smile Тъкмо се чудих какво става с теб и къде се загуби...

WinnieThePooh - това с педиатъра ме разби! Напомня ми за яслите и детските градини в БГ - записват се децата още като пеленачета и пак няма гаранция  Crossing Arms Явно при вас педиатрите са кът... но какво ако не запишеш отсега - щом нямаш педиатър нямаш право на изследвания и бебе ли? Може малко да съм крайна, но много се дразня на такива неща!  Twisted Evil

danisport Добре дошла при нас bouquet Много се радвам на такива мацки като теб - с 3 и повече деца.  Simple Smile

Момичета, моята гинеколожка днес категорично ми забрани да се боядисвам пък било то и с безамонячна боя  Sad А аз така чаках да дойде 4-я месец и да се "разкрася"... Вие говорили сте с вашите гинеколози на тая тема и как реагират те? Знам, че скоро обсъждахме темата, но беше по-скоро наше виждане, а не на специалистите. Интересно ми е дали и другите специалисти са толкова крайни  Thinking

# 93
wave според мен няма за какво да се тревожиш .Аз не съм чула досега на някой да е навредило .Чувала съм само ,че има варянт боята да не те хване .Лично аз вчера си се боядисах и се чувствам прекрасно сега .А и едната ми приятелка е фризиорка и си се боядисваше по пвреме на бременността.Ами как ще изглеждаш в края на бременността попита ли доко ? Същност на него кво му пука за самочувствието ти Thinking Аз лично работя във офис където всекидневно се срещам с чужденци и е ъпсурд да си позволя да изглеждам с прокарали корени  ooooh!

Мамчета,
Аз да питам нещо малко по така  newsm47 От няколко дена започнах много да   тръткам  Flushed Flushed Има ли и други с моята диагноза пърдяща възглавница ?  hahaha Joy
И дали е от някаква храна или си е от бебо?

А замалко да забравя  ooooh! newsm78  Разгледайте тук има доста интересни неща
http://bg-look.com/jeni-tuniki

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 17:24 от Excellent

# 94
Здравейте, милички!
Първо да честитя годишнината на Иветка, да й пожелая много любов и семейно щастие   bouquet
Да ви се похваля днес ходих при д-р Папукчиев. Видях бебо. Доки каза, че бил гимнастик. Мърдаше се. Бях на 7-то небе. Имаме си снимки.
Милички, на вас предписаха ли ви Спаскуприл и за какво се пие. Толкова бях притеснена, че дори не попитах кога ми е термина, камо ли да запомня хапчетата
Честито qnikzp Simple Smile И на мен Папукчиев ми го изписа и е вместо Нош па. Каза да го вземам 1-3 на ден при нужда.

# 95
Здравейте момичета!
Дани добре дошла и поздрави и от мен! Hug
Момичета за курсовете за бременни на сп. 9 месеца съм чувала, че специално за кърменето, често дават противоречива и невярна информация, но вие ще кажете дали е вярно! Rolling Eyes
Excellent, и аз имам подобни проблеми(имам позиви за уригване много по-често от преди Embarassed), аз поне си мисля, че е свързано с бремеността.

# 96
     Мили Ванили ,честито ти май си първата из между нас,която научава пола.
  Даниспорт,мила ти наистина ми събра очите.Моите най-искренни поздравления.
  За училището на 9месеца и аз съм ЗА,само да се разберем трябва.Според мен ще е много яко да ходим,така и ще се опознаем още по-добре.
  Сега,отивам на първата родителска среща за тази година,да видим с какво ще ни изсуровакат. Whistling 

# 97
Excellent, по отношение на пръцкането не си сама, аз и тук се проявявам подобаващо особено във вечерните часове...чудесно разсмивам мъжа си  Wink От бременността е, определено. То е нормално да си имаме газове по принцип, но от бременността се засилиха.

Днес като минах при докито за бележка, ми каза между другото, че трябва да наблягам много на кисело/прясно мляко, сирене. Настъпва периода човечето да си изгражда костите, та калция изцяло ще го набавя от мен, та за компенсация, повече калции. Може да го знаете, но все пак да споделя. И един преглед по някое време при зъболекаря ще е добре...да не се окажа с половината зъби в устата  tooth

# 98
Здравейте бъдещи майчета,

Аз съм от ноемврийските мами. По мои изчисления би трябвало да сте на вълна ранна ФМ, бих искала да предложа на някоя от вас час във Фемина при д-р Димитрова за 30.09.2009г.
Моля напишете ЛС, ако някоя от вас би желала да вземе часът.

