Къде в Бургас - 20

• 73 915
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Люси ,Рихтер преди имаше в Йори .В Спортманиа има разни детски ,на сайта можеш да ги видиш на    http://sportmania.bg/category/2/32 .

Аз пък да питам къде да си направя дупки на колан ,но от тези ,които са като разрез ,не като дупка т.е. за плоска и широка тока ?

# 76
Някой знае ли,къде има заварчик или някой,който да предлага такива услуги? Благодаря ви!

# 77
Аз търся, но не костюм.

самоцитирам се:
Цитат
Къде мога да намеря блуза на спайдермен, като на качулката има очи и цип и се слага на главата като костюм?

Аз съм виждала, но не е точно блуза май , а горничка - на Велека в "Изгрев" . Има едно магазинче дето продават памперси и пюрета,каши и др.  след него има още 3-4 магазина и последнато май беше е за детски дрехи( дано си ме разбрала къде е,че незнам как да го обясня по-точно). Виждала съм горничката както ти я обясняваш с качулка на която има очи и цип. Беше на манекен на прозореца,но беше някъде в началото на лятото.

# 78
Турски прахове /конкретно Ариел, Персил, Первол ..../ обикновено съм купувала от пазара, който се провежда всеки четвъртък в гр.Каблешково /това в случай, че имате път натам  Wink/. Цената поне преди 2-3 месеца беше за Ариел 9 кг. - 32/34 лв., Персил /6 лв. концентрат/ - 26 лв.

Вчера ходих. Вече 18кг беше 35 лв., ама това е в горната част на пазара. Долу до спирката все още 9кг-ия е 32лв.

# 79
Да се запиша и аз с много спешен въпрос.

Има ли нотариус в Бургас , който да работи и в събота ?

# 80
Някой да знае от къде мога да си купя машинка за махане на топченцата от дрехите?

# 81
Някой да знае от къде мога да си купя машинка за махане на топченцата от дрехите?

Има ги в Карфур.

# 82

Има ги в Карфур.

Много мерси   bouquet  А ще ми кажеш ли и точно къде, че в Карфур ми е една голяма лудница ...  newsm78

# 83
  • Бургас
Има и в Технополис, при това два  или три вида бяха като си купувах моята. Някъде към ютиите бяха  Peace

# 84
  • Бургас
За нотариус - отвори справочника на нотариусите в Б-с,има мобилни телефони и ги почни наред. Все някой ще те приеме в събота, пък зависи и за какво става въпрос, особено ако е само за някаква заверка ще стане без проблем! Успех!

# 85

Има ги в Карфур.

Много мерси   bouquet  А ще ми кажеш ли и точно къде, че в Карфур ми е една голяма лудница ...  newsm78

От входа само направо,някъде зад Мтел май бяха,имаше 2 вида,цените бяха до 20лв.

# 86
Здравейте,

Темата е много полезна!!!

Бих искала да Ви попитам има ли в Бургас фирмен магазини на Данини http://www.danini.net/DANINI_bg.html .

# 87
Здравейте!

Някой да ми препоръча свестен водопроводчик?  bouquet

# 88
Здравейте!

Някой има ли представа къде в Бургас продават българска сокоизтисквачка'' Малина''?

# 89
Здравейте!

Някой да ми препоръча свестен водопроводчик?  bouquet
Баща ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт