Септември'09 - 50 - Чакаме Септемврийчета последни и се местим във "Родени"

• 22 270
  • 601
  •   1
Отговори
# 255
Тринити мила не се тревожи, не мисля че има място за притеснения. Моята кърма си мени цветовете през 3 дни Mr. Green
В смисъл че и моита в началото е по рядка и водниста , но после си става плътна. Има дни в които послоянно е рядка , а има и такива в които е толкова плътна че като излиза чак ме гъделичка. Може би зависи с какво се храним  newsm78
Вече не го мисля толкова . Ама до колкото разбрах няма нужда от някакво специално изледване на кърмата. Каквато и да е бъди сгурна че е най доброто за бебчо. Hug

# 256
  • София; Дружбето
Ами памперсите са му ОК. Всеки път наакани и опикани , МАй се втелясвам твърде много, а?!  newsm78
mhm Mr. Green Габи ака по 3 пъти, 4 макс, пък аз се ослушвам и разчитам на инстинкта си, че няма да го уморя толкова бързо Blush

# 257
  • Karlovo
Някой да ми каже моля, какъв е реда за получаване на детски??? По моя сметка май се вместваме в минимума от 350лв. осигурителен доход на член от семейството.
малко по назад обсъждахме подробно за детските и парите които дават за раждане на дете ,и документите които трябват за тази цел  newsm10 .
Честито на Ladysunny и Ksantipa

# 258
  • София; Дружбето
Абе, исках да попитам - само аз ли не давам биба? Почвам да се чувствам като майка терорист Embarassed
Находкатаааааааа, де си моме. Остави го туй бебе, няма да избяга tooth

# 259
За отчета: почва да ми пада слузестата тапа, каза докторката, след като ме прегледа. Демек, почнало е раждането, но кога ще свърши, не се знае. Като ми пипна корема, вика: абе момиче, ти имаш контракциq! А аз й викам: е, че аз такива контракции си имам от един месец, ама какво от това Simple Smile И тq, и стажантката (много симпатично девойче), се успокоиха и викат: ааа, аха, добре, qсно Simple Smile
Ако не се родим до понеделник - пак на преглед. Така че стискайте мноооого силно палци Simple Smile Не ми се ходи само на преглед - искам бебе вече!
Изплатили са ми болничния, доста хубава сумичка видях в банковата си сметка Wink

# 260
  • София
s0nic, щерката беше така. На ден и се събираха 3-4 часа сън Crazy Сметай що съм толкова откачена Crazy
hahaha hahaha hahaha Уби ме нзправо Joy

# 261
Здравейте! Честити бебета на мамите и честит рожден ден на Диди!!!
Sonic, ние също поне по 1-2 пъти на ден пропускаме спането след ядене, особено ако докато яде някой дойде и почне да й гука на главата няма шанс да заспи.

# 262
Честито на новообебелите се мами - да са ви живи и здрави рожбите!
Ох да ви се оплача направо вече ще полудея - моята щерка втора сутрин е будна от 5 часа, като преди това е заспала към 3.30! И мрънкане реване- заспа едва след яденето в 10.00. Все търси да яде, я ръцете я одеалцето, но биба като усети че не пуска нищо и вой и рев!!! Като се има в предвид че съм я хранила преди час и направо се чудя за какво реве! А на консултацията се оказа че е наддала 1 кг. значи и стига манджата newsm78! А като взема да сменям памперса е ад ако е гладна става синя от реване, а ако е нахранена после да забравя да заспи- трябва много гушкане и дундуркане та да се приспим! ВЕЧЕ ИЗПАДАМ В СТРЕС!!! #Crazy
Момичета да ви питам вие спазвате ли диета докато кърмите и по точно пиете ли кафенце с мляко? Мен са ме подложили на диета - не яж това не пий онова и се чувствам още по - зле ooooh!

# 263
  • До хладилника, който обичам
Абе, исках да попитам - само аз ли не давам биба? Почвам да се чувствам като майка терорист Embarassed

И аз Simple Smile
Този път знам по-добре и изобщо не съм взимала ни биби, ни шишета. Ни вода Mr. Green

# 264
И аз не давам биба. Първо изчаквах да мине поне месец. А сега се чудя защо изобщо да давам. Не е нервен без причина. Може би по-късно ако започне да си смуче палеца, ще дам, че е по-добрият вариант с биба отколкото с палец в устата.

# 265
  • София; Дружбето

И аз Simple Smile
Този път знам по-добре и изобщо не съм взимала ни биби, ни шишета. Ни вода Mr. Green
Grinning АЗ и миналия път не съм взимала, но от училището за бременни имам ужасно много биберони, шишета и чаши за каши Crazy Спестиха ми бая пара тия хора Laughing
Ако някой иска биберони на авент да свирка, ще пратя. Нови са, отлежават в една торба

# 266
Добре дошла на мама Гаци, добре, че всичко вече е зад гърба ти!
Мамма Т, дано да родим скоро. На мен последния преглед ми беше в понеделник и след него получих едно кафеникаво зацапване, два дни ходих с ежедневни превръзки и днес вече няма никой...Следобед пак ще ида да досаждам в болницата, нищо че не усещам да имам контракции. И на мен ми се стяга корема постоянно, все по-рядко усещам бебо и понеже вече е голям като започне да мърда, точно тогава получавам такова стягане, но от страната на краката му, т.е. от горната част на корема, а нали контракциите започвали от долу нагоре. Имам слабички менструални болки-постоянни, но мисля, че това се дължи на натиска на главата. Днес преносвам 10 ден, писна ми. #2gunfireДъщеря ми се роди 7 дни след термина, явно съм обречена на вечна бременност!

# 267
  • София
Здравейте мацки!
Минавам само да почерпя за рожденият ден на мъжа ми и моя разбира се!
Най-безценния подарък вече си го получихме  smile3521

хайдееее нападайте:

алкохол няма да ви сервирам да не се пристратят бебоците, затова по едно айрянче

Бягам да папка малкия ми мъж!

# 268
Биберон и аз не давам. По- скоро пробвах като почна да си дъвче ръцете, но го изплюваше и сега просто я дебна да не си пъха ръцете в устата.
За диети- не спазвам, ще изчакам още няколко седмици и ще заслабвам чрез спорт.Иначе си пия  по едно кафенце на ден, но го пия цял ден Simple Smile И без това се отказах от цигарите и всички други вредни неща още през бременността, та беба ще прости за едното кафе на ден.

# 269
д34, каза ми доки в Токуда, че ако е преносено първото дете, то има голяма вероятност и второто да се преноси. Аз преносих и първото с 3 дена, т.е. тоди се вместо на 28-ми юли, на 31-ви. Ама за това уж даваха надежди, че ще е доста по-рано от термина, че шийката на матката била доста скъсена, че нямало околоплодни води достатъчно (после се оказа, че имало де, ама както и да е), че плацентата била калцирана - все признаци за раждане, но... Сега тапата вече пада, аз също имам зацапване днес след прегледа. Но по принцип имам доста силно течение, та дневно сменям и бельо, и ежедневни превръзки по 5 пъти поне. А контракции (свиване на корама/матката) имам поне от месец, по цял ден. Каквото и движение да направя, следва контракция. Абе дано тръгне днес-утре. Днес следобяд пак имам голямо излизане, ей на - карах кола до Младост до Окръжна за прегледа...
Дидии, ЧРД! Вие сте пък съсвем на една дата с мъж ти! Да сте живи и здрави, да се разбирате и обичате! Пълна къща с деца ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт