Раждане с епидурална упойка и анестезиолог

• 1 369
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте момичета,

Тъй като по известни причини се отказах да раждам в болницата, където ми наблюдават бременността, сега ми предстои да избера къде в София да родя. До момента съм се насочила към Шейново, като имам препоръки от познати за лекари от които са доволни. Въпросът е , че искам да родя с епидурална упойка, но чета ,че много зависи от анестезиолога как и кога ще я сложи. До колкото успях да събера мнения, в Шейново анестезиолозите не са много старателни и често се налага бебето да се вади с форцепс или вакуум. Кажете ми, моля ви дали мога заедно с екипа да избера и анестезиолога, и ако да препоръчайте ми екип (може и да не е в Шейново), от който сте доволни при раждане с такава упойка.

# 1
Аз раждах в Шейново с епидурална упойка, но анестизиолог не мога да ти препоръчам, само ще ти дам кураж  Peace Упойката ми сложи анестезиологът, който беше на смяна, дори не знам името му.  Дозира ми я добре, усещах напъни, но нямаше болка. Бебето се роди нормално, не са го вадили с форцепс или вакуум.

# 2
родих преди 8 дни в Окръжна при д-рЖекова анастезиолога й е д-р Генов-вълшебник преди да ми бие упойката щях да умра от болки после всичко изчезна родих нормално живо и здраво бебче-4950гр,наистина анастезиолога е много важен-предишния ден при друг анастезиолог раждаха 2 момичета и не беше дозирал правилно упойката-квичаха като прасета

Общи условия

Активация на акаунт