Септември'09 - 50 - Чакаме Септемврийчета последни и се местим във "Родени"

• 22 266
  • 601
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте,майчета!Вече 2 теми пропуснах и надали ще навааксам да ги изчета,но дано да се включвам по-често.
 Честито на всички новообебили се!И стискам палци на тези които им предстои!
Не че нямам време,просто не сядам на компа,защото майка е тук,а не сме се виждали от година и ми е приятно да си говорим.Иначе време имам много Grinning
 Раждането мина супер-в болницата бях в 12 и в 20.37 вече родих.Като излезе моето съкровище и викам:"ее,мога пак да родя" Не ме беше страх и бях много спокойна и сигурно затова ми мина леко!
 Рафаел много слушка(пу-пу).Папкаме на 3 часа,а през нощта понякога на 4-5.Плачка като има колики,но се гушкаме и чакаме да мине.Само на кърма сме и засега съм супер доволна.Дано   да е така и занапред.
Излизаме всеки ден по малко.Гадното е само с тая количка тия 4 етажа без асансьор,но няма начин Tired
 А кафенце си пия по едно на ден Wink

# 271
Честито на всички нови мами да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват!   bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на рождениците!  newsm51
Няма много време за четене, но разгледах албумчето и снимки на бебетата ви страхотни са идети да гушкаш наред. Пък колко бързо порастват не е истина.
Да питам нещо и аз на някой случвало ли му се е бебето да кашля, понеже баткото е болен и малката покашля леко съвсем слабо ни е зачервено гърлото, а докторката веднага антибиотик та незнам какво да правя не ми се иска да я тъпча от сега пък не мога да и прилагам и другите методи които правя на баткото.

# 272
  • София
Аз пък давам биба Rolling Eyes В началото бях решила да не му давам, защото нали можело да повлияе на кърменето и т.н., ама той така или иначе не ще да суче и пръстите са му постоянно в устата, та реших, че по-добре биберон отколкото ръцете Whistling

# 273
Здравейте мами да се запиша и аз сега ще кача снимки в албума за да видите и моята сладка принцеса.
Честито на всички нови мами да са живи и здрави. Hug

# 274
здравейте секси дупета  Mr. Green Hug

цветааааа,тука съм бе ,то отърване от мен няма /несе надявай да се отървеш от кухата ми тиква hahaha/
просто Находката готви пилешка супа,картофен огретен и шоколадов крем  #Crazy  newsm64 че с тея трима мъже/да са ми живи и здрави  Heart Eyes/ не ме питай сестро мила  smile3521
а бе ти че си терорист от Ал Кайда -такава си  Mr. Greenама и аз не давам биба  Peace

за кърмата-а бе май ми понамалява/вчера изцедих 100 мл без да е сукал  Wink/,та сега карам на сокове,чайове и орехи-дано да се поусили  Peace Partyпък каквото стане-здраве да е  Party
та в тая връзка-ваште диваненца колко папат,моя по 80-100 някъде  Partyважното е ,че пълни памперса  Peace

Лейди Съни и Ксантипа-честити ви бебоци,да са ви живи и здрави и да ви носят страшно много радост newsm51

Мама Гаци-добре дошла мила Hugдано бебка да слушка,че да може да си пишем тукас тебе  Heart Eyes
а за това,че си викала-ма кво те притеснява,че кой като ражда не вика  Peace/освен секциото де  Wink/да ти кажа ли как ме посрещнаха акушерките и санитарките при първото раждане"момиче,не се притеснявай,тука е родилно-тука се пикае,сере се повръща се,вика се-ми така да знаеш,тука не е сладкарница   Peace"и да ти кажа много добре ми подейства това,колкото и на пръв поглед да не звучи много приятно де  Peace мисля,че всички биха се съгласили смен  smile3521

Бамба,много се радвам,че е минало така раждането/а как се притесняваше само  Grinning/ клюкари си с мама,ама инас не ни забравяй  Hug

Горби,Мама т-с вас съм милички сладуранки,айде в пъвия ден на октомври да ни зарадвате с новината за бебчета love001

Диди,честит рожден ден на любимия,да се обичате много и дасе радвате на живи и здрави,сладки дечица  1datingи след този красавец-една малка принцеса ви пожелавам  Hug
мерси за почерпката,ама малко некоректно от твоя страна  Joyвсе пак кърмим и трябва дасе въздържаме от много шоколад  Peace Joy

то по същата логика аз мога всеки денда ви черпя с ето това долу-пък вие после не се дразнете  smile3533 smile3532

# 275
Находке ма, пред децата бива ли такива снимки   Joy

# 276
Находка, не разбрах тоя пич с какво ще ни почерпи?  newsm78 Като го гледам гол голеничък, нищо няма по него.  Embarassed

Мале изпростях вече.

И аз не давам биба, тя просто не я иска, на мама циците са по-сладки. И вода не давам. Не мога да кажа колко изсуква, защото си дърпа директно от мен и няма как да мерим. Находка, защо си мислиш, че 100 мл е малко кърма?

