Къде в Бургас - 20

• 73 992
  • 754
  •   1
Отговори
# 675

Уличката зад Макдонълдс в центъра.В магазините за шивашки принадлежности.Има някой които си наслагваш,после минаваш със ютията и те са се залепили

А след прането какво се случва , че и мен ме интересуват такива камъчета ?
моите се задържаха много дълго,но накрая паднаха защото не престанах да ги човъркам Mr. Green

# 676
  • По света и У нас
къде в бургас има магазини за шевни машини освен в технополис до славейков и метро
благодаря ви
На ул. Константин Фотинов No 40 имаше фирмен магазин на Аксиома, където продаваха Тойота и още две-три марки хубави машини - не съм сигурна дали е още там, но може да провериш  Peace

Магазина го преместиха, преди поне половин година .... след това беше някъде в района на стоматологията, но сега поне от сайта на Аксиома не виждам да дават някакви координати на магазин  Rolling Eyes

iveta_z  - в случай, че не откриеш това което ти трябва в Бургас и не ти се ходи до Варна, вариант е и директната поръчка от сайта на Аксиома напр. /доставката при стойност над 30 лв. е за тяхна сметка  Peace ... ето и част от машините и марките, които предлагат:
http://www.axioma.3clab.com/shevni_mashini.html

# 677
  • Бургас

Уличката зад Макдонълдс в центъра.В магазините за шивашки принадлежности.Има някой които си наслагваш,после минаваш със ютията и те са се залепили

А след прането какво се случва , че и мен ме интересуват такива камъчета ?
моите се задържаха много дълго,но накрая паднаха защото не престанах да ги човъркам Mr. Green

Ще мина тези дни и ще проверя за камъчетата.... ще се пробвам първо да залепя на нещо , на което не държа толкова....че не съм голяма майсторка с ютията, после ще изпера я пералнята и ще кажа какво се е случило  Laughing .

сега пак въпрос - понеже подготвям облеклото за коледното тържество - искам и черни сатенени ръкавици, тях къде да хукна да търся - нееезнам  newsm78

# 678
Моля за препоръка на добър обущар,в Лазур или наоколо, за смяна на капачета на скъпи ботуши. Hug

# 679
Момичета къде се намират социалните става въпрос за еднократна помощ при раждане на дете нали там трябва да си подам документите newsm78

# 680
  • Пловдив
Момичета къде се намират социалните става въпрос за еднократна помощ при раждане на дете нали там трябва да си подам документите newsm78

Социално подпомагане са в дългия блок срещу зала Младост, който е до подлеза и  химическия техникум - дано ме разбра, че не му знам номера..Носи си копие и оригинал на акта за раждане. Peace

# 681

Социално подпомагане са в дългия блок срещу зала Младост, който е до подлеза и  химическия техникум - дано ме разбра, че не му знам номера..Носи си копие и оригинал на акта за раждане. Peace

Там са за "Изгрев" и "Зорница". Мисля, че са по райони. Има и с/у Механото, пада се на улицата, която минава покрай магазин Синди. Дано ме разбра  Embarassed

# 682
Магазин за шевни машини има на ул."Кирил и Методий", незнам точно номера, но се намира след светофара на ул."Републиканска" като вървиш в посока към морската градина.

# 683
да сте виждали някъде из града детски костюм4ета за коледа? newsm78

# 684
  • Бургас
мисля, че документите за подаване за еднократна помощ за раждане на дете се подават срещу Пиргос център (ТД "Приморие" )
Ще ти трябва акта за раждане на детето, лична карта и ако искаш да ги преведат по твоя банкова сметка-служ.бележка от банката. Peace

# 685
мисля, че документите за подаване за еднократна помощ за раждане на дете се подават срещу Пиргос център (ТД "Приморие" )
Ще ти трябва акта за раждане на детето, лична карта и ако искаш да ги преведат по твоя банкова сметка-служ.бележка от банката. Peace
документите се подават на разли4ни места по район-ако кажеш къде живееш,ще те ориентираме Hugи освен тези неща-удостоверение за семейно положение също,което се вади пак от съответната община

# 686
На Карфур - по 4 лв.

# 687
  • у нас
На Карфур - по 4 лв.

но са само за големи деца  Peace

# 688
  • Бургас
Момичета, някоя от вас да е купувала скоро Пентаксим? Да не би пак да има проблем с доставката им... В аптеката до нас са казали на мъжа ми, че нямало в склада  Tired... Ако някоя от вас е купувала скоро, моля да сподели откъде  Hug

# 689
Ире, Пентаксим може да откриеш на аптеката на Народен юмрук.
само няколко аптеки го доставят.
още има на една улица, която свързва автото с пл. Кирил и Методии,
та в аптеката, там някъде по средата.
извади тел. на аптеките и позвъни.
на Поморина,
още на 4 поликлиника в славейков,
но тук ти е далеч.
успех!

Общи условия

Активация на акаунт