Септември'09 - 50 - Чакаме Септемврийчета последни и се местим във "Родени"

• 22 242
  • 601
  •   1
Отговори
# 285
  • където има любов
Горби мила,да те зарадвам.В деня ,в който родих,бях с такива едни нерегулярни контракциики и болки и нали си бях с планово секцио,реших че ще отмине,рано беше.Все пък мъжа ми ми затътри до болницата,даже багажа не бяхме взели,а там като ме прегледаха-6см разкритие.та докторите доста се позачудиха,дали не е късно за секцио-бебчо беше слязъл доста ниско.та свикаха по спешност екип,и след 40 минути имахме бебе..Оф че дълго стана...та с две думи- Wink
Биберон и аз не давам,като знам с Алекс какъв зор беше после да го откажем...Ревево сополи,лъжи Mr. Green
Клараи ние така се борим с коликите,като ги има-сешоарът е изпитано средство-действа безотказно!
Валка какво стана с вашите сополки?Овладяхте ли положението?че и ние сме на вашия хал.През деня е добре,но вечер...,едно хъркане ,давене-ужас.Успявам с аспиратора да издърпам някое друго сополче,ама слаба работа.
Мама Гацидобре дошла у дома,айде чакаме те за разходки!

# 286
Момичета имам нужда то един съвет. толкова месеци се сдържах да не запаля цигара и днес подадох на напъна. Запалих си то най леките цигари и съм си дръпнала 3-4 пъти . Стана ми гадно признавам  Embarassed
ама сега се чудя колко време трябва да мине за да дам мляко на бебка. Тя не се храни от мен , а изцеждам и давам от шише. Да взема следващото мялко кадето ще го изцедя да го хвърля ли??? newsm78 newsm78 то ще е някаде след околко 3 часа. Ама незнам - дайте съвет какво да правя.  Embarassed

# 287
dundito 2   аз сутрин пия кафе с цигара. Като бях в родилното ми казаха че веднага след кърменето може да се изпуши една цигара и че докато станело време за следващото хранене няма да има нищо от тази цигара. Но мен ме е страх и давам АМ след като пуша а кърмата я хвърлям. Embarassed

# 288
Находка,Чифлигарова,благодарско,че ме зарадвахте HugАз се хващам ,като удавник за сламка Mr. Green
Като гледам никоя мама почти не дава биба,а аз съм се запасила с 4 Mr. GreenБаткото много ги цокаше.Още в родилното започна!Ама и голям рахат ми беше,като му я дам,не гъкваше Wink
Мама Гаци,добре дошла,мила!!!  bouquet

Ама какво става с Мария27?Никакви новини от нея,защо така!

# 289
  • София
Разходихме се едно хубаво с дребосъка и той през цялото време спа като пън Mr. Green За сметка на това сега се кокори и хълца на поразия Crazy Направо не ми се прибираше.Не си бях подавала носа навън от сума ти време.

# 290
Находката мерсим за бързичкия отговор имам го тва мазило ще го почна пак ( че нали и преди тва някви гъбки ни бяха нападнали ). Ся след като минем и млечницата просто вече не знам ... не остана детско неразположение дето да не го изкара бебо.
Дребния все още предимно яде и спи, аз пък вече чакам с нетърпение момента когато ще ми седи и малко повечко буден  Crazy...

# 291
мамета по колко мл ядат бебоците ви, моята е на 11 дни и яде по 60 мл на хранене , чудя се дали не е малко, че прочетох че keri_ ти даваш 130 мл а са на почти еднаква възраст...твоето бебе яде 2 пъти повече от моето... Shocked Shocked Shocked

# 292
  • sofia
Хелоу!Ч.Р.Д. на Диди и мъжа и!Успех на мацките с контракции!Мама Гаци,добре дошла!Бях се затъжила за теб!За коликите-който няма сешоар,става и с нагрята с ютията пелена,която слагаш на коремчето на бебо.Това го научих от експертите-майки в близката градинка hahaha.На нас не ни действа особено,та днес ще ходя до аптеката за илач.Моя бебешок пък има запек...Онзи ден не ака,вчера веднъж,а днес още не е.Някой да има идея какво да правя?Аз го кърмя и го дохранвам...Биба не мисля да давам.Хайде,целувки от мен! Heart Eyes

# 293
Ч.Р.Д. на Дидии и половинката й.Да сте живи и здрави!

Честити бебчета нановообебилите се!  bouquet

Колики имаме много рядко,само два пъти я усетих да свива крачета,като плаче и и дадох капки(да чукам на дърво),дано не зачестят.
Залъгалка пробвах да дам,смуче я малко и я плюе.Хич не й харесва.Аз не се натискам,по добре така,че с каката имах голям проблем докато я махна.

