Къде в Бургас - 20

• 74 007
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
veni_04 големият ми син скоро беше на рожден ден на съученик в Ултрата, имаше аниматори и всички деца бяха много доволни  Peace

# 556
  • По света и У нас
Ofeliq - преди време бях купувала такъв чай от магазин Йори, на ул.Оборище, но дали все още предлагат не знам  newsm78 .... може да провериш и в съседния магазин Ивко, също на Оборище .... както и в Штъркела  Peace

veni_04 - може да провериш услугите и на тази агенция  Peace
http://www.partyarty.eu/page-19.html, програмите им определено изглеждат заинтригуващи, лични отзиви не мога да дам - не сме ги ползвали все още  Peace
и също така детски клуб Смехотерапия в Славейков /срещу входа на Технополис/  Peace

# 557
  • Бургас

Аз търся ШЕЙНА, някой да е виждал, и по принцип къде продаваха миналата година?

Миналата година имаше в Хиполенд, предполагам пак ще има. А преди ден два в брошура на Спорт Депо имаше много хубави шейни, бяха по 35-40 лв
Ритони спорт

# 558
  • София / Виена
Търся отзиви за добри стоматолози,които правят професионално избелване на зъби  Tired

# 559
Предварително се извинявам за спама  Praynig
Мацка, защо ми скрадна аватарчето? Специално съм си кропвала пингито да се накича с него тук??  Wink
Ако кажеш, веднага ти давам координатите на супер зъболекарка, утре и аз съм там и заради кърменето упойка няамааа  Sad

# 560
Ааа, много сте сладки,  Joy

# 561
Предварително се извинявам за спама  Praynig
Мацка, защо ми скрадна аватарчето? Специално съм си кропвала пингито да се накича с него тук??  Wink
Ако кажеш, веднага ти давам координатите на супер зъболекарка, утре и аз съм там и заради кърменето упойка няамааа  Sad

ама нейното пингвинче изглежда маааалко по-дебеличко Mr. Green

# 562
Някой знае ли къде в Бургас продават обувки на Араис?  bouquet

# 563
  • Бургас
На Мара Гидик - пада се от задната страна на безистена, един магазин на ъгъл. Ама че обяснение  Embarassed

# 564
На Мара Гидик - пада се от задната страна на безистена, един магазин на ъгъл. Ама че обяснение  Embarassed

Joy е тъй де, правилно ти е обяснението, точно с/у задния вход на Безистена е магазина

# 565
шушоната ,iveto_  Благодаря Ви много!Още днес ще ги разгледам. Grinning

# 566
Момичета, да сте чували към някое читалище да организират Дядо Коледа, който да раздава подаръци по домовете  newsm78 Чета в друга тема, че в някои градове има такова нещо. Много ми се иска да зарадвам детето, но предполагам, че ако сами си го организираме ще ми излезе повече от самия подарък  Mr. Green

# 567
  • Бургас
Момичета, да сте чували към някое читалище да организират Дядо Коледа, който да раздава подаръци по домовете  newsm78 Чета в друга тема, че в някои градове има такова нещо. Много ми се иска да зарадвам детето, но предполагам, че ако сами си го организираме ще ми излезе повече от самия подарък  Mr. Green
От Смарти парти,предполагам и от другите такива фирми организират.Идва Снежанка и Дядо Коледа,преди две години струваше 50лв,не е малко!

# 568
Аз като един уредник на Дядо Коледа да кажа, че от три години си посрещаме заедно Форумски Дядо Коледа .... В албума дори има снимки от минали години.
Тази година може би пак ще се опитаме да направим нещо такова, но за повече подробности като му дойде времето следете отчетната тема  Hug

# 569
Някой да знае къде могат да ми залепят огледалото за задно виждане?

Общи условия

Активация на акаунт