Къде в Бургас - 20

• 74 096
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Аз пък се интересувам от новосформираща се група по народни танци за възрастни. Където и да е. Миналата година играех в Аякс и сега ми липсва.

Защо не продължиш там?

# 481
  • DE
Миленика, защото са много напреднали, а аз доста време нямах възможност да ходя.

# 482
  • Бургас
Миленика, защото са много напреднали, а аз доста време нямах възможност да ходя.

Лили, ли Ви беше ръководител на групата?

# 483
  • По света и У нас
Миленика - сега ако си признаеш и в коя група си  Joy ... само да не се окажем в една и съща  Mr. Green

mimoza^^ - в случай, че Лили ти е била ръководител и ти е допаднала ... има новосформирана група за 1во ниво от началото на Октомври  Peace Заниманията са събота и неделя, след 17 ч. в салона на у-ще Яворов, училището залепено за Руската гимназия  Peace, в случай че мястото или часовете не те устройват може да провериш в:
- Танцовата Академия в Славейков
- Танцово студио "Дюн"
- в сградата на СМК
- по назад бях дала линк и за у-ще Иван Вазов
- а също така и в ОУ "Антон Страшимиров"
- Фолклорен клуб "Чанове"
- както и един нов клуб в Славейков
- в М.Р. също има  Peace
Информация за част от клубовете, както и контакти може да откриеш тук :
http://www.horo.bg/index.php?menunode=72&show=mlist

# 484
Момичета,къде стесняват златни пръстени изгодно?

# 485
  • Бургас
Миленика - сега ако си признаеш и в коя група си  Joy ... само да не се окажем в една и съща  Mr. Green

Ха-ха, всичко е възможно Wink Всяка година ни сливат с различни групи, та и аз вече не знам коя сме, ....... май 2гр. newsm78

# 486
  • DE
lucyl30, мерси за информацията. Ще проверя. Мисля, че Лили се казваше жената, но не съм сигурна. Слаба, със светла коса..

# 487
  • Бургас
lucyl30, мерси за информацията. Ще проверя. Мисля, че Лили се казваше жената, но не съм сигурна. Слаба, със светла коса..

Да, същата. Ако искаш мога да ти дам телефон, да питаш за новооткритата група, още не е късно.

# 488
Момичета,интересувам се къде в Бургас мога да намеря малки фигурки на уинкс,русалките Н20 и спайдърмен-трябват ми за доукрасяване на торти.

# 489
mimoza^^ провери и в у-ще"Д.Дебелянов". Разбрах, че и там има народни танци.

# 490
Момичета, търся кори Нори. В Пикадили търсих, но нямаше. Други предложения?
От МЕТРО съм купувала преди месец. Дано има още  Rolling Eyes

Момичета, аз да попитам за солариум и козметичен салон.  Rolling Eyes
Появили са ми се ужасни черни точки и мисля да отида на козметик. За първи път ще са ми и двеет процедури, така че не отказвам всякакви съвети и ориентировъчни цени.

Солариум, до къщата на Петя Дубарова. Мисля, че струваше 5лв за 5 минути. Има и карти за 50 минути, за 45лв май.  Вътре има и козметика за солариум. Направи си схема, в зависимост от кожата ти. Добре е да имаш поне ден почивка. Моята схема беше 5-5-10-10-15-15. За козметик не знам  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 11:25 от Г-жа Шуши

# 491
  • По света и У нас
minilini - ако ти трябват захарни, може да провериш в Кауфланд ... имаха такава секция за декорация  Thinking
иначе дребни фигурки - играчки ... най-вече съм виждала в Хиполенда и Бонжура ... и още една идея в Склада за мартеници до 3та поликлиника  Thinking

# 492
момичета, да знаете какви са цените в новия детски кът в мола-намира се срещу касите на Карфур

# 493
  • London, baby
Цената е 9лв на час, в другата тема се разисква този въпрос.

# 494
  • Бургас
Момичета има ли сладкарница Амадеус в центъра?Разбрах за тази в Славейков и Меден Рудник, но са ми далечко.Искам да разгледам каталог на детски торти.А приемам и предложения за други сладкарници.До сега поръчвахме само от Захаро и харесвам тортите им, но малко ми омръзнаха и исках нещо по-различно.

Общи условия

Активация на акаунт