# 294
  • София
мамета по колко мл ядат бебоците ви, моята е на 11 дни и яде по 60 мл на хранене , чудя се дали не е малко, че прочетох че keri_ ти даваш 130 мл а са на почти еднаква възраст...твоето бебе яде 2 пъти повече от моето... Shocked Shocked Shocked
И аз му давам по 60 мл на хранене (ама той се роди доста малък де). Утре като отидем на консултация ще питам педито дали е време да вдигам дажбата.

# 295
Ааа, gorbi, находката нас ни беше поискала  Mr. Green - напрай си устата де  Mr. Green
Тринити, споко бе жена, добре се справяш щом има материал в пампито, другото девойките са ти го обяснили много добр  Peace Hug
атракция, киара, ние се кърмим почти постоянно, не знам кога да се намажа с крем, тя ще го изяде  Crazy. Този Лансинох без отмиване ли беше  newsm78
Момичета, като ви чета за нощното кърмене и се плаша, ние нямаме няколко ставания, ние почти нямаме лягане нощем  Rolling Eyes тя заспива след 12, спи докъм два, три и ноща след това за нас свършва - почва се едно сукане през 10 минути казвам ви искам вече да мога да спа права  Rolling Eyes
Валката, много се чудех откъде да я намеря тази помпичка, благодаря ти  Hug А междувременно освен разтворчето, какво прави за хремата, нещо с маз май беше newsm78

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 17:30 от detelini

# 296
Здравейте! Влизам за жързо да задам няколко въпроса. Не съм чела защото нямам много свободно време Tired
Имам въпрос относно количеството вода, което давате на бебоците.Ние даваме вода без захар.
Проблема ми е следния: предиишните 10 дена сукахме всеки ден по 1 час между храненията. И то суче по 5 мин заспи, симулира, събужда се и  пак почва, в резултат снощи сука 30 мин от едната и 30 мин от другата и когато го изкъпахме и пак ревна за ядене нямах вече нищо в гърдите.Разраних се много и за това реших от днес да давам вода между храненията. До сега съпруга ми му даваше вода само вечер когато аз се опитвах да поспя между кърменията. И така днес се храним през 2 часа и през другото време му даваме вода.Изпи промишлено количество вода и разбира се от 11 до 18 часа сменихме 10 памперса. И така колко количество вода максиму за денонощие може да пие бебо?
И един въпрос конкретно към Бу. Имаме според мен проблем с акото - слузесто на топченца, притеснява ме, храната която ям ли е проблема или може да е нещо болен примерно? Така е от 3 дни.
Благодаря на всички!!!

# 297
Здравейте и от мен, момичета Simple Smile. Толкова рядко пиша, но винаги Ви чета  Peace. Страхотни сте. При нас всичко е нормално. Алек е вече на 17 дни Simple Smile.
Имам малко притеснения относно теглото му. Нямам кантарче, но го меря на нашия - един път сама един пар с него и пресмятам разликата. Излиза, 4е тежи около 3400-3500. Родихме се 3650, изписаха ни 3310. Нормално ли Ви се вижда? Иначе се храним от гърда със силиконови зърна 6 пъти на ден по около 25 минути - той иска толкова. Изглежда нахранен и доволен. Спи нормално, плаче нормално, добре пълни памперсите. Има колики, но умерени. Изпихме едно шише Еспумизан Л и сега се чудя дали да продължим с Инфакол. Топля коремчето със сешоара - много му харесва и го успокоява. Относно водата - мръщим се много на вода и затова давам чайче Бебезан - но много рядко, само като хълца. До скоро слагах захар в чая, но бързо вкисва и вече го правя без захар. Жълтеницата почти отшумя. Мисля да започна лекарството за рахит от 20-тия ден. Иначе като количество чай да ни се събира не повече от 50 мл на ден. Не знам обаче колко кърма изсмуква за 25 минути. Не се цедя с помпа, на всяко ядене сменям гърдите.
Като цяло е много спокойно бебче, само като сменяме памперсите много ревем.
Сложих малко снимки в албумчето и от нас  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 19:26 от Plamito

# 298
бебещондел,не давам вода, има в кърмата Peace

# 299
 Plamito ,добре дошла мила и се включвай по-често  Hugа бе малко е да е наддал 200 грама за 20 дни  newsm78ама ако питаш мене,не се шашкай миличка,ами защо не отидеш при педиатъра и да видите колко е наддал  Peaceтака хем той ще го погледне,хем ти ще си спокойна че бебчо наддава  Peace

за чая-не слагай захар,нама смисъл  Simple Smileако искаш му вземи чая скопър на Хип-много е вкусен и е против колики  Peace
айде цункай малкия Алек по дупето и пиши като отидете на педиатър  Hug

Общи условия

Активация на акаунт