Септември'09 - 50 - Чакаме Септемврийчета последни и се местим във "Родени"

• 22 165
  • 601
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Чакайте да се включа и аз с два въпроса, така и така си вися с помпата на циците и нищо друго не мога да свърша Crazy Кога сменяте памперсите на бебоците - преди или след хранене? Аз досега все преди ядене го сменях, защото като тръгна да го преобувам след ядене се разсънва и не иска да спи. Обаче в повечето случаи по време на яденето Никола пълни памперса отново и така практически си стои все оакан. Засега не се е подсичал, ама се притеснявам да не му докарам някоя беля Whistling
И другото ми питане е за капките БиоГая - как ги давате и по кое време на деня? Това май беше обсъждано преди обаче нямам време да го търся...

# 496
Здравейте, момичета Hug
Честито бебче на Мария27, да е живо и здраво и да носи много радост любов на мама и тате!
s0nic , аз памперса го сменям след ядене, но изчаквам 15-20 мин след като се наяде, защото по време и след яденето е най-активен в пълненето му. Няколко пъти избързах да му го сменя веднага след яденето и така хубаво ме нааква и напикава, че всичките ми дрехи отиват за пране Mr. Green, такава сила на струята има, че веднъж ми напишка и косата smile3532

БиоГая-та я давам към обяд, на опаковката пише по 5 капки наведнъж да се дават, но предозирането не било опасно, та аз му капвам по 7, защото като капвах по 5 коликите го започваха преди да съм дала капките на следващия ден.

keri_ , мила - не се ядосвай - те мъжете освен да дават акъл друго не могат.  smile3521Старай се да не му обръщаш внимание, защото когато ти си нерна и притеснена това рефлектира и върху бебчето. Hug И моя мъж нещо се опитва да ми дава акъл и да ми вдига кръвното, ама му казах, ако не му изнася да си взима парцалките и да си ходи при мама в Бургас  smile3513 smile3516
Находкеее, жените тука за кърма и колики говорят, а на тебе само секс ти е в главата hahaha, внимавай скоро да не започнеш да пишеш и в друга отчетна smile3533 smile3532

# 497
Привет септемврийски бъдещи и настоящи мами   bouquet.
Честити бебчета  на родилите  Hug,леко и спокойно чакане на тези който тръпнат в очакване  Hug.
Аз цели 2 месеца не съм писала при вас,но нямах почти никакво време- от деня в който ми дадоха болничния,се наложи да бачкам като съдрана  ooooh!.
Та сега се надявам да ни приемете отново сред вас   bouquet.

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 12:55 от polly

# 498
Честито  на Мария27!Да ти е жив и здрав и много да ви радва!
Ника,радвам се че си бременна и дано всичко ти мине по вода и февруари д се похвалиш с едно хубаво бебче!
Горби,а дано сънят на Находката е верен!
Находката ,ти душа вече бързаш да се заредиш за другата отчетна,за да има кого да пазариш пак за царевицата hahaha и за лозето,че  нас не успя да ни обработиш smile3533

# 499
Здравейте!
Първо честито на всички сдобили се със своите рожби!!!!
 Дълго време нямах нет а после и обичайните суетни около бебето докато влезна в час...... Та да ви се похваля: на 14.09 се роди моето момиченце - Даная - 2600гр, 48 см
Връщам се назад да почета.
Хубав ден на всички!!!

# 500
  • София; Дружбето
Аз кърмих 2 години и 4 месеца. МЦ ми дойде след година кърмене, точно на рождения ден на дъщеря ми Crazy Надявам се този път поне година да нямам, че си е голям кеф като липсва. Иначе съм се замислила за спирала само да проуча марките.

# 501
Честито на Мария27. Да ти е жив и здрав малкия юнак и много да ви радва.
Мамчета вече не издържам. След като нахраня Андреа и се почва едно надуване чак главата и посинява. Напъва се и нищо. Предлагам другата цица да не би едната да не и е стигнала но тя категорично не е гладна. Мъча се да я оригна но рядко става. Незнам от какво е това напъване. Преди пълнеше памперсите след всяко папкане, а  сега на няколко хапваня по въднъж ака. Незнам за това ли се напъва но си личи че я боли. Не са колики защото реве по поразличен начин при тях и не се напъва така. Някой дава ли саб симплекс за коликите. Ние сме със него и май има ефект. До сега само няколко вечери за па 1час е плакала малката, но май от него идва този проблем. Днес ще взема био гая да видя дали ще регулира стомахчето. Дайте някакви други идеи как да и помогна. Къса ми се срцето като я гледам така. Одеве я нахраних и сложих да спинка и тя ревна ама насън. Гушнах я, поплаках и аз с нея и така....... Сега пак се онесе в мен но отвреме на време пъшка мн тежко насън и се чува все едно връща но нищо не потича от устата и. Рядко има газове или поне не пръцка за да и олекне. Питах педиатърката и тя ми вика - плаче от коликите.......ходи и обясни че не е това

