Къде в Бургас - 20

• 74 005
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Да ви питам ако някой скоро си е сменял картата за детските - още ли се сменя в клона на Инвестбанк до Младост ? И не си спомням как беше  Embarassed  в месеца на изтичане на срока или следващия.На мен 12/09 

# 661
  • Бургас
Да ви питам ако някой скоро си е сменял картата за детските - още ли се сменя в клона на Инвестбанк до Младост ? И не си спомням как беше  Embarassed  в месеца на изтичане на срока или следващия.На мен 12/09 

До края на Декември трябва да минеш да си вземеш новата  Peace

# 662
  • Бургас
Мерси   bouquet,а имаш ли идея през декември може ли да се ползва преди да е сменена ?

# 663
Мерси   bouquet,а имаш ли идея през декември може ли да се ползва преди да е сменена ?

Може Гале  Peace

# 664
Момичета дайте съвет напука ни се долу пода - дъното на душ кабината какъв майстор да търся да го оправи  newsm78 препоръчайте някой, мерси предварително  bouquet

# 665
Това ми е въпроса момичета. Къде в Бургас мога да я намеря.

# 666
Здравейте, някой знае ли дали съществува още частна дестка градина АНИ  или ако знаете други ....???  Confused 

# 667
да съществува-на улица Булаир малко преди магазин Егоист.
Ние бяхме там АНИ Е СТРАХОТНА newsm10

# 668
Не сме били там, но улицата не се ли казва "Д-р Нидер", успоредна е на ул."Булаир". Намира се точно срещу детския магазин "Егоист".

# 669
От къде в Бургас мога да си купя това, в което се слагат вилиците и лъжиците в шкафа или в чекмеджето?Не е отцедник, а това, в което ги прибираш, след като са измити и изсъхнали?Не знам как се казва това чудо,обаче ми трябва нещо по-голямо и да не е пластмасово, ако може, защото ми омръзнаха тези китайски боклуци, дето миришат на ПВЦ  Tired

# 670
къде в бургас има магазини за шевни машини освен в технополис до славейков и метро
благодаря ви

# 671
  • Бургас
Пъзел, по ул. Калоян има магазини за такива аксесоари където се вграждат в кухните. На Сливница също има Хенделс мисля че се казваше магазина и се намира някъде след светофара като идваш от центъра.

# 672
  • По света и У нас
Кои улици в Бургас са подходящи за шопинг, ако разполагаш с  малко време? Знам само Александровска и Богориди, но отдавна не съм била там?

Зависи какво търсиш  newsm78 Улицита като цяло са същите, като на Александровска има ТЦ Трия /на Тройката/ и ТЦ Пиргос /бившото кино Родина/ .... освен това Мол Бургас Плаза /в Изгрев/ и ТЦ Престиж /в Славейков/ - но там трябва да отидеш конкретно  Peace, те са си търговски центрове .... не точно улици  Wink

rompecabezas - в Салекса също може да провериш  Peace .... иначе наскоро купувах за дарение, но от Карфур, точно такива каквито не търсиш /имаше 4 вида, като най-скъпият и голям беше около 3 и нещо  Rolling Eyes/
Иначе ето една от специализираните фирми, но разпределителите за прибори, които предлага отново са от ПВЦ  Rolling Eyes
http://www.kentimpex.bg/catalog/cat.104
Координати: Бургас, Южна промишлена зона, ул. Генерал Владимир Вазов 7
тел: 056/ 848 200, 0897 925 740
Понеделник-Петък 8:00 - 17:30
Събота 9:00 - 15:00

# 673
Не искам за вграждане,защото кухнята е готова и няма как да развалям чекмеджето,за да вграждам разпределител за прибори, по-скоро нещо като тези пластмасовите, но да не е пластмасово ooooh!
Много ме е яд че не си купих от Икеа един такъв страхотен дървен разпределител, а сега само заради него не ми се ходи до Букурещ...
Ще потърся още малко newsm78

# 674
  • Бургас
къде в бургас има магазини за шевни машини освен в технополис до славейков и метро
благодаря ви
На ул. Константин Фотинов No 40 имаше фирмен магазин на Аксиома, където продаваха Тойота и още две-три марки хубави машини - не съм сигурна дали е още там, но може да провериш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт