Ти какво сготви? Снимай, покажи! 49-та тема

• 88 703
  • 681
  •   1
Отговори
# 45
Снощи за вечеря нещо от турската кухня - Лахмаджун (стана прекрасен):

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 05:24 от dion

# 46
# 47
Мама Цоцоланка, това е най-хубавата торта, която съм виждала! Поздравления! За всичките ти кулинарни изкушения. Несравнима майсторка си!  bouquet

А ще можеш ли да споделиш рецептата на тортата  Blush

Hug

# 48
Мама Цоцоланка, това е най-хубавата торта, която съм виждала! Поздравления! За всичките ти кулинарни изкушения. Несравнима майсторка си!  bouquet

А ще можеш ли да споделиш рецептата на тортата  Blush

Hug

Дион, не се лъжи, моля те! Влез в тортената тема и ще забравиш на секундата за моята.........

Рецептата - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2594.msg66901.html#msg66901

Hug

# 49
  bdbaloni на Мама Цоцоланка .....много здраве и късмет желая на теб и семейството ти  bouquet  bouquet  bouquet

Пепика благодаря за новата тема newsm51

За съжаление не виждам снимки,но съм сигурна че  всичко е прекрасно... Heart Eyes

Пиле с ориз по мексикански

# 50
  • София
 Пак страхотни неща сте направили!!!!  bouquet  bouquet
 Едно въпросче за тирамисуту, дали е с крем маскарпоне или друг вид /яйца,извара и т.н/?

# 51
Стоева те верно са много бързи тези сусамки  Grinning

някога да съм те подвела  Hug радвам се, че ти харесаха   bouquet

# 52
 Мама Цоцоланка,много хубави неща си показала.Особено  харесах нежните ти палачинки,питките и тортата! Hug

# 53
  • София
Здравейте, да помоля за помощ! Довечера искам да направя ПОНИЧКИ  /че вчера в парка така ми се доядоха като видях едни хора как хапват Embarassed /. Някой ако може да сподели ще съм благодарна  Heart Eyes

# 54
# 55
   Venetta,добро утро!Сънува ли хубави сънища?  Grinning
   Ето тук можеш да си отвориш тема със собствени рецепти. Peace

# 56
  • забравих си мисълта...
Добро утро Селма!

Да, наистина сънувах хубави сънища, въпреки че след малко трябва да ходя на лекар .  Откровено казано, думите са безсилни да изразят чувствата ми, след като прочетох написаното от теб. Още веднаж МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ  Hug  bouquet Two Hearts!!!

# 57
  Много се радвам,Вени! Hug

# 58
Здравейте и от мен, отново всички много вкусни неща сте приготвили, а кекса с натурален сок на ♥♥рина
задължително ще го пробвам, страхотно изглржда, Поздравления за идеята  :bouquet

Ето и моите простички манджички от тези дни

сандвичи

бобец

салата от печени чушки

и ябълкова пита

Спорна седмица на всички Simple Smile

# 59
Кари, благодаря!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт