Къде в Бургас - 20

• 74 106
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
  • London, baby
Има в Лазур, близо е до Сарата.

# 496
в кафе ултра правят детски торти  аз днес поръчах за малкия ,провери и в цех марс

# 497
Лусил-отново-огромно благодаря!  bouquet

# 498
Къде мога да дам да ми оправят скъсан сребърен синджир? Златари много, ама знам  че не всички поправят срърни бижута.

# 499
  • Бургас
В подлеза ,където беше Кристала скоро разширявах сребърен пръстен.Мисля там може да попиташ.Но в близост до ателието има и магазинче  за сребро гледай да не сбъркаш , а това е и ателие.А някой да е гледал скоро красив свещник иноксов или посребрен?Имам идея къде може да има ,но не ми се обикаля.

# 500
  • Бургас
А някой да е гледал скоро красив свещник иноксов или посребрен?
много избор има в един магазин за подаръци на ъгъла на улиците Хан Аспарух и Трайко Китанчев!  Peace

# 501
  • Бургас
Не мога да се сетя за улиците,нещо забележително да има там ,че да разбера?

# 502
  • Бургас
Това е нова кооперация, има и банка Най-забележителното в района е старата кооперация, в която живеее предния ни кмет. Точно отсреща е. Площад "Баба Ганка"
Аз да попитам- от къде да си намеря стойка за бутилки вино?Не искам нещо претенциозно, а събира поне 3 шишета.

# 503
  • Бургас
Щом не е нужно да е претенциозно в Метро на домашните потреби съм виждала стойки за вино

# 504
Момичета има ли сладкарница Амадеус в центъра?Разбрах за тази в Славейков и Меден Рудник, но са ми далечко.Искам да разгледам каталог на детски торти.А приемам и предложения за други сладкарници.До сега поръчвахме само от Захаро и харесвам тортите им, но малко ми омръзнаха и исках нещо по-различно.
Виж и тортите на Захаро Поморие, имат магазин в к/с "Лазур", ул."Васил Петлешков" 6, или на ул."Гладстон" 80
има много интересни

# 505
  • По света и У нас
Мария♥ - ето още 2 идеи, къде може да погледнеш в центъра:Мария♥
http://www.batcatering.com/ -каталог по-рано съм гледала в зимната градина на хотел България
ако ти допада вкуса и на: http://www.nedelya.com/cakes.php?iz=1# - имат сладкарнициа на Републиканска, както и на Христо Ботев /близо до Билковата/

BELL- досега Мария само от Захаро е поръчвала  Peace Прочети й внимателно поста  Hug

# 506
  • Бургас
В тази до Билковата тече ремонт, ако се не лъжа  Rolling Eyes

# 507
  • Бургас
Никакъв ремонт не тече, май падна работата и оставиха само тази на "Цар Симеон"

# 508
Никакъв ремонт не тече, май падна работата и оставиха само тази на "Цар Симеон"

Peace Така е, затвориха я тази на Ботева

# 509
  • Бургас
Е не знам, просто минавах и мернах стълби вътре и реших че правят ремонт  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт