Зимни якета на Марикита-доволни ли сте?

• 9 229
  • 39
  •   1
Отговори
Харесах си яке и грейка за момиче от тази фирма,но ми се иска повече инфо.,дали са качествени,как са след като се изперат, цветовоте трайни ли са?

# 1
  • Бургас
Здравей!На двете си момченца купих якета от там миналата зима.Качеството е отлично,цветовете не са избелели,доволна съм!

# 2
Благодаря за бързия отговор  bouquet, на мен ми харесват защото изглеждат много топлички

# 3
  • Бургас
Къде ги има тези якета в Бургас Hug

# 4
  • София
Много съм доволна - дебело, топло, прекрасно,измислено до последният детайл, нищо не му стана от пранетата(а то е мръсно бяло на цвят, така че не бяха малко на брой Wink).
Имам една забележка, машинката на ципа,  се счупи...беше пластмасова. смених я с друга(не самият цип, а само подвижната част)....но всъщност  такова нещо би могло да се случи с всеки пластмасов цип предполагам, така че не го пиша дефект точно на фирмата и якето.

# 5
  • сред маслини и портокалов цвят
Миналата зима му взех яке от сайта. Много съм доволна, не е мръднало.
Сега пак му купих от там, изглежда качествено.

# 6
  • Там някъде......
Може ли сайта им за да ги разгледам ? newsm78

# 7
# 8
  • София
Записче.
Имаме доста дрешки на Марикита и съм фен на марката.Качествени и красиви са дрешките.Яке не съм купувала,но съм харесала сега шапките и шаловете.

# 9
Взимала съм космонавт от сайта. Много съм доволна и от качество и от модела.

# 10
  • Бургас
Къде ги има тези якета в Бургас Hug

Магазина на "Марикита" се намира на ул."Кирил и Методий" 39.....това е ъгъла на "Кирил и Методий" с "Оборище"......точно преди бившата Немска болница. Сети ли се?

# 11
  • Sofia
"Маркита" и "Бенетон" са единствените две марки детски дрехи, които купувам от България. Нещата им са качествени, нямам нищо, което да се е "скапало", преди да е умаляло на дъщеря ми  Peace

# 12
  • Varna
Къде ги има във Варна

# 13
...
Имаме доста дрешки на Марикита и съм фен на марката.Качествени и красиви са дрешките.Яке не съм купувала,но съм харесала сега шапките и шаловете.

Подкрепям.Качеството е много добро и наистина е помислено до най-малкия детайл.

# 14
  • Пловдив
Всичко им е хубаво, не само якетата. Единственото нещо, което се скапа преждевременно - едно яке на сина ми с велурени елементи. Всъщност не якето, а велурените елементи се скапаха.
Имат голям "марж" за носене. Кройките им са такива, а и моделите са я с ластици, я с копчета, които се отпускат/намалят.
Също да вметна, че дрешките им са доста уголемени.

Общи условия

Активация на акаунт