# 502
  • София; Дружбето
Миличка, може и коликите да са. То в същност след като не е гладна и е с чист памперс няма за какво друго да плаче. Ако свива крачета, пъне ги и видимо се напъва значи са си колики. Габи сути и ръмжки при колики и става като струна

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 14:16 от tsveta

# 503
охка все едно и излизат киселини....

# 504
  • София
Момичета, днес Ана Мария падна от количката  Confused Аз съм виновна, опитах се да се качим на висок тротоар и тя се изплъзна, заедно с чаршафите и всичко. Изкарах си акъла, но след като я огледах обстойно май нищо и няма, дано е така, защото иначе не знам какво ще направя  Confused  Praynig Сега яде и е спокойна, дано всичко е наред  Praynig Ама като този мизерен град е като след бомбардировка и един нормален тротоар няма, какво на направим, може би да си купя летяща количка  #Cussing out Сега мечтата ми е да видя Бойко как бута количка из София, в градския транспорт и по подлезите  #2gunfire
За колики, предишните две седмици беше ужас, но от когато свекърва ми си тръгна е толкова кротка, че чак се учудвам. Но сега и аз съм по спокойна и тя също, няма вече постоянно хора около нея да я дърпат, така че явно има значение каква е обстановката вкъщи  Peace Просто аз бях откачила накрая, свекърва ми постоянно ме преследваше и викаше "Дай ми я на мен, дай ми я на мен"  #2gunfire
От вчера почнах да давам и чай от анасон, май има ефект защото днес Ана Мария се скъса да пръцка  Laughing Не знам как не е скъсала памперса още  Laughing Но е спокойна и не плаче.

# 505
  • София
Сега мечтата ми е да видя Бойко как бута количка из София, в градския транспорт и по подлезите
hahaha hahaha hahaha Това и аз бих искала да го видя... Вчера и аз имах премеждия с количката в един от подлезите на бул. България - наложи се да я друсам по стълбите, защото нямаше рампа за колички, а релсите дето обикновено ги слагат, не станаха за нашата количка. Ама какво да се прави, за съжаление това е положението.
Стискам палци Ана Мария да си е добре и да й няма нищо. Hug

# 506
Ама като този мизерен град е като след бомбардировка и един нормален тротоар няма, какво на направим, може би да си купя летяща количка  #Cussing out Сега мечтата ми е да видя Бойко как бута количка из София, в градския транспорт и по подлезите  #2gunfire

С подлезите и аз имах премеждия вчера. Те релсите, че ставт за нашата количка, стават ама са ужасно стръмни и пак не могат да се ползват по предназначение. Аз си вдигам количкат и я нося... тежка или не  к'во да се прави. Почти на всяка метростанция е така. Авчера един смотан полицай излизайки от метрото ми вика: "'що не ме викна по-рано да ти помогна".... че аз детето с количката долу ли да го оставя и да дойда да те викам: "Ей, смотльо ела помогни бе...." а ме видя идиота #2gunfire. Всеки те гледа и никой не ти помага само акъл знаят да дават
POCAHONTAS дано с Ана Мария всичко е наред

# 507
pocahontas80  дано да е добре Ана Мария. Чай от анасон но обикновен на билка или тия на hipp?

# 508
  • София
Ехооо!Ето ме и мен!
Родих дъщеричката си Пламена на 28 септ. през нощта.
Нормално раждане,без шевове-роди се 4050кг и 52 см.
Постояхме повече от предвиденото в болницата.
Имахме проблеми още с раждането и се беше омотала
пъпната връв та си изкарах акъла,но всичко беше наред!
После други проблеми,и така!

# 509
  • София
Благодаря ви за милите думи Hug Засега не виждам нещо да не е наред, но ще я следя следващите дни, за да съм сигурна, че нищи и няма.
Ванина, обикновен анасон, не на хип.

Общи условия

Активация на акаунт