Зимни якета на Марикита-доволни ли сте?

• 9 236
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Да, определено си струва да купиш зимно яке на тази фирма.
това е с 1 размер по-малък, а това ще може да го носи и тази зима. Не са мръднали и 2-те, само пуховете перях на ръка.

# 31
  • Варна
Къде ги има във Варна
В м-ни "Orchestra"

# 32
Да ви се похваля, след прекрасните отзиви на вас мами, купих страхотно дълго яке за моето моничинце, от Марикита в Младост Сити пойнт. Не мисля , че са оголемени, просто моделите са по-свободни, което е за предпочетане за деца.

# 33
И аз съм доволна от якетата! Има едно магазинче в уличката до супермаркет "Дар" /кв. "Г. Делчев "/ - май "Алекс" се казваше. Та там е нещо като аутлет и има доста неща от "Марикита" - миналата зима от там купих яке за малкия ми син и имаше доста изгодни неща.

# 34
Взех есенно и зимно яке за сина ми.

Страхотни са и двете.
Поръчах ги онлайн от http://www.smenzamen.com

# 35
  • Пловдив
Mamma, ей на това бежовото се скапаха велурените елементи, както писах вече. Не е нещо драматично, но пък е дразнещо.

Последна редакция: пн, 05 окт 2009, 14:22 от jul

# 36
Жалко... а е толкова хубаво якето.
По принцип съм много доволна от марката и редовно купувам и на сина ми, и на дъщеря ми такива дрешки и досега няма нещо, от което да съм недоволна - да са избелели цветове, да се е свило, разпуснало или обезформило.
Ще видим нашето яке колко време ще изкара.

# 37
здравейте,имам якета  на марикита  и на двете деца на малката даже в сушилната го пускам и излиза като ново.Сина ми го носи 2 години не е мръднало нито избеляло ,неговото е кафяво,а и аз съм им фен и постоянно пазарувам от там.....Само  съм недоволна от едно купих едни обувки за дъщеря ми които струваха 76ле,по късно случайно ги намерих на пазара ни в магазинче з 46лв и това много ме ядоса....Да се върнем обаче на якетата,на малката е слонова кост цвят и го пера в пералня ,после както казах в сушилня и е като чисто ново,има само бродирана една пчеличка от която излезе конец,но не е фатално. Wink

# 38
След толкова хубави отзиви и ние днес се обзаведохме с грейка от Сити Пойнт в Младост

И според мен са уголемени и то доста, дано бебо да порасне докато дойде истинската зима Simple Smile

# 39
  • Варна
Къде се намира този магазин "Orchestra" във Варна или къде ги предлагат тези якета?

Общи условия

Активация на акаунт