# 277
Връщам се от дъълга разходка,след която очаквам включване!!! Mr. GreenОт вчера след прегледа за разкритие съм с болки и контракции,които ту започват,ту затихват!Тапа не съм забелязала да ми пада!Аз и първия път не я видях,ама тогава ми изтече водата и може и тапата с нея.
Мама Т,d34,аз пък не съм преносвала с първата бременност,напротив родих 10 дни по-рано.Затова мислех ,че и сега ще е така и се настроих.И сега ми е криво,въпреки,че днес е първи ден и дори не е минал и все още не може да се каже,че преносвам. Rolling Eyes
Утре съм на запис на тонове и смятам да изврънкам доки да предприема нещо,ако ще и секцио да е,вече и на това съм съгласна само и само да олеквам Sad
Находка HugАма много ги глезиш тези мъже(не че и аз не им угаждам)Добра свекървичка ще излезе от теб.Освен да се кандидатирам за твоя сватя.Добре ще ме посрещаш Mr. Green Joy

# 278
  • София; Дружбето
Мммммммм, няма да е добре, тц. Ще иска и снаата да ги глези  Whistling пък аз като се знам какъв съм мързел Blush повече от една манджа на седмица не готвя

# 279
  • Габрово
Честити малки сладурчета на ксантипа и лейдисъни  bouquet
Да ви растат здрави, умни и красиви  Grinning

Диди,честит ви двоен рожден ден  nbirthday
Радвайте се един на друг и се множете  Joy

tsveta , май само ни плашиш- не вервам да си чак толкова лоша колкото се пишеш  Mr. Green

Биба и аз не давам, но ако видя, че почва да смуче палец ще дам, понеже Алекс и досега не мога да я отуча да смуче нейният.

Sianaa, аз АБ на бебето не бих дала освен ако не е наистина много зле. Алекс докато я кърмех един два пъти ми беше настивала и освен физ. разтвор за нослето друго не давах и настинката отшумяваше от самосебе си.

Вижте каква джаджа си поръчах- помпичката която се пъха в прахосмукачката и казвам ви такова чудо няма- изсмука всички секрети на Рая, а и моите пък довечера ще пробваме и каката  Crazy

http://shop.danet.bg/product.php?ProductID=1960

# 280
nahodkata   гости приемаш ли? Blush
за кърмата - миналата седмица - след като цока цедях по 150 мл. а той спеше около 3 часа. Сега без да цока едвам изцеждам 130мл. Изяждаме ги всичките от шишето без да връщаме. Струва ми се че е много това но ако му дам по малко и започва един рев  Crazy
Спрях да му давам  цица, защото дори и с протекторите нещата са много зле  Crazy
Сега се цедя по 2 часа  Tired защото правя почивки че направо ми става лошо  Tired
Мама Гаци-добре дошла   bouquet
И аз не давам биба  Peace

# 281
Спрях да му давам  цица, защото дори и с протекторите нещата са много зле  Crazy
И при мен, дори и с протекторите е ужас-така ме е насмукал, ма той не спира да яде Simple Smile Буквално е на поискване. Мажа и с Лансинох, а как болии, не е истина.Но цеденето ме изнерва и си търпя.  Crazy Днес го накърмих,преди да излезем,бях изцедила за всеки случай 80мл,изпи си ги и тях, половин час след яденето.Като се върнахме пак яде и то динамично сукане. Да има късмет да не е наддал Simple Smile

# 282
Здравейте и от мен.
Първо да честитя на Ladysunny и Ksantipa малките слънца.
Диди честит рожден ден и на теб и мъжо ти   bouquet...

Аз честно казано не съм засичала по колко изсуква Дани, пробвах на 2 пъти да цедя, но едвам изкарах 30 мл и се отказах. Този път дори и в болницата не ми се наложи да цедя ( тва сигурно щото си купих специално нова помпичка  Twisted Evil ) засука си бебче още на следващия ден и май си се регулираха от самосебе си гърдите.

Иначе вчера бяхме на консултация. Качил е 1 кг и е пораснал с 4 см и това само за 20 дни ( много му се зарадвах че нали по дребен си роди и е наваксал ), та сега сме 3, 700 и 52 см. В понеделника ще ходим и да го запишем най накрая при неговата си лекарка.

Мамите които споменаха че са с млечница как я оправяте. От 2 дена забелязах че и на нас ни се появи. Чудя се сега дали да давам по няколко глътки вода или чай след ядене, нещо такова бях чела  newsm78.

Какво друго... по цял ден сме навън използваме хубавото време. Някои беше питал за коликите при нас са силнички особено вечерно време, капките не бих казала че имат кой знае какъв ефект. Вчера пробвах да нагрея коремчето със сешоар, еми почти веднага се успокои дечко, та ще се прилага таз техника и занапред.

Айде мамите които още не са се срещнали със малчовците малко остана вече щат нещат ще излезат. Желая ви успех и още малко търпение до този прекрасен момент Hug...

# 283
еииииииииии,сладури Hug

alex99,недей така бе мила,кво катое гол  Laughingгол,гол,ама ако знаеш колко месо има в негоооооооооо smile3534 като гледам си от Търново-може да се видим някой път,аз постоянно съм по изпити в Търново,по кафенца  newsm68 пък ако искаш може някой път да пием кафе   на Арбанаси-кат аристократки    dance ПЪК  СОФИЯНКИнека си седят у столицата  smile3533 smile3534 и да си правят срещи  smile3516

Горби,айде мила стискам палци-да знаеш на мене и 2 пъти не ми пада тапа  Peaceкап почнат контракциите клякай мила,аз така и двата пъти кляках-по-малко боли  smile3521

пък за сватосването-мале колко ще бъда  щастлива с такава готина сватя /пък и свата си го бива  newsm53/като те гледам каква си хубавица моя мъж ще има да вика "на святята още не и е пресъхнал кладенеца" smile3532 smile3534

*clara* и аз за коликите действам със сушоара   bouquetза млечниците-дактарин мажиSimple Smile

Кери,идвай мила,опъвам покривката

# 284
Nahodka, то хубаво има месо в него, ама аз кила трябва да смъквам, не му ща месото.

Ти от къде си, изпуснала съм? Обади се кога си в Търново, ама ако носиш и бебока ще е още по-добре.

Аз пък нямам сешоар, сега ме накарахте да се замисля да си взема един, ей така да пробвам и тоя цяр.

Общи условия

Активация на акаунт