Леко бременеене от мен!  Hug

# 99
Здравеите,мам4ета   Hug Аз не бях влизала от в4ера по обяд  и гледам коолко много сте изписали  Hug
ДАНИ,добре дошла!Поздравления и от мен Simple Smile
ИВетка,4естита годишнина и от мен!
Много е хубаво,когато видиш беб4о на видеозона,нали ?  Hug Става ти едно мили4ко Simple Smile
Аз днес си занесох урината,пак ми се струваше леко мътна,но тя сутришната маи си е все така,защото после не ми е такава...Не знам,дано резултатите да са добр,4е ми е притеснено..  Praynig
А ина4е скоро ще ходя да обсъждаме серклажа,които ми предстои!Надявам се вси4ко да е наред!
 И на мен все още на моменти ми е лошо,особенно като пътуваме с колата,повръщам си по малко също,ама ве4е е малко по-добре.  
Това е засега от мен , целувки

# 100
Северина, нормално е да се 4удиш на подобна ситуация, всеки се изумява като разбере, 4е съм се развела с три деца. Няма да разказвам историята си тук, дълга е и не особено приятна, но ако можех да търпя, нямаше да предприема подобна стъпка. Много по-лесно ми беше, когато не мислих ще работя ли, няма ли да работя, имаше кой да се грижи за толкова неща, имах финансово спокойствие, възможности, скъпи коли и т.н.  Но обстановката в къщи стана нетърпима в един момент и мисля, 4е децата щяха да страдат пове4е, ако трябваше да търпят разправиите ни. В момента ми е 10 пъти по-трудно, трябва да се оправям с толкова неща, толкова много отговорности, трябва да издържам на вси4ките разходи, а те са много покрай толкова де4урлига. Баща им не ми помага кой знае колко, 300 - 350 лв месе4но за 3-мата и да им купи нещо от време на време, не е кой знае какво.  Изнесох се от вкъщи само с ли4ния ми багаж и този на децата, без по4ти никакви пари, само с една кредитна карта, с която се оправях в на4алото. Добре, 4е имам работата, та бързо се съвзех. Отидох в една приятелка за 3 седмици, докато събера пари и успея да си взема жилище. Намерих хубав апартамент срещу парка Заимов, а след няколко месеца се пренесохме в къща, пак в центъра. Нямаше кой да ми помогне с каквото и да било, всеки само гледаше отстрани и се 4удиха, дали ще се справя.  Както и да е, не искам да ви занимавам с тези работи, а и са прекалено ли4ни, но факт е, 4е не съжалявам за нищо и вярвам, 4е децата ми няма да ме съдят или обвиняват един ден.
Wave, за боядисването - аз се мацам с безамоня4на боя и с предишните бременности слагах такава. Не мисля да спирам.
Иветка, 4естита годишнина  bouquet .

# 101
danisport, добре дошла! Шапка ти свалям на смелостта и оптимизма!  newsm20
Толкова много сте изписали пак, че вече се обърках... Embarassed
 iveeta, честита годишнина!  newsm51
Аз се чудя дали аз не съм нормална или цените на 'бременните' дрехи са ненормално високи? Не ми се дават тплкова пари за нещо, което ще носч максимум 1/2 година... newsm78
 Hug и лека вечер от мен!

# 102
ZAR4E,Абсолютно си права!!!! И на мен ми се струват доста скъпи,мисля 4е малко преиграват с цените производителите на тези "бременни"дрехи или дистрибуторите всъщност Simple Smile))но затова пък ве4е магазини колкото искаш и винаги можеш да си намериш нещо подходящо (туники,панталони с широк ластик,гащеризони,сукмани и т.н...)от нормален магазин..
Тук в Англия има много магазини за бременни ,които също са малко по скъпи,но не 4ак на такива безумни цени като тези в Бг.Засега мисля да си търся просто по-широ4ки и свободни,пък ще видим за по нататък Simple SmileМоже би наи- трудно е наистина с панталоните и наи-ве4е с дънките,но..ще видим за в бъдеще какво ще ми хрумне  Thinking

# 103
Здравейте,мамчета!

Не съм чела днес,само набързо да се похваля че днес и аз бях на преглед и този път  чух сърчицето на бебчето,доктора каза че всичко е наред  newsm44 .Имам си и снимки.Цял ден бях с ухилена физиономия.

Сега ще чета.

# 104
Ивета честита годишнина!  bouquet
Момичета аз и предния път си мислех че са много скъпи пустите дрехи и сега няма да купувам,като си имам шивачи подръка,ще се оправим пак.

Общи условия

Активация на акаунт