Къде в Бургас - 20

• 74 025
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
А къде в Бургас правят най-хубавите спагети?  Crazy

# 541
  • DE
У нас!!  Laughing

# 542
У нас!!  Laughing

Къде да дойда?  Thinking

# 543
  • Бургас

По мой вкус ги правят най-добре в ресторанта в Трията.

# 544
  • Бургас
За печатното не се сетих, но ще си го купя. Иначе и в сайта преди имаше обяви със снимки и без, но вече са ги прехвърлили в друг сайт. Sad

Ах'не, мерси и на теб.   bouquet

www.realestates.bg - сайт на вестник "ало бургас" със снимки.
www.imoti.net   
www.imot.bg
Там задай опция само от частни лица , за да не ти излязат и всички фирми.

Какво по-точно ти трябва? Работя в агенция за имоти , но работим само с чужденци. Пиши ако искаш на ЛС, ако мога ще ти помогна без комисионна  Mr. Green

# 545
  • Бургас
Я ме подсетете откъде може да се вземе хубаво дамско портмоне от естествена кожа.
Сещам се за магазина на Арт в Пиргос-а,ама за друг магазин не се сещам...  newsm78

# 546
В пицария"Романс" в парка на к-с "Славейков" правят хубави спагети.
Поне на мен ми харесват най-много там Peace

# 547
  • Бургас
Като спагетите на Лео няма да намериш в Бургас,не се харчи!
Аз пък сънувам неговите пици. Blush

# 548
влакче преди имаше в парка в изгрев, но кой знае, те ги снемят  от време на време

# 549
  • По света и У нас
шушоната - макар и не същото влакче  Rolling Eyes, но може да му хареса на детето  Grinning - Влакчето Томас. Намира се на един от 2та хода на Бургас Плаза /на 1вия етаж/. Ако не бъркам от страната на Costa Cafe  newsm78 Работи с монети от 1 лв.  Peace

SuNnY SkY - Арта имат магазини и на Александровска в един малък ТЦ /вътре имаше магазин и на Кокодрило/ до ТЦ Бургас  Peace, както и в Престижа в Славейков, на 2рия етаж  Peace .... предварително може да разгледаж каталога им ето тук: http://www.art93.com/main_bg.html
Иначе и в Мола, в магазина на Маngo съм виждала  Peace, а също и в този на Esprit /но не съм много сигурна за последния дали бяха от естествена кожа  newsm78, чантите бяха само от изкуствена/, както и в Бенетона  Peace..... а също така преди време съм гледала портфейли в магазина за битови/БГ сувенири на Богориди близо до пресечката с Републиканска

# 550
Момичета къде в  Бургас е най-подходящо за празнуване на  рожден ден на сина ми който ще прави5г Rolling Eyes..със сигурност отпадат вариантите на Операта и Макдонълдс...на Смарти  сме го правили преди 2г...ставаше...наУсмивканеелизапоголеми я кажете..имате ли отзиви за този център,който е до Братя Миладинови... Praynigдайте идеи че наближава датата,трябва да се действа Hug

# 551
преди дни бяхме на рожден ден в МОЛ-а, детския кът.Подходящ е за игри на воля. Много ми хареса, чистичко е, топло. Имаше един фокусник-клоун, който ги забавляваше допълнително. Храната се внася заедно с тортата. Но пък от финансова гледна точка целия рожден ден ти излиза скъпичко

Аз търся ШЕЙНА, някой да е виждал, и по принцип къде продаваха миналата година?

# 552
  • Бургас
Скоро си купих хубаво портмоне от естествена кожа от магазина на Тонино по главната ,сигурно го знаеш.От скоро имат зареждане след като доста време чаках.Има и в Триата ,но на по-висока цена.

# 553

Аз търся ШЕЙНА, някой да е виждал, и по принцип къде продаваха миналата година?

Миналата година имаше в Хиполенд, предполагам пак ще има. А преди ден два в брошура на Спорт Депо имаше много хубави шейни, бяха по 35-40 лв

# 554
Момичета,някой може ли да ми каже от къде мога да купя в Бургас чая на Блевит за разхлабване